Google Beoordelingen

Roadmasters Rijopleidingen IconRoadmasters Rijopleidingen

Rode Ring 49K, Assendelft

5,0 112 reviews

 • Avatar Folkert Hofman ★★★★★ een maand geleden
  Een top rijschool. Zeer ervaren instructeurs. Zelf ben ik voor mijn motorrijbewijs gegaan en heb les gehad van Michael. Alle examens in 1 keer geslaagd.
 • Avatar Sjoerd Kelder ★★★★★ 3 maanden geleden
  Persoonlijk zou ik deze rijschool aan iedereen aanbevelen. Het begin is altijd spannend, de instructeur stelt je op je gemak en zorgt dat je vertrouwen tijdens het rijden snel groeit. Alles word duidelijk uitleg en ze nemen de tijd voor je.
  Bedankt !
  Mijn complimenten voor Menno en Frans!
 • Avatar paolo007pro ★★★★★ 3 maanden geleden
  Motor A rijbewijs bij Michael,
  Onwijs fijne maanden gehad bij Michael. In het begin was ik erg onzeker, Michael heeft mij hier heel fijn en prettig bij geholpen.
  Hij heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik instaat was om motor te rijden.
  Hierdoor zowel avb als avd is één keer gehaald.
  Michael, onwijs bedankt voor de fijne lessen, en tot ziens op de weg!
 • Avatar Trang Nhung Trần ★★★★★ 4 maanden geleden
  Vandaag ben ik eindelijk geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij mijn docent - Menno. Je bent een fantastische docent! Voordat ik Menno en Roadmaster leerde kennen had ik ergens anders les en was ik voor mijn eerste rijexamen gezakt. Gelukkig heb ik Roadmaster gevonden via Google. Ik heb mij uiteindelijk aangemeld voor rijlessen met een automstisch geschakelde auto en na 20 uur les ben ik vandaag uiteindelijk geslaagd voor mijn rijbewijs. Menno heeft mij geholpen om meer zelfvertrouwen te krijgen in het rijden, waardoor ik met een gerust hart alleen kan rijden. Ik raad Roadmasters en Menno aan voor iedereen die een fantastische rijder wil worden. Nogmaals bedankt! 🙏🎉🎊
 • Avatar Marinka Kant-Hammes ★★★★★ 2 maanden geleden
  Bromfiets (AM) rijbewijs gehaald bij Michael. Ik was super nerveus (faalangst) en had nog nooit een meter op een scooter gereden, maar dankzij de kalmheid en vriendelijkheid heb ik het in 1x gehaald! Wat ook erg prettig was, is dat ik goed geholpen werd aan de telefoon van te voren. Ik ben namelijk niet zo groot (1.53m) en pas niet op elke scooter, maar dat werd allemaal uitgezocht en ik werd netjes teruggebeld. Ik mocht eventueel ook eerst langskomen om te "passen", maar dat had ik niet nodig dankzij hun inzet!
  Als ik eenmaal de motivatie en het geld heb voor mijn autorijbewijs, kom ik zeker terug!
 • Avatar Niels ★★★★★ 2 maanden geleden
  Na overstappen van rijschool naar deze heb ik geen moment spijt gehad toen ik bij Marcel in de auto stapte. Enorm fijne instructeur die zijn tijd neemt voor de leerling om alles op diegene zijn tempo alles uit te leggen. Altijd gezellige ritten gehad, naast dat het enorm leerzaam was! Geen moment spijt, bedankt Roadmasters en Marcel de rij-instructeur!!
 • Avatar Dennis Visser ★★★★★ 4 maanden geleden
  Ontzettend goede rijschool. Vriendelijke instructeur met duidelijke uitleg en opbouwde kritiek. Absoluut een aanrader!!
 • Avatar Corine Van opstal ★★★★★ 4 maanden geleden
  30 jaar had ik niet gereden, en ik durfde het eigenlijk niet meer... Maar dank zij de goed opgebouwde opfriscursus bij instructeur Menno, zit ik nu met plezier en zelfvertrouwen achter het stuur ! Menno legde alles duidelijk en rustig uit met humor en geduld. De lestijd werd altijd heel goed benut, en hij zorgde voor een geconcentreerde sfeer. Kortom, top!
 • Avatar Lotte Valstar ★★★★★ 5 maanden geleden
  Vandaag in 1x geslaagd voor mijn auto praktijkexamen! Elke les erg duidelijke en eerlijke feedback gekregen waar je echt wat aan had. Ook elke les weer gelachen met mijn instructeur Shad, nogmaals bedankt!!
 • Avatar Wendy Bosschieter ★★★★★ 8 maanden geleden
  Wat een fijne instructeur Michael! Vol vertrouwen geslaagd voor mn aanhanger rijbewijs
 • Avatar Sander Stromeier ★★★★★ 7 maanden geleden
  Michael heeft mij in twee dagdelen op een hele rustige en duidelijke manier uitstekend voorbereid op het rijexamen voor mijn rijbewijs BE. Goede tips, blijk van vertrouwen en vooral voldoende herhaling hebben er voor gezorgd dat ik aansluitend op de lessen mijn rijexamen heb gehaald. Ik kan Roadmasters dan ook van harte aanbevelen!
 • Avatar melissa steutel ★★★★★ 5 maanden geleden
  Ik heb net mijn rijbewijs gehaald! Ik heb echt hele leuke en leerzame lessen gehad en over het algemeen een erg fijne ervaring gehad. Zeker aan te raden!!
 • Avatar Joris Ebbelaar ★★★★★ 10 maanden geleden
  Net mijn motorrijbewijs gehaald! De lessen waren altijd leerzaam en gezellig, en de instructeur was super geduldig en professioneel. Dankzij alle handige tips en trucs voelde ik me snel op mijn gemak op de motor en ging het examen uiteindelijk prima! Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede en betrouwbare rijschool. Bedankt Michael!
 • Avatar B'Elanna kira ★★★★★ 8 maanden geleden
  Zeker een aanrader! Heb in 1x mijn rijbewijs gehaald door mijn super fijne instructeur Barry. De lessen zijn altijd heel gezellig en leerzaam. Je voelt je gelijk op je gemak.
 • Avatar Merel Van Diepen ★★★★★ 5 maanden geleden
  Les gehad van Menno. Zowel mijn auto als motor rijbewijs bij hem gehaald. Is geduldig, neemt de tijd om iets goed en duidelijk uit te leggen.
 • Avatar Siobhan Mul ★★★★★ 6 maanden geleden
  Hele fijne ervaring gehad. Shad is een top instructeur - heel duidelijk en rustig in zijn werkwijze. In 1x geslaagd.
 • Avatar Hendrik Jan Haverkort ★★★★★ 10 maanden geleden
  Hele goede ervaring met Roadmasters! Alle 3 onze dochters in 1x geslaagd! Duidelijke communicatie en gezellige lessen met zowel Michael als Menno gehad.
  Kan deze rijschool van harte aanraden!
 • Avatar sophie claire ★★★★★ 9 maanden geleden
  Na meerdere keren gezakt te zijn bij een andere rijschool, besloten over te stappen en vandaag geslaagd. Dank voor de goede begeleiding van Frans, kan de rijschool zeker aanraden
 • Avatar Rona Langenberg ★★★★★ 8 maanden geleden
  Had een veilig gevoel tijdens de rijlessen met rij instructeur Shad! Erg gezellige en leerzame lessen gehad!
 • Avatar Nadia Lensen ★★★★★ 10 maanden geleden
  Heel erg fijne rijschool met goede instructeurs! Veel geleerd van Marcel!
 • Avatar Bas van Rijn ★★★★★ een jaar geleden
  Ben dit jaar begonnen met lessen bij Roadmasters, en mijn ervaring is uitstekend. Mijn instructeur(Barry) was altijd duidelijk en vriendelijk. Zeker heel veel geleerd en raad iedereeen aan om hier te komen lessen.
 • Avatar Fay Volkstedt ★★★★★ een jaar geleden
  Vandaag mijn rijbewijs gehaald met dank aan Inge. Wat een leuke tijd heb ik gehad in de auto en ze heeft me veel geleerd! Als je iemand met geduld en goede uitleg zoekt, ben je bij Roadmasters op de goede plek!
 • Avatar Mark Slot ★★★★★ een jaar geleden
  Heb mijn rijbewijs B gehaald bij Roadmasters. mijn rijinstructeur was Shad Toofeek en daar was ik super blij mee. Ben hem ook zeer dankbaar voor alles!
 • Avatar Martijn Glas ★★★★★ een jaar geleden
  Goede Rijschool! Goede communicatie en snel een afspraak kunnen maken voor het halen van mijn E-Rijbewijs.
  Ik beveel Roadmaster zeker aan voor het halen van je rijbewijs!
 • Avatar wesley weeling ★★★★★ een jaar geleden
  Ik wil graag vinca van der meer van roadmasters rijopleiding graag bedanken voor de energie die ze in mij heb gestopt! Ik vond de zweer in de auto heel erg fijn en werd goed op me gemak gesteld.
 • Avatar Hugo Bakker ★★★★★ een jaar geleden
  Fijne rijschool met goeie communicatie, flexibele uren en goeie rij instructeurs.
 • Avatar Osama Al Mahmoud ★★★★★ een jaar geleden
  Dankzij Roadmasters kan ik met trots zeggen dat ik mijn rijbewijs in 1x heb gehaald!! Top school. Rij instructeur was heel duidelijk altijd leuke gesprekken ,maar ook hele goeie tips en beoordeling. Met alle vertrouwen naar het Cbr examen💪
 • Avatar sare driesten ★★★★★ 2 jaar geleden
  Hele fijne ervaring gehad met deze rijschool. Met vertrouwen het examen in gegaan en in één keer geslaagd met dank aan Inge.
  Het leertempo is heel fijn en er wordt goed gekeken naar je niveau. Daarnaast ook erg gezellig gehad met rij-instructrice Inge!
 • Avatar Martine ★★★★★ 2 jaar geleden
  Onwijs goede ervaring met Roadmasters! Met angst voor autorijden toch de stap genomen om te gaan lessen, en wat ben ik blij met dit besluit: Ik heb eindelijk mijn rijbewijs! Ontzettend lieve rijinstructeur (Menno): wat een rust, geduld, ervaring, maar ook gezelligheid in de auto! Dikke aanrader!
 • Avatar J.T Booij ★★★★★ een jaar geleden
  Super leuke en goed rijschool! Kan het iedereen aanraden! 🙂
 • Avatar Michel Capel ★★★★★ een jaar geleden
  Fijne rijschool. Goed geregeld, professioneel en een fijne ontspannen sfeer. Heb prettig positief les gekregen.
 • Avatar Martin Schokker ★★★★★ een jaar geleden
  Ik heb een 1 daagse opleiding voor BE aanhanger gedaan. De hele dag met instructeur Menno op pad geweest. Op de dag weer veel bijgeleerd van Menno. Al met al een leuke dag met humor en afsluitend een positief resultaat.
 • Avatar Oscar de jong ★★★★★ een jaar geleden
  Hele fijne ervaring gehad met Roadmasters. Super relaxte lessen gehad met Marcel en in een keer geslaagd. Kan deze rijschool van harte aanraden.
 • Avatar Jella De boer ★★★★★ een jaar geleden
  Mega fijne rijschool. Zeker een aanrader!
 • Avatar Enrico Van doorn ★★★★★ een jaar geleden
  Super goede begeleiding en echt een top rijschool!
 • Avatar Lars Vos ★★★★★ 2 jaar geleden
  Een fantastische rijschool die de tijd neemt voor elke leerling en er voor zorgt dat diegene in 1 keer slaagd
 • Avatar Jesse Stans ★★★★★ 2 jaar geleden
  Fijne rijlessen gehad die ook nog gezellig waren met Sylvia.
  In één geslaagd voor mijn auto rijbewijs.
 • Avatar Ruby Nonneman ★★★★★ 2 jaar geleden
  In 1x geslaagd voor mijn praktijk examen! Micheal dankjewel voor de goede en gezellige lessen!
 • Avatar Sander Peeters ★★★★★ 2 jaar geleden
  Aanrader! Vriendelijke en geduldige instructeurs die je goed voorbereiden voor het rijexamen. BE rijbewijs in 1 keer gehaald.
 • Avatar Kim Kesseler ★★★★★ 2 jaar geleden
  Hele goede instructeur! Verstaat zijn vak, staat voor kwaliteit.
 • Avatar Anouk B. ★★★★★ 3 jaar geleden
  Heel fijne lessen! Duidelijke uitleg, vol vertrouwen mn examen in gegaan en in 1x gehaald. Wordt goed gekeken naar wat je aan kan, waar wat verbetering nodig is en er wordt fijn geluisterd naar als je zelf nog bepaalde dingen wilt oefenen.
 • Avatar Britt Marinus ★★★★★ 3 jaar geleden
  Super goede rijschool! Ik ben in een keer geslaagd, ik had les van Menno! Dank jullie wel!!
 • Avatar Luna van den Ende ★★★★★ 2 jaar geleden
  Super fijne rijschool !! Hele leuke en leerzame lessen
 • Avatar Britt Tuin ★★★★★ 2 jaar geleden
  Super fijne rijschool! 🙂
 • Avatar Loïs Forster ★★★★★ 3 jaar geleden
  Fijne rijschool, alles in 1x gehaald!
 • Avatar T Jansen ★★★★★ 3 jaar geleden
  Erg fijne en leerzame rijlessen!
 • Avatar Saar Klaase ★★★★★ 3 jaar geleden
  Altijd goede rijlessen gehad met leerzame feedback!
 • Avatar Merel Manjiri Wienhoven ★★★★★ 4 jaar geleden
  Super fijne en goede rijschool, kort maar krachtige review
  Soms zeggen weinig worden meer dan genoeg.
 • Avatar Yvette Bommerson ★★★★★ 5 jaar geleden
  Altijdd gezellig in de auto! Enorm veel geleerd in toch een best korte tijd. Vervolgens ook geslaagd in 1 keer! Menno, bedankt voor alle gezelligheid en natuurlijk mijn rijbewijss waar je tenslotte voor gezorgd hebt!
 • Avatar Tessa larissa ★★★★★ 5 jaar geleden
  Hele leuke rijlessen gehad met marcel! Goeie instructeur en lekker veel geleerd! Dankzij zijn hulp ben ik geslaagd voor mijn autorijbewijs!
 • Avatar Menno Meijland ★★★★★ 4 jaar geleden
  Goede service
 • Avatar Thijs Rosmalen ★★★★★ 5 jaar geleden
  Super toffe rijschool. Gelesd bij Michael en super tevreden. In 1 keer geslaagd voor theorie en praktijk.

Roadmasters Rijopleidingen IconRoadmasters Rijopleidingen

Rode Ring 49K, Assendelft

5,0 112 reviews

 • Avatar Folkert Hofman ★★★★★ een maand geleden
  Een top rijschool. Zeer ervaren instructeurs. Zelf ben ik voor mijn motorrijbewijs gegaan en heb les gehad van Michael. Alle examens in 1 keer geslaagd.
 • Avatar Sjoerd Kelder ★★★★★ 3 maanden geleden
  Persoonlijk zou ik deze rijschool aan iedereen aanbevelen. Het begin is altijd spannend, de instructeur stelt je op je gemak en zorgt dat je vertrouwen tijdens het rijden snel groeit. Alles word duidelijk uitleg en ze nemen de tijd voor je.
  Bedankt !
  Mijn complimenten voor Menno en Frans!
 • Avatar paolo007pro ★★★★★ 3 maanden geleden
  Motor A rijbewijs bij Michael,
  Onwijs fijne maanden gehad bij Michael. In het begin was ik erg onzeker, Michael heeft mij hier heel fijn en prettig bij geholpen.
  Hij heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik instaat was om motor te rijden.
  Hierdoor zowel avb als avd is één keer gehaald.
  Michael, onwijs bedankt voor de fijne lessen, en tot ziens op de weg!
 • Avatar Trang Nhung Trần ★★★★★ 4 maanden geleden
  Vandaag ben ik eindelijk geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij mijn docent - Menno. Je bent een fantastische docent! Voordat ik Menno en Roadmaster leerde kennen had ik ergens anders les en was ik voor mijn eerste rijexamen gezakt. Gelukkig heb ik Roadmaster gevonden via Google. Ik heb mij uiteindelijk aangemeld voor rijlessen met een automstisch geschakelde auto en na 20 uur les ben ik vandaag uiteindelijk geslaagd voor mijn rijbewijs. Menno heeft mij geholpen om meer zelfvertrouwen te krijgen in het rijden, waardoor ik met een gerust hart alleen kan rijden. Ik raad Roadmasters en Menno aan voor iedereen die een fantastische rijder wil worden. Nogmaals bedankt! 🙏🎉🎊
 • Avatar Marinka Kant-Hammes ★★★★★ 2 maanden geleden
  Bromfiets (AM) rijbewijs gehaald bij Michael. Ik was super nerveus (faalangst) en had nog nooit een meter op een scooter gereden, maar dankzij de kalmheid en vriendelijkheid heb ik het in 1x gehaald! Wat ook erg prettig was, is dat ik goed geholpen werd aan de telefoon van te voren. Ik ben namelijk niet zo groot (1.53m) en pas niet op elke scooter, maar dat werd allemaal uitgezocht en ik werd netjes teruggebeld. Ik mocht eventueel ook eerst langskomen om te "passen", maar dat had ik niet nodig dankzij hun inzet!
  Als ik eenmaal de motivatie en het geld heb voor mijn autorijbewijs, kom ik zeker terug!
 • Avatar Niels ★★★★★ 2 maanden geleden
  Na overstappen van rijschool naar deze heb ik geen moment spijt gehad toen ik bij Marcel in de auto stapte. Enorm fijne instructeur die zijn tijd neemt voor de leerling om alles op diegene zijn tempo alles uit te leggen. Altijd gezellige ritten gehad, naast dat het enorm leerzaam was! Geen moment spijt, bedankt Roadmasters en Marcel de rij-instructeur!!
 • Avatar Dennis Visser ★★★★★ 4 maanden geleden
  Ontzettend goede rijschool. Vriendelijke instructeur met duidelijke uitleg en opbouwde kritiek. Absoluut een aanrader!!
 • Avatar Corine Van opstal ★★★★★ 4 maanden geleden
  30 jaar had ik niet gereden, en ik durfde het eigenlijk niet meer... Maar dank zij de goed opgebouwde opfriscursus bij instructeur Menno, zit ik nu met plezier en zelfvertrouwen achter het stuur ! Menno legde alles duidelijk en rustig uit met humor en geduld. De lestijd werd altijd heel goed benut, en hij zorgde voor een geconcentreerde sfeer. Kortom, top!
 • Avatar Lotte Valstar ★★★★★ 5 maanden geleden
  Vandaag in 1x geslaagd voor mijn auto praktijkexamen! Elke les erg duidelijke en eerlijke feedback gekregen waar je echt wat aan had. Ook elke les weer gelachen met mijn instructeur Shad, nogmaals bedankt!!
 • Avatar Wendy Bosschieter ★★★★★ 8 maanden geleden
  Wat een fijne instructeur Michael! Vol vertrouwen geslaagd voor mn aanhanger rijbewijs
 • Avatar Sander Stromeier ★★★★★ 7 maanden geleden
  Michael heeft mij in twee dagdelen op een hele rustige en duidelijke manier uitstekend voorbereid op het rijexamen voor mijn rijbewijs BE. Goede tips, blijk van vertrouwen en vooral voldoende herhaling hebben er voor gezorgd dat ik aansluitend op de lessen mijn rijexamen heb gehaald. Ik kan Roadmasters dan ook van harte aanbevelen!
 • Avatar melissa steutel ★★★★★ 5 maanden geleden
  Ik heb net mijn rijbewijs gehaald! Ik heb echt hele leuke en leerzame lessen gehad en over het algemeen een erg fijne ervaring gehad. Zeker aan te raden!!
 • Avatar Joris Ebbelaar ★★★★★ 10 maanden geleden
  Net mijn motorrijbewijs gehaald! De lessen waren altijd leerzaam en gezellig, en de instructeur was super geduldig en professioneel. Dankzij alle handige tips en trucs voelde ik me snel op mijn gemak op de motor en ging het examen uiteindelijk prima! Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede en betrouwbare rijschool. Bedankt Michael!
 • Avatar B'Elanna kira ★★★★★ 8 maanden geleden
  Zeker een aanrader! Heb in 1x mijn rijbewijs gehaald door mijn super fijne instructeur Barry. De lessen zijn altijd heel gezellig en leerzaam. Je voelt je gelijk op je gemak.
 • Avatar Merel Van Diepen ★★★★★ 5 maanden geleden
  Les gehad van Menno. Zowel mijn auto als motor rijbewijs bij hem gehaald. Is geduldig, neemt de tijd om iets goed en duidelijk uit te leggen.
 • Avatar Siobhan Mul ★★★★★ 6 maanden geleden
  Hele fijne ervaring gehad. Shad is een top instructeur - heel duidelijk en rustig in zijn werkwijze. In 1x geslaagd.
 • Avatar Hendrik Jan Haverkort ★★★★★ 10 maanden geleden
  Hele goede ervaring met Roadmasters! Alle 3 onze dochters in 1x geslaagd! Duidelijke communicatie en gezellige lessen met zowel Michael als Menno gehad.
  Kan deze rijschool van harte aanraden!
 • Avatar sophie claire ★★★★★ 9 maanden geleden
  Na meerdere keren gezakt te zijn bij een andere rijschool, besloten over te stappen en vandaag geslaagd. Dank voor de goede begeleiding van Frans, kan de rijschool zeker aanraden
 • Avatar Rona Langenberg ★★★★★ 8 maanden geleden
  Had een veilig gevoel tijdens de rijlessen met rij instructeur Shad! Erg gezellige en leerzame lessen gehad!
 • Avatar Nadia Lensen ★★★★★ 10 maanden geleden
  Heel erg fijne rijschool met goede instructeurs! Veel geleerd van Marcel!
 • Avatar Bas van Rijn ★★★★★ een jaar geleden
  Ben dit jaar begonnen met lessen bij Roadmasters, en mijn ervaring is uitstekend. Mijn instructeur(Barry) was altijd duidelijk en vriendelijk. Zeker heel veel geleerd en raad iedereeen aan om hier te komen lessen.
 • Avatar Fay Volkstedt ★★★★★ een jaar geleden
  Vandaag mijn rijbewijs gehaald met dank aan Inge. Wat een leuke tijd heb ik gehad in de auto en ze heeft me veel geleerd! Als je iemand met geduld en goede uitleg zoekt, ben je bij Roadmasters op de goede plek!
 • Avatar Mark Slot ★★★★★ een jaar geleden
  Heb mijn rijbewijs B gehaald bij Roadmasters. mijn rijinstructeur was Shad Toofeek en daar was ik super blij mee. Ben hem ook zeer dankbaar voor alles!
 • Avatar Martijn Glas ★★★★★ een jaar geleden
  Goede Rijschool! Goede communicatie en snel een afspraak kunnen maken voor het halen van mijn E-Rijbewijs.
  Ik beveel Roadmaster zeker aan voor het halen van je rijbewijs!
 • Avatar wesley weeling ★★★★★ een jaar geleden
  Ik wil graag vinca van der meer van roadmasters rijopleiding graag bedanken voor de energie die ze in mij heb gestopt! Ik vond de zweer in de auto heel erg fijn en werd goed op me gemak gesteld.
 • Avatar Hugo Bakker ★★★★★ een jaar geleden
  Fijne rijschool met goeie communicatie, flexibele uren en goeie rij instructeurs.
 • Avatar Osama Al Mahmoud ★★★★★ een jaar geleden
  Dankzij Roadmasters kan ik met trots zeggen dat ik mijn rijbewijs in 1x heb gehaald!! Top school. Rij instructeur was heel duidelijk altijd leuke gesprekken ,maar ook hele goeie tips en beoordeling. Met alle vertrouwen naar het Cbr examen💪
 • Avatar sare driesten ★★★★★ 2 jaar geleden
  Hele fijne ervaring gehad met deze rijschool. Met vertrouwen het examen in gegaan en in één keer geslaagd met dank aan Inge.
  Het leertempo is heel fijn en er wordt goed gekeken naar je niveau. Daarnaast ook erg gezellig gehad met rij-instructrice Inge!
 • Avatar Martine ★★★★★ 2 jaar geleden
  Onwijs goede ervaring met Roadmasters! Met angst voor autorijden toch de stap genomen om te gaan lessen, en wat ben ik blij met dit besluit: Ik heb eindelijk mijn rijbewijs! Ontzettend lieve rijinstructeur (Menno): wat een rust, geduld, ervaring, maar ook gezelligheid in de auto! Dikke aanrader!
 • Avatar J.T Booij ★★★★★ een jaar geleden
  Super leuke en goed rijschool! Kan het iedereen aanraden! 🙂
 • Avatar Michel Capel ★★★★★ een jaar geleden
  Fijne rijschool. Goed geregeld, professioneel en een fijne ontspannen sfeer. Heb prettig positief les gekregen.
 • Avatar Martin Schokker ★★★★★ een jaar geleden
  Ik heb een 1 daagse opleiding voor BE aanhanger gedaan. De hele dag met instructeur Menno op pad geweest. Op de dag weer veel bijgeleerd van Menno. Al met al een leuke dag met humor en afsluitend een positief resultaat.
 • Avatar Oscar de jong ★★★★★ een jaar geleden
  Hele fijne ervaring gehad met Roadmasters. Super relaxte lessen gehad met Marcel en in een keer geslaagd. Kan deze rijschool van harte aanraden.
 • Avatar Jella De boer ★★★★★ een jaar geleden
  Mega fijne rijschool. Zeker een aanrader!
 • Avatar Enrico Van doorn ★★★★★ een jaar geleden
  Super goede begeleiding en echt een top rijschool!
 • Avatar Lars Vos ★★★★★ 2 jaar geleden
  Een fantastische rijschool die de tijd neemt voor elke leerling en er voor zorgt dat diegene in 1 keer slaagd
 • Avatar Jesse Stans ★★★★★ 2 jaar geleden
  Fijne rijlessen gehad die ook nog gezellig waren met Sylvia.
  In één geslaagd voor mijn auto rijbewijs.
 • Avatar Ruby Nonneman ★★★★★ 2 jaar geleden
  In 1x geslaagd voor mijn praktijk examen! Micheal dankjewel voor de goede en gezellige lessen!
 • Avatar Sander Peeters ★★★★★ 2 jaar geleden
  Aanrader! Vriendelijke en geduldige instructeurs die je goed voorbereiden voor het rijexamen. BE rijbewijs in 1 keer gehaald.
 • Avatar Kim Kesseler ★★★★★ 2 jaar geleden
  Hele goede instructeur! Verstaat zijn vak, staat voor kwaliteit.
 • Avatar Anouk B. ★★★★★ 3 jaar geleden
  Heel fijne lessen! Duidelijke uitleg, vol vertrouwen mn examen in gegaan en in 1x gehaald. Wordt goed gekeken naar wat je aan kan, waar wat verbetering nodig is en er wordt fijn geluisterd naar als je zelf nog bepaalde dingen wilt oefenen.
 • Avatar Britt Marinus ★★★★★ 3 jaar geleden
  Super goede rijschool! Ik ben in een keer geslaagd, ik had les van Menno! Dank jullie wel!!
 • Avatar Luna van den Ende ★★★★★ 2 jaar geleden
  Super fijne rijschool !! Hele leuke en leerzame lessen
 • Avatar Britt Tuin ★★★★★ 2 jaar geleden
  Super fijne rijschool! 🙂
 • Avatar Loïs Forster ★★★★★ 3 jaar geleden
  Fijne rijschool, alles in 1x gehaald!
 • Avatar T Jansen ★★★★★ 3 jaar geleden
  Erg fijne en leerzame rijlessen!
 • Avatar Saar Klaase ★★★★★ 3 jaar geleden
  Altijd goede rijlessen gehad met leerzame feedback!
 • Avatar Merel Manjiri Wienhoven ★★★★★ 4 jaar geleden
  Super fijne en goede rijschool, kort maar krachtige review
  Soms zeggen weinig worden meer dan genoeg.
 • Avatar Yvette Bommerson ★★★★★ 5 jaar geleden
  Altijdd gezellig in de auto! Enorm veel geleerd in toch een best korte tijd. Vervolgens ook geslaagd in 1 keer! Menno, bedankt voor alle gezelligheid en natuurlijk mijn rijbewijss waar je tenslotte voor gezorgd hebt!
 • Avatar Tessa larissa ★★★★★ 5 jaar geleden
  Hele leuke rijlessen gehad met marcel! Goeie instructeur en lekker veel geleerd! Dankzij zijn hulp ben ik geslaagd voor mijn autorijbewijs!
 • Avatar Menno Meijland ★★★★★ 4 jaar geleden
  Goede service
 • Avatar Thijs Rosmalen ★★★★★ 5 jaar geleden
  Super toffe rijschool. Gelesd bij Michael en super tevreden. In 1 keer geslaagd voor theorie en praktijk.