ONZE TARIEVEN

LESPAKKETTEN & TARIEVEN MOTOR

Wil je weten welk pakket het beste bij jou past? Dan adviseren wij een geheel vrijblijvende intake-les. De instructeur heeft na een intake-les een goed beeld van jouw rijvaardigheid, aanleg en inzicht. Hij zal je dan adviseren welk pakket het beste bij jou past. Je krijgt altijd rijles van een vaste instructeur op een nieuwe moderne motor!

 • Aantal uren rijlesHet aantal uren dat je rijles krijgt van tenminste 60min.Aantal uren rijles
 • AVB-ExamenHet pakket is inclusief het AVB CBR praktijkexamenAVB-Examen
 • AVD-ExamenHet pakket is inclusief het AVD CBR praktijkexamenAVD-Examen
 • Betalen in termijnen*Het betalen in termijnen is mogelijk!Betalen in termijnen*

 • 1198

  Van €1248 nu voor

 • Aantal uren rijles12 lessen
 • AVB-Examen
 • AVD-Examen
 • Betalen in termijnen*

 • 1623

  Van €1728 nu voor

 • Aantal uren rijles20 lessen
 • AVB-Examen
 • AVD-Examen
 • Betalen in termijnen*

Voordelige theorie boeken en oefenexamens kopen? Klik hier! 

Algemene tarieven motor

Proefles

Intake
Losse rijles
5-rittenkaart
10-rittenkaart
15-rittenkaart
AVB
AVD
iTheorie
iTheorie
Theorie examen

90 minuten
60 minuten
5 x 60 minuten
10 x 60 minuten
15 x 60 minuten
Voortuigbeheersing examen
Verkeersdeelname examen
Excl. theorie examen
Incl. theorie examen CBR
via CBR

€ 90,-
€ 60,-
€ 295,-
€ 590,-
€ 877,50,-
€ 210,-
€ 318,-
€ 55,-
€ 95,-
€ 51,-

* Bij betaling in termijnen brengen wij eenmalig €40,- euro administratiekosten in rekening.

Direct inschrijven

Wil je je direct inschrijven bij ons? Dat kan via het onderstaand invulformulier! Zodra we je inschrijving hebben ontvangen zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. In overleg zullen we zo snel mogelijk een afspraak inplannen voor je eerste motorrijles of intake-les.

CAPTCHA
Een moment geduld aub.

Geslaagde leerlingen:

Gelijk geslaagd

Goeie scooters en erg vriendelijke lesgever
- Zaandam - 27/09/2023

Top

Net mijn motorrijbewijs gehaald! De lessen waren altijd leerzaam en gezellig, en de instructeur was super geduldig en professioneel. Dankzij alle handige tips en trucs voelde ik me snel op mijn gemak op de motor en ging het examen uiteindelijk prima! Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede en betrouwbare rijschool. Bedankt Michael!
- Zaandam - 26/09/2023

E achter B in één dag.

Ik had Michael als instructeur. Michael heeft me goed beleid naar mijn examen. Goede uitleg en tips mee gekregen. En met resultaat E achter B in de pocket. Bedankt Roadmasters rijopleiding
- Assendelft - 20/09/2023

Prima voorbereiding op cbr examen

Prima geholpen om mijn cbr examen te halen. Leuke vakbekwame instructeur, handige tips, duidelijk en correct.
- Oostknollendam - 16/09/2023

Super goed

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met rijopleiding Roadmasters! Alles verliep erg soepel en was goed geregeld. Marcel als rijinstructeur is ook top! Erg fijn en je merkt dat hij veel ervaring heeft!
- Lensen - 13/09/2023

geweldig

perfect geregeld met 1 lesje en in 1 keer gehaald k kan niet blijer zijn dankjewel roadmasters
- Assendelft - 08/09/2023

Echte Roadmasters!

Goeie rijschool, van geen ervaring naar rijbewijs! Ik heb zeker een leuke tijd gehad bij Shad in de auto!
- Zaandam - 05/09/2023

Alles werd duidelijk gemaakt

Je rijd niet in een grote groep wat erg fijn is ook word alles wat je kan krijgen op het praktijk examen uitgelegd en ook geoefend waardoor je nier voor verassingen komt te staan en het examen ook haalt
- Assendelft - 29/08/2023

Perfecte rijschool.

Mijn rij instructrice was Inge ik heb ook in het begin bij Michael les gehad en beide zijn echt heel goed. Goede uitleg, stellen je op je gemak, als je zenuwachtig bent of gespannen, soms angstig weten ze precies de juiste dingen te zeggen zodat je weer rustig woord en zelfverzekerd. Ik heb echt hele fijne en duidelijke lessen gehad.
- Zaandam - 27/08/2023

Super fijne lessen en in 1x mijn rijbewijs

Vorig jaar oktober begonnen met mijn rijlessen en nu in 1x mijn rijbewijs gehaald. De instructeur (Inge) stelde mij op mijn gemak. Was altijd op tijd, en als er eens iets wat liet ze dat op tijd weten. Flexibel in afspraken, goede uitleg tijdens de lessen en stelde mij echt op mijn gemak. Ik raad Roadmasters iedereen aan en in de toekomst (motor) zien jullie mij zeker terug!
- Assendelft - 12/08/2023

Was perfect geregeld.

Het was helemaal goed geregeld. ‘S morgens nog oefenen daarna afrijden.
- Assendelft - 09/08/2023

Wat een top rijschool!

Ik heb ongeveer een half jaar bij Inge gelest voor mijn autorijbewijs, en dit deed zij als de beste! Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald en heb veel lol gehad tijdens het behalen hiervan. Ze heeft mij super veel geleerd en mij zelfvertrouwen op de weg gegeven. Roadmasters is een top rijschool om je rijbewijs bij te behalen!
- De Rijp - 27/07/2023

Uitstekend

Ik heb les gehad van Barry, kan niks anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben met hem als rij-instructeur. Altijd duidelijk en vriendelijk. Zeker een goede rijschool zeker een aanrader.
- Assendelft - 26/07/2023

Gewoon goed!

Fijne lessen gehad met goede uitleg. Wel werd bij mij vaak de afgesproken lesdag/tijd veranderd, som op het laatste moment; dat vond ik soms vervelend.....
- Starnmeer - 22/07/2023

Het was fijn, flexibel en goed geregeld.

De communicatie was fijn en de uren waren goed in te plannen. Mijn rij instructeur was ook erg fijn en gaf mij goed directe feedback over wat goed ging en wat nog beter moest.
- Krommenie - 21/07/2023

Superfijne rijschool!

Ik kan iedereen Roadmasters aanbevelen! Heel veel geduld en ze begeleiden je op je eigen tempo. Hele lieve en fijne mensen die er voor zorgen dat jij je fijn voelt in de auto. Heel blij dat ik bij en door hun mijn rijbewijs in 1x heb mogen behalen! Dankjewel Menno, Sylvia en Inge!
- Wormer - 20/07/2023

Goed

goede lessen, rustige coach met veel geduld haha
- Koog a/d Zaan - 18/07/2023

Het was erg leuk.

Het was erg leuk. Ik begon bij Shad in de schakelbak, maar uiteindelijk werd het mij teveel met prikkels. Toen ben ik overgegaan naar Automaat met Frans. Dat was leuk (en een aardige man (Shad ook)). Ik zal deze tijd nooit meer vergeten.
- De Rijp - 29/06/2023

Heel fijn

Word goed en duidelijk uitleg gegeven en hele aardige mensen. Nemen veel met je door en rijden ook op heel veel verschillende plekken zodat je meer en verschillende verkeerssituaties krijgt.
- Assendelft - 19/06/2023

Helemaal top!

Top instructeur en altijd alles op orde!
- Grootschermer - 06/06/2023

Super

Er werd alle tijd genomen goede uitleg heel aardig super
- Assendelft - 06/06/2023

Geweldig!

Geweldige rijschool, Raad iedereen aan om hier je auto rijbewijs of wat voor rijbewijs dan ook te halen, zijn enorm vriendelijk meegaand en leren je heel veel! Zijn geduldig en zijn altijd in voor en leuk gesprek tijdens het auto rijden! Hopelijk tot ooit als ik weer iets er bij wil halen! Dankjewel voor alles!!
- Zaandam - 02/06/2023

Goede en duidelijke begeleiding naar het examen

Goed te doen in een dag.
- Assendelft - 31/05/2023

Top instructeurs!

Ik heb mijn motor rijbewijs gehaald mede door de goede uitleg en instructies van Menno Meijland. Top bedrijf met leuke mensen waar je een hoop van kan leren op en leuke manier.
- De Rijp - 25/05/2023

Goede ervaring met de lessen

Mijn zoon van 17 heeft met de 2e keer afrijden zijn rijbewijs gehaald. Hij heeft goed les gekregen van zijn instructrice Vinca. Ik raad iedereen Roadmasters aan.
- Assendelft - 21/05/2023

motiverend

Heb mijn rijbewijs B gehaald bij Roadmasters. Mijn rijinstructeur was Shad Toofeek waar ik een hele goede ervaring mee heb gehad. Hij voelde mij feilloos aan en motiveerde mij enorm. Ben hem ook zeer dankbaar voor alles!
- Graft - 16/05/2023

Mijn ervaring was heel erg relaxed

Ik ben super vriendelijk ontvangen en goed begeleid Michael top bedankt
- Graft - 13/05/2023

Prima!

Ik heb de lessen als prettig en leerzaam ervaren. Ik ben in 1x geslaagd!
- Assendelft - 09/05/2023

Ontspannen, zeer leerzaam en in 1 keer geslaagd

Mijn motorrijbewijs in 1 keer gehaald bij rij-instructeur Menno Meijland. Ontspannen en leerzame lessen gehad. Hij weet je altijd vertrouwen te geven. Fouten worden niet afgestraft maar altijd op een humorvolle wijze aan je uitgelegd. Helemaal top en een aanrader!!
- Assendelft - 28/04/2023

Snel mijn E-Rijbewijs

Heel goede rijschool. Contact formulier ingevuld op de website en werd snel gebeld om een en ander door te nemen. Daarna een afspraak gemaakt voor twee dagdelen en in één keer geslaagd. Had minder tijd nodig als het standaard pakket, dit werd netjes in mindering gebracht op de factuur.
- Assendelft - 26/04/2023

Echt fantastisch!

In één keer geslaagd! Ik ben super blij met Inge, ze heeft er echt voor gezorgd dat ik meer op mezelf kan vertrouwen. Haar begeleiding was super fijn, rustig, geduldig, positief en gaf feedback en ontwikkelingspunten duidelijk mee. Ik heb deze tijd als gezellig en leerzaam ervaren. Kom hier zeker lessen!! 🙂
- Assendelft - 25/04/2023

Betrokken

Fijne instructeur met geduld en goede uitleg. Hartelijk dank.
- Landsmeer - 19/04/2023

Ik heb RoadMasters als zeer positief en deskundig ervaren.

Mijn eerste lessen verliepen nogal anders dan ik verwacht had. Toen ik dit had aangekaart, werd ik meteen serieus genomen. Het probleem werd meteen opgelost. Roadmasters beschikt over genoeg ervaren rijinstructeurs.
- Zaandam - 16/04/2023

Echt een aanrader

Veel geduld en goede ervaring
- Assendelft - 15/04/2023

Super!!

Waar ik heel blij mee was is dat ik heel snel terecht kon om mijn E achter B te halen Na een prettig kennis makingsgesprek zijn we aan de gang gegaan De instructies waren goed en duidelijk en aan het einde van de middag had ik mijn rijbewijs gehaald precies op tijd, die week erop haalde ik namelijk al onze caravan op nogmaals bedankt voor de leuke dag
- assendelft - 14/04/2023

Leuk en goed

Ik ben in een keer geslaagd en had een leuke rij-instructeur
- Zaandam - 14/04/2023

Super fijne begeleiding naar mijn rijbewijs!

Professionele rij-instructeurs zorgden er voor dat ik veilig, snel en goed mijn motorrijbewijs in 1x heb behaald.
- Graft - 05/04/2023

Kundige instructeur

Met veel geduld en goede uitleg les gekregen van Mike
- Uitgeest - 05/04/2023

Top

Heerlijk gereden
- De rijp - 27/03/2023

Top

Top lessen zoals gewend.
- De rijp - 23/03/2023

goede en zeker ook fijne lessen!

~
- Krommenie - 22/03/2023

Goede rijschool!

Goede lessen gehad van Sylvia en Vinca. Ze nemen echt de tijd voor je. Daardoor in 1x geslaagd! De app van RoadMasters is ook erg fijn! RoadMasters is een echte aanrader!
- Assendelft - 20/03/2023

Rijschool gewisseld voor een top ervaring

Vandaag had ik mijn herkansing en ik ben geslaagd! Ik ben twee keer eerder gezakt met een andere rijdschool, maar werd meteen goed begeleid bij roadmasters! Inge is een top instructrice, ze zag meteen waar ik aan moest werken. Ze gaf me een fijn gevoel en zelfvertrouwen wat ik erg nodig had na twee mislukte pogingen. 10 lessen waren meer dan genoeg en ik ben geslaagd. De app en systeem van roadmasters is heel fijn, er is geen druk met betalingen en alles word netjes en duidelijk geregistreerd en weergegeven. 10/10 ervaring en ik ben heel blij dat ik de keuze heb gemaakt!!!
- Zaandam - 11/03/2023

Top rijschool!

Geen klachten, alleen maar complimenten voor de rij-instructeuren! Er wordt helder uitgelegd en vaak een leuk praatje in de auto.
- ASSENDELFT - 01/03/2023

Fantastische rijschool!!!!!

Ontzettend vriendelijk en professioneel contact gehad. Mijn dochter voelde zich erg op haar gemak gesteld!! En daardoor in ene geslaagd, bedankt!!
- Assendelft - 13/02/2023

Alles goed uit rustig uitgelegd

Alles werd op een hele rustige en duidelijke manier uitgelegd, waardoor de lessen zelf erg leuk waren.
- Assendelft - 10/02/2023

Aanrader!

Top ervaring gehad met de rijlessen. Het leertempo is erg fijn en er wordt goed gekeken naar je niveau. Daarnaast ook altijd gezellig gehad in de auto met mijn rij-instructeur Shad!
- Assendelft - 07/02/2023

Top

Super goed begeleid in het halen van E achter B Michael neemt de tijd en legt alles duidelijk en rustig uit
- Assendelft - 07/02/2023

Leuk, leerzaam maar ook gezellig

Top lessen gehad van Sylvia en Shad. Met als resultaat: in 1x geslaagd yeahh 😉
- Assendelft - 05/02/2023

Top

Alles goed geregeld in twee dagen achter elkaar . Waren twee leuke en ook leerzame dagen met het E rijbewijs als resultaat , wat wil je nog meer .... Bedankt Roadmasters !!!
- Koog a/d zaan - 02/02/2023
404 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10

LESPAKKETTEN & TARIEVEN MOTOR

Wil je weten welk pakket het beste bij jou past? Dan adviseren wij een geheel vrijblijvende intake-les. De instructeur heeft na een intake-les een goed beeld van jouw rijvaardigheid, aanleg en inzicht. Hij zal je dan adviseren welk pakket het beste bij jou past. Je krijgt altijd rijles van een vaste instructeur op een nieuwe moderne motor!

 • Aantal uren rijlesHet aantal uren dat je rijles krijgt van tenminste 60min.Aantal uren rijles
 • AVB-ExamenHet pakket is inclusief het AVB CBR praktijkexamenAVB-Examen
 • AVD-ExamenHet pakket is inclusief het AVD CBR praktijkexamenAVD-Examen
 • Betalen in termijnen*Het betalen in termijnen is mogelijk!Betalen in termijnen*

 • 1198

  Van €1248 nu voor

 • Aantal uren rijles12 lessen
 • AVB-Examen
 • AVD-Examen
 • Betalen in termijnen*

 • 1623

  Van €1728 nu voor

 • Aantal uren rijles20 lessen
 • AVB-Examen
 • AVD-Examen
 • Betalen in termijnen*
Voordelige theorie boeken en oefenexamens kopen? Klik hier!  

Algemene tarieven motor

Intake-les  90 minuten €90,-
Losse rijles  60 minuten €60,-
5-rittenkaart  5 x 60 minuten €295,-
10-rittenkaart  10 x 60 minuten €590,-
15-rittenkaart  15 x 60 minuten €877,50.-
 AVB Voortuigbeheersing examen €210,-
 AVD Verkeersdeelname examen €318,-
 iTheorie  Excl. theorie examen €55,-
 iTheorie  Incl. theorie examen CBR €95,-
 Theorie examen  via CBR €51,-

* Bij betaling in termijnen brengen wij eenmalig €40,- euro administratiekosten in rekening.

Direct inschrijven

Wil je je direct inschrijven bij ons? Dat kan via het onderstaand invulformulier! Zodra we je inschrijving hebben ontvangen zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. In overleg zullen we zo snel mogelijk een afspraak inplannen voor je eerste motorrijles of intake-les.

CAPTCHA
Een moment geduld aub.

Geslaagde leerlingen

Gelijk geslaagd

Goeie scooters en erg vriendelijke lesgever
- Zaandam - 27/09/2023

Top

Net mijn motorrijbewijs gehaald! De lessen waren altijd leerzaam en gezellig, en de instructeur was super geduldig en professioneel. Dankzij alle handige tips en trucs voelde ik me snel op mijn gemak op de motor en ging het examen uiteindelijk prima! Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede en betrouwbare rijschool. Bedankt Michael!
- Zaandam - 26/09/2023

E achter B in één dag.

Ik had Michael als instructeur. Michael heeft me goed beleid naar mijn examen. Goede uitleg en tips mee gekregen. En met resultaat E achter B in de pocket. Bedankt Roadmasters rijopleiding
- Assendelft - 20/09/2023

Prima voorbereiding op cbr examen

Prima geholpen om mijn cbr examen te halen. Leuke vakbekwame instructeur, handige tips, duidelijk en correct.
- Oostknollendam - 16/09/2023

Super goed

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met rijopleiding Roadmasters! Alles verliep erg soepel en was goed geregeld. Marcel als rijinstructeur is ook top! Erg fijn en je merkt dat hij veel ervaring heeft!
- Lensen - 13/09/2023

geweldig

perfect geregeld met 1 lesje en in 1 keer gehaald k kan niet blijer zijn dankjewel roadmasters
- Assendelft - 08/09/2023

Echte Roadmasters!

Goeie rijschool, van geen ervaring naar rijbewijs! Ik heb zeker een leuke tijd gehad bij Shad in de auto!
- Zaandam - 05/09/2023

Alles werd duidelijk gemaakt

Je rijd niet in een grote groep wat erg fijn is ook word alles wat je kan krijgen op het praktijk examen uitgelegd en ook geoefend waardoor je nier voor verassingen komt te staan en het examen ook haalt
- Assendelft - 29/08/2023

Perfecte rijschool.

Mijn rij instructrice was Inge ik heb ook in het begin bij Michael les gehad en beide zijn echt heel goed. Goede uitleg, stellen je op je gemak, als je zenuwachtig bent of gespannen, soms angstig weten ze precies de juiste dingen te zeggen zodat je weer rustig woord en zelfverzekerd. Ik heb echt hele fijne en duidelijke lessen gehad.
- Zaandam - 27/08/2023

Super fijne lessen en in 1x mijn rijbewijs

Vorig jaar oktober begonnen met mijn rijlessen en nu in 1x mijn rijbewijs gehaald. De instructeur (Inge) stelde mij op mijn gemak. Was altijd op tijd, en als er eens iets wat liet ze dat op tijd weten. Flexibel in afspraken, goede uitleg tijdens de lessen en stelde mij echt op mijn gemak. Ik raad Roadmasters iedereen aan en in de toekomst (motor) zien jullie mij zeker terug!
- Assendelft - 12/08/2023

Was perfect geregeld.

Het was helemaal goed geregeld. ‘S morgens nog oefenen daarna afrijden.
- Assendelft - 09/08/2023

Wat een top rijschool!

Ik heb ongeveer een half jaar bij Inge gelest voor mijn autorijbewijs, en dit deed zij als de beste! Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald en heb veel lol gehad tijdens het behalen hiervan. Ze heeft mij super veel geleerd en mij zelfvertrouwen op de weg gegeven. Roadmasters is een top rijschool om je rijbewijs bij te behalen!
- De Rijp - 27/07/2023

Uitstekend

Ik heb les gehad van Barry, kan niks anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben met hem als rij-instructeur. Altijd duidelijk en vriendelijk. Zeker een goede rijschool zeker een aanrader.
- Assendelft - 26/07/2023

Gewoon goed!

Fijne lessen gehad met goede uitleg. Wel werd bij mij vaak de afgesproken lesdag/tijd veranderd, som op het laatste moment; dat vond ik soms vervelend.....
- Starnmeer - 22/07/2023

Het was fijn, flexibel en goed geregeld.

De communicatie was fijn en de uren waren goed in te plannen. Mijn rij instructeur was ook erg fijn en gaf mij goed directe feedback over wat goed ging en wat nog beter moest.
- Krommenie - 21/07/2023

Superfijne rijschool!

Ik kan iedereen Roadmasters aanbevelen! Heel veel geduld en ze begeleiden je op je eigen tempo. Hele lieve en fijne mensen die er voor zorgen dat jij je fijn voelt in de auto. Heel blij dat ik bij en door hun mijn rijbewijs in 1x heb mogen behalen! Dankjewel Menno, Sylvia en Inge!
- Wormer - 20/07/2023

Goed

goede lessen, rustige coach met veel geduld haha
- Koog a/d Zaan - 18/07/2023

Het was erg leuk.

Het was erg leuk. Ik begon bij Shad in de schakelbak, maar uiteindelijk werd het mij teveel met prikkels. Toen ben ik overgegaan naar Automaat met Frans. Dat was leuk (en een aardige man (Shad ook)). Ik zal deze tijd nooit meer vergeten.
- De Rijp - 29/06/2023

Heel fijn

Word goed en duidelijk uitleg gegeven en hele aardige mensen. Nemen veel met je door en rijden ook op heel veel verschillende plekken zodat je meer en verschillende verkeerssituaties krijgt.
- Assendelft - 19/06/2023

Helemaal top!

Top instructeur en altijd alles op orde!
- Grootschermer - 06/06/2023

Super

Er werd alle tijd genomen goede uitleg heel aardig super
- Assendelft - 06/06/2023

Geweldig!

Geweldige rijschool, Raad iedereen aan om hier je auto rijbewijs of wat voor rijbewijs dan ook te halen, zijn enorm vriendelijk meegaand en leren je heel veel! Zijn geduldig en zijn altijd in voor en leuk gesprek tijdens het auto rijden! Hopelijk tot ooit als ik weer iets er bij wil halen! Dankjewel voor alles!!
- Zaandam - 02/06/2023

Goede en duidelijke begeleiding naar het examen

Goed te doen in een dag.
- Assendelft - 31/05/2023

Top instructeurs!

Ik heb mijn motor rijbewijs gehaald mede door de goede uitleg en instructies van Menno Meijland. Top bedrijf met leuke mensen waar je een hoop van kan leren op en leuke manier.
- De Rijp - 25/05/2023

Goede ervaring met de lessen

Mijn zoon van 17 heeft met de 2e keer afrijden zijn rijbewijs gehaald. Hij heeft goed les gekregen van zijn instructrice Vinca. Ik raad iedereen Roadmasters aan.
- Assendelft - 21/05/2023

motiverend

Heb mijn rijbewijs B gehaald bij Roadmasters. Mijn rijinstructeur was Shad Toofeek waar ik een hele goede ervaring mee heb gehad. Hij voelde mij feilloos aan en motiveerde mij enorm. Ben hem ook zeer dankbaar voor alles!
- Graft - 16/05/2023

Mijn ervaring was heel erg relaxed

Ik ben super vriendelijk ontvangen en goed begeleid Michael top bedankt
- Graft - 13/05/2023

Prima!

Ik heb de lessen als prettig en leerzaam ervaren. Ik ben in 1x geslaagd!
- Assendelft - 09/05/2023

Ontspannen, zeer leerzaam en in 1 keer geslaagd

Mijn motorrijbewijs in 1 keer gehaald bij rij-instructeur Menno Meijland. Ontspannen en leerzame lessen gehad. Hij weet je altijd vertrouwen te geven. Fouten worden niet afgestraft maar altijd op een humorvolle wijze aan je uitgelegd. Helemaal top en een aanrader!!
- Assendelft - 28/04/2023

Snel mijn E-Rijbewijs

Heel goede rijschool. Contact formulier ingevuld op de website en werd snel gebeld om een en ander door te nemen. Daarna een afspraak gemaakt voor twee dagdelen en in één keer geslaagd. Had minder tijd nodig als het standaard pakket, dit werd netjes in mindering gebracht op de factuur.
- Assendelft - 26/04/2023

Echt fantastisch!

In één keer geslaagd! Ik ben super blij met Inge, ze heeft er echt voor gezorgd dat ik meer op mezelf kan vertrouwen. Haar begeleiding was super fijn, rustig, geduldig, positief en gaf feedback en ontwikkelingspunten duidelijk mee. Ik heb deze tijd als gezellig en leerzaam ervaren. Kom hier zeker lessen!! 🙂
- Assendelft - 25/04/2023

Betrokken

Fijne instructeur met geduld en goede uitleg. Hartelijk dank.
- Landsmeer - 19/04/2023

Ik heb RoadMasters als zeer positief en deskundig ervaren.

Mijn eerste lessen verliepen nogal anders dan ik verwacht had. Toen ik dit had aangekaart, werd ik meteen serieus genomen. Het probleem werd meteen opgelost. Roadmasters beschikt over genoeg ervaren rijinstructeurs.
- Zaandam - 16/04/2023

Echt een aanrader

Veel geduld en goede ervaring
- Assendelft - 15/04/2023

Super!!

Waar ik heel blij mee was is dat ik heel snel terecht kon om mijn E achter B te halen Na een prettig kennis makingsgesprek zijn we aan de gang gegaan De instructies waren goed en duidelijk en aan het einde van de middag had ik mijn rijbewijs gehaald precies op tijd, die week erop haalde ik namelijk al onze caravan op nogmaals bedankt voor de leuke dag
- assendelft - 14/04/2023

Leuk en goed

Ik ben in een keer geslaagd en had een leuke rij-instructeur
- Zaandam - 14/04/2023

Super fijne begeleiding naar mijn rijbewijs!

Professionele rij-instructeurs zorgden er voor dat ik veilig, snel en goed mijn motorrijbewijs in 1x heb behaald.
- Graft - 05/04/2023

Kundige instructeur

Met veel geduld en goede uitleg les gekregen van Mike
- Uitgeest - 05/04/2023

Top

Heerlijk gereden
- De rijp - 27/03/2023

Top

Top lessen zoals gewend.
- De rijp - 23/03/2023

goede en zeker ook fijne lessen!

~
- Krommenie - 22/03/2023

Goede rijschool!

Goede lessen gehad van Sylvia en Vinca. Ze nemen echt de tijd voor je. Daardoor in 1x geslaagd! De app van RoadMasters is ook erg fijn! RoadMasters is een echte aanrader!
- Assendelft - 20/03/2023

Rijschool gewisseld voor een top ervaring

Vandaag had ik mijn herkansing en ik ben geslaagd! Ik ben twee keer eerder gezakt met een andere rijdschool, maar werd meteen goed begeleid bij roadmasters! Inge is een top instructrice, ze zag meteen waar ik aan moest werken. Ze gaf me een fijn gevoel en zelfvertrouwen wat ik erg nodig had na twee mislukte pogingen. 10 lessen waren meer dan genoeg en ik ben geslaagd. De app en systeem van roadmasters is heel fijn, er is geen druk met betalingen en alles word netjes en duidelijk geregistreerd en weergegeven. 10/10 ervaring en ik ben heel blij dat ik de keuze heb gemaakt!!!
- Zaandam - 11/03/2023

Top rijschool!

Geen klachten, alleen maar complimenten voor de rij-instructeuren! Er wordt helder uitgelegd en vaak een leuk praatje in de auto.
- ASSENDELFT - 01/03/2023

Fantastische rijschool!!!!!

Ontzettend vriendelijk en professioneel contact gehad. Mijn dochter voelde zich erg op haar gemak gesteld!! En daardoor in ene geslaagd, bedankt!!
- Assendelft - 13/02/2023

Alles goed uit rustig uitgelegd

Alles werd op een hele rustige en duidelijke manier uitgelegd, waardoor de lessen zelf erg leuk waren.
- Assendelft - 10/02/2023

Aanrader!

Top ervaring gehad met de rijlessen. Het leertempo is erg fijn en er wordt goed gekeken naar je niveau. Daarnaast ook altijd gezellig gehad in de auto met mijn rij-instructeur Shad!
- Assendelft - 07/02/2023

Top

Super goed begeleid in het halen van E achter B Michael neemt de tijd en legt alles duidelijk en rustig uit
- Assendelft - 07/02/2023

Leuk, leerzaam maar ook gezellig

Top lessen gehad van Sylvia en Shad. Met als resultaat: in 1x geslaagd yeahh 😉
- Assendelft - 05/02/2023

Top

Alles goed geregeld in twee dagen achter elkaar . Waren twee leuke en ook leerzame dagen met het E rijbewijs als resultaat , wat wil je nog meer .... Bedankt Roadmasters !!!
- Koog a/d zaan - 02/02/2023
404 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
× Whatsapp met ons