THEORIE CURSUS

KLASSIKALE THEORIE CURSUS OF ZELFSTUDIE?

Wanneer je vlot je rijbewijs wilt halen, is het zeer verstandig en van groot belang dat je de theorie van de verkeersregels al kent. Dan hoeft je instructeur dat immers niet meer tijdens de rijlessen uit te leggen. Je kan dat uiteraard thuis leren door zelfstudie. Uit jarenlange ervaring is echter gebleken dat je een grotere slagingskans hebt, wanneer je een klassikale theorieopleiding volgt. Je wordt dan direct getoetst en krijgt direct uitleg over zaken die je niet begrijpt. Roadmasters Rijopleidingen biedt voor het rijbewijs B (auto) en A (motor) en AM (scooter/bromfiets) de volgende cursussen aan.

THEORIECURSUS AUTORIJBEWIJS B: DAG OPLEIDING.

Assendelft:

De volgende klassikale auto theorie cursussen staan gepland op:

  • Zaterdag 6 April van 08:00 tot 13:00 Klassikale theorie cursus op de rijschool inclusief examen training.
  • Zaterdag 4 Mei van 08:00 tot 13:00 Klassikale theorie cursus op de rijschool inclusief examen training.
  • Zaterdag 1 Juni van 08:00 tot 13:00 Klassikale theorie cursus op de rijschool inclusief examen training.
  • Zaterdag 6 Juli van 08:00 tot 13:00 Klassikale theorie cursus op de rijschool inclusief examen training.
  • Zaterdag 3 Augustus van 08:00 tot 13:00 Klassikale theorie cursus op de rijschool inclusief examen training.

 

De cursus wordt gegeven door een ervaren theorie docent.

De cursus is exclusief het theorie examen. Een theorie examen kun je zelf reserveren via mijn.cbr.nl. Uiteraard kan Roadmasters Rijopleidingen ook een theorie examen voor jou reserveren, neem dan contact op met ons.

Nadat je een theorie examen hebt gereserveerd kan je contact opnemen met Roadmasters Rijopleidingen om je in te schrijven voor de cursus. Roadmasters Rijopleidingen schrijft jou dan in bij een cursus die het beste aansluit op jouw theorie examen.

Kosten: € 99,-  Exclusief theorie-examen

 

MOTORRIJBEWIJS THEORIE – EXAMENTRAINING

Omdat de meeste leerlingen al een auto- of brommerrijbewijs hebben, is een thuisstudiepakket voor de motortheorie ruim voldoende. Wij verkopen in onze webshop uitstekende theorieboeken en online oefenexamens. Mocht je nog even bijgespijkerd willen worden, dan kan je een uur inplannen met 1 van onze motorinstructeurs om je theorievragen te stellen en meer uitleg te krijgen (a €52,50 per uur)

Voor het aanvragen van een theorie-examen helpen wij u uiteraard graag!

Theorie zelfstudie

Liever zelfstandig theorie leren? Geen probleem via onze uitgebreide webshop beschik je over de nieuwste boeken en examenvragen. Het is ook mogelijk om online alles te leren. Kijk voor de mogelijkheden op onze webshop.

Mocht je vragen hebben over onze theoriecursus of het theorie-examen kom gerust langs op onze rijschool in Assendelft of stuur een email naar info@roadmasters.nl of bel naar 0752340555.

Reserveren voor een theoriecursus is noodzakelijk. Voor reserveringen, informatie of direct inschrijven kan je je gegevens achterlaten op deze site. We bellen je dan zo snel mogelijk terug. Je kan ook zelf even bellen met de receptie van Roadmasters Rijopleidingen op 075 234 0 555.

Voordelige theorie boeken en oefenexamens kopen? Klik hier! 

Direct inschrijven

Wil je je direct inschrijven bij ons? Dat kan via het onderstaand invulformulier! Zodra we je inschrijving hebben ontvangen zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. In overleg zullen we afstemmen welke theorie cursus je het beste kunt volgen die aansluit bij je theorie-examen.

CAPTCHA
Een moment geduld aub.

6 sterren rijschool

Uitstekent begeleid van A tot Z. Michael zijn stijl van lesgeven is opbouwend en aangepast per leerling. Lukt een oefening de eerste keer niet? Geen probleem, Michael doorloopt de oefening stap voor stap zodat een complexe oefening ineens makkelijk geworden is. Ik raad iedereen aan om samen met Roadmasters een rijbewijs te halen!
- Wormer - 16/05/2024

Fijne rijschool!

Top Rijsschool en Barry, ik wil je graag bedanken voor de geweldige rijlessen. Ik waardeer je geduld, professionaliteit en de tijd die je hebt genomen om me te helpen een zelfverzekerde bestuurder te worden. Dankzij jou voel ik me nu klaar om de weg op te gaan. Nogmaals bedankt!
- Zaandam - 15/05/2024

Geweldige ervaring bij deze rijschool

Na overstappen van rijschool naar deze heb ik geen moment spijt gehad toen ik bij Marcel in de auto stapte. Enorm fijne instructeur die zijn tijd neemt voor de leerling om alles op diegene zijn tempo alles uit te leggen. Altijd gezellige ritten gehad, naast dat het enorm leerzaam was! Geen moment spijt, bedankt Roadmasters en Marcel de rij-instructeur!!
- Assendelft - 14/05/2024

Geweldig

Rijschool is heel vriendelijk geweldige instructeurs en als er iets geregeld moet worden zijn ze heel meedenkend! Een echte aanrader !
- Grootschermer - 04/05/2024

soms wat strikt en het heeft me helpen slagen!

In 35 uur goed leren autorijden. Alleen bij de eerste keer de auto in de avond was ik vergeten mijn licht aan te doen. Want ik had nooit een les in de avond gehad!
- Westzaan - 03/05/2024

Vriendelijk en deskundig.

Door verschillende omstandigheden met meerdere instructeurs te maken gehad. En hoewel ze allemaal vriendelijk en deskundig zijn leek een overdracht niet altijd gedaan te zijn. Verder niks dan lof.
- Koog aan de Zaan - 03/05/2024

Super!

Fijne rijschool, duidelijke instructie en een geslaagde afronding.
- Krommenie - 29/04/2024

Prettige rijschool

Een prettige rijschool, die de tijd neemt om verkeerssituaties die zich voordoen tijdens de lessen verder toe te lichten. En die jou leert dat auto rijden serieus is, maar vooral ook leuk is.
- Wormer - 28/04/2024

Super fijn!

Bromfiets (AM) rijbewijs gehaald bij Michael. Ik was super nerveus (faalangst) en had nog nooit een meter op een scooter gereden, maar dankzij de kalmheid en vriendelijkheid heb ik het in 1x gehaald! Wat ook erg prettig was, is dat ik goed geholpen werd aan de telefoon van te voren. Ik ben namelijk niet zo groot (1.53m) en pas niet op elke scooter, maar dat werd allemaal uitgezocht en ik werd netjes teruggebeld. Ik mocht eventueel ook eerst langskomen om te "passen", maar dat had ik niet nodig dankzij hun inzet! Als ik eenmaal de motivatie en het geld heb voor mijn autorijbewijs, kom ik zeker terug!
- Zaandijk - 23/04/2024

Super fijn!

Motor A rijbewijs bij Michael, Onwijs fijne maanden gehad bij Michael. In het begin was ik erg onzeker, Michael heeft mij hier heel fijn en prettig bij geholpen. Hij heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik instaat was om motor te rijden. Hierdoor zowel avb als avd is één keer gehaald. Michael, onwijs bedankt voor de fijne lessen, en tot ziens op de weg!
- Assendelft - 11/04/2024

Hele goede ervaring bij deze rijschool!

Hele fijne instructeuren die je goed helpen en zorgen dat de les ook gezellig blijft!
- Assendelft - 09/04/2024

Top!

Een goede uitleg en veel vertrouwen meegekregen voor het examen en het daadwerkelijk rijden met de eigen caravan. Heel fijn!
- Assendelft - 06/04/2024

Fijn, informeel en deskundig

In kortste keren aanhanger rijbewijs gehaald. Goed voorbereid en gelijk geslaagd. Communicatie was goed en duidelijk. Aan te raden!
- Assendelft - 29/03/2024

Leerzaam

Bij instructeur Richard mijn B+E rijbewijs gehaald. Ontzettend aardige en professionele instructeur. Tijdens de eendaagse cursus omzettend veel geleerd wat betreft het rijden met een aanhanger. Duidelijke uitleg en behulpzame tips tijden de oefeningen en altijd opbouwende kritiek. Super blij met de rijschool en instructeur. Zeker een aanrader!! Nogmaals ontzettend bedankt!!
- Zaandam - 27/03/2024

Vakmensen team Roadmasters!

Echte vakmensen waardoor binnen 1 dag mijn E achter B gehaald! Grote dank!
- Assendelft - 26/03/2024

Dank zij de opfriscursus zit ik nu met zelfvertrouwen en overzicht achter het stuur

Ik had m'n rijbewijs 30 jaar geleden gehaald, en daarna nooit gereden. Ik wilde nu graag gaan rijden, maar ik vond het eng. De instructeur liet me in een rustige sfeer alles oefenen van voertuigbeheersing tot invoegen en inhalen op de snelweg. Hij legde alles heel duidelijk, en rustig uit, en gaf opbouwende tips. Hij bouwde de lessen goed op en zorgde dat alles aan bod kwam. Zo kreeg steeds meer vertrouwen en het ging steeds beter. En nu rijd ik gewoon heen waar ik wil, zonder bang te zijn, haha, echt geweldig! Deze opfriscursus was fantastisch!
- Assendelft - 26/03/2024

Fijne tijd , waarin ik op een professionele en leuke manier klaar werd gestoomd voor het rij-examen

Ik heb vanaf het begin af aan meteen het gevoel gehad dat ik te maken had met een fijn bedrijf. Met mijn aandoening werd ook rekening gehouden waardoor het erg vertrouwd aanvoelde . Nogmaals mijn dank voor alles !
- Zaandam - 21/03/2024

Rust, geduld, gezellig met een resultaat als succes

In twee blokken van 3 uur voorbereid op E achter B. Aandacht voor alle belangrijke zaken, zowel theorie als praktijk. Steeds geduldig herhalen en zoeken naar het punt waar het beter kan in een goede, positieve sfeer. Maar zeker ook gezellig en vooral steeds weer op je gemak stellen wanneer het niet lukt. Na al het oefenen en herhalen met vertrouwen naar het examen en dan (natuurlijk) ook halen. Bedankt voor de uitstekende uitleg, het vertrouwen en de rust! Echt een aanrader!
- Assendelft - 20/03/2024

Super gezellig en leerzame les gehad!

Super tevreden over de rijschool! Super gezellig maar ook zeer leerzame dag gehad. Dankzij alle goede tips en geduld van Inge ben ik in 1x geslaagd!
- Middenbeemster - 19/03/2024

Gedegen opleiding prettige leraar

Alles wordt meerdere keren uitgelegd. De focus op wat belangrijk is . Ik heb een paar leuke dagen gehad met positieve afsluiting. Dus ik ben blij
- Akersloot - 19/03/2024

Zeker een aanrader!

Super fijne rijschool en mega goeie instructeur! (Fayence) Echt zeker een aanrader!
- Koog aan de Zaan - 18/03/2024

professionele rijschool, instructrice onvoldoende

Het bedrijf zelf is zeer professioneel en werkt veel digitaal. Dit is erg fijn. Er is duidelijke communicatie. Mijn instructrice kan wel een cursus situationeel begeleiden gebruiken. Zij begrijpt totaal niet dat niet elk persoon hetzelfde is en daarom ook anders begeleid dient te worden. De ene cursist heeft schouderklopjes nodig, de ander een directe aanpak. Ik ben menig keer flink uitgefoeterd en was hierdoor enorm van slag. Ook is het meerdere keren voorgekomen dat een persoon die voor mij les had geheel van slag was. Ik merkte dus dat ik niet de enige cursist was die moeite had met haar stijl van rijles geven was. Tevens was zij niet altijd consequent in haar uitleg bij bepaalde situaties. Wanneer ik dit aankaartte dan zei zij dat dit absoluut niet waar was. Hierdoor werd ik erg onzeker. Ook toen ik haar vertelde dat ik graag een faalexamen wilde aanvragen begreep zij dit niet. Dit was wederom een teken dat zij geen inlevingsvermogen heeft bij haar cursisten. Een ander voorval was tijdens mijn examen. Op weg naar het examen vroeg zei of ik het zelfreflexieformulier ook bij mij had. Deze had ik nooit van haar gekregen. Toen de examinator dit zelfreflexieformulier aan mij vroeg antwoorde mijn rij-instructrice al voor ik iets kon zeggen Zij zei dat ik deze vergeten was. Dit was dus volkomen gelogen. Kortom; Rijschool prima, de rij-instructrice een dikke onvoldoende
- De Rijp - 17/03/2024

Top rijschool

Vriendelijk en behulpzaam
- Purmerend - 12/03/2024

binnen 35 uur leren rijden bij richard van roadmasters

goede begeleiding. Heel fijn les gehad
- Westzaan - 12/03/2024

Erg fijne rijschool

Geen enkele negatieve ervaring gehad in de afgelopen maanden, elke les weer gelachen! Ook erg fijne communicatie!
- Assendelft - 28/02/2024

Super fijn bedrijf

Menno is een zeer ervaren instructeur die je op je gemaakt stelt. Fijne dag gehad met een super eind.
- Assendelft - 26/02/2024

Gezellige rit.

Alles top geregeld. Duidelijk, en leerzaam
- Assendelft - 24/02/2024

Super

Ik werd super begeleid door de instructeur, vond t erg spannend en hij heeft mij super goed geholpen!
- Wormerveer - 23/02/2024

Fijn

Ik had af en toe een beetje moeite met dingen en dat werd dan kritisch bekeken wat mij goed hielp
- Krommenie - 23/02/2024

Goede rijschool

De rijlessen waren gezellig met Shad. Op een rustige en duidelijke manier werd ik voorbereid op het examen. Ook was de instructeur flexibel bij het inplannen van de rijlessen.
- Krommenie - 21/02/2024

Fantastisch!!

Wat een super leuke ervaring! Hele dag op pad geweest met de aanhanger en flink geoefend. Daarna helemaal klaar voor het examen en geslaagd! Nu lekker op pad met de paarden, dankjewel!❤️
- Krommenie - 20/02/2024

Helemaal top!

Goede begeleiding vanaf t begin tot het eind
- Koog aan de zaan - 15/02/2024

Lieve personeel en duidelijke uitleg

De rijles instructeurs zijn erg duidelijk met uitleggen, ook zijn ze logisch in de prijs en lessen schatten. Hele fijne ervaring gehad!
- Wormerveer - 15/02/2024

Top rijschool

Les gehad van Menno. Zowel mijn auto als motor rijbewijs bij hem gehaald. Is geduldig, neemt de tijd om iets goed uit te leggen. En duidelijke uit te leggen.
- Zaanstad - 09/02/2024

met een goeie gezellige zweer je rijbewijs halen

kon snel terecht
- krommenie - 05/02/2024

Super rijschool met goede instructeur

Ik heb mijn motor rijbewijs snel gehaald. Door begeleiding van een goede instructeur die precies weet wat je nodig hebt.
- KOOG AAN DE ZAAN - 05/02/2024

Super

Het was leerzaam met duidelijke uitleg. Super ervaring bij Roadmasters
- Assendelft - 01/02/2024

niet janken, gewoon doen.

Slim, attent, veilig en top geleerd. Dankjewel voor zo een leuke ervaring! 5 sterren
- Wormer - 22/01/2024

Top!

Ik heb erg fijne lessen gehad van Vinca! Ze legde goed uit gaf goede tips en had geduld. Als ik iets niet snapte legde ze het op een andere manier uit waardoor ik het wel snapte
- Assendelft - 20/01/2024

Duidelijke uitleg

De uitleg die ik heb gekregen tijdens het rijden was duidelijk en de communicatie voor het plannen van rijlessen was perfect.
- Assendelft - 17/01/2024

Dikke prima

Duidelijk heldere afspraken. Duidelijle en fijne instructeur, helemaal niets op aan te merken.
- De Rijp - 17/01/2024

Zeer fijne instructeur en een betrouwbare rijschool

Op mijn 47e heb ik besloten toch mijn rijbewijs te halen. Gelukkig had ik in Marcel een iets oudere, ervaren, rustige en zeer fijne instructeur. Mede door zijn goede begeleiding heb ik mijn tussentijdse toets én rijexamen in één keer gehaald.
- Zaandam - 03/01/2024

Helemaal top

Ik ben vandaag geweest voor mijn BE examen ik had Richard als instructeur en kan niet anders zeggen dat ik uiterst tevreden ben over hoe het ging
- Zaandijk - 14/12/2023

Het zijn echt masters

De meeste bedrijven met de naam master erin maken die naam niet waar, maar hier wel.
- Wormerveer - 13/12/2023

Op een hele prettige en duidelijke manier richting rijbewijs BE

Michael heeft mij in twee dagdelen, met een hele rustige en duidelijke werkwijze, uitstekend voorbereid op het rijexamen voor mijn rijbewijs BE. Goede tips, blijk van vertrouwen en vooral voldoende herhaling hebben er voor gezorgd dat ik aansluitend op de lessen mijn rijexamen heb gehaald. Ik kan Roadmasters dan ook van harte aanbevelen.
- Haarlem - 08/12/2023

Perfecte rijschool

Het was altijd gezellig om te rijden en heb beide examens in een keer gehaald. Alleen jammer dat ik 3 keer moest veranderen van rij instructeur dat was het enige nadeel
- Wormerveer - 07/12/2023

Super fijne en leerzame lessen

Ik had rijinstructeur Barry en ik heb hem als super fijne en geduldige instructeur ervaren. De gesprekken in de auto waren altijd leuk en Barry is ook in voor een geintje waardoor ik met plezier rijles had. Ik heb een super leuke tijd gehad! Barry bedankt, Groetjes Hil
- De Rijp - 07/12/2023

fijn en gezllig

Ik vond de rijlessen altijd zeer gezellig. Ook voelde ik geen druk tijdens het rijden, maar ik had het gevoel dat er mij echt wat werd geleerd, ipv dat mijn instructrice boos werd als ik een fout maakte. Ik heb een hele fijne ervaring gehad
- Krommenie - 06/12/2023

Super

Super fijne lessen heel duidelijk! Ik raad dit iedereen aan ik ben zelf in 1 dag geslaagd.
- Wormerveer - 05/12/2023

Super op mn gemak!

Wat een fijne rijschool, zenuwachtig als ik was voelde ik me onwijs op mn gemak bij Michael. Kon alles zeggen, hij luisterde en kreeg goede tips. Bekeek wat ik al kon en stak extra energie in de aandachtspunten en gaf mij vertrouwen! Uiteraard geslaagd voor mn E achter B
- Assendelft - 30/11/2023
468 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10

KLASSIKALE THEORIE CURSUS OF ZELFSTUDIE?

Wanneer je vlot je rijbewijs wilt halen, is het zeer verstandig en van groot belang dat je de theorie van de verkeersregels al kent. Dan hoeft je instructeur dat immers niet meer tijdens de rijlessen uit te leggen. Je kan dat uiteraard thuis leren door zelfstudie. Uit jarenlange ervaring is echter gebleken dat je een grotere slagingskans hebt, wanneer je een klassikale theorieopleiding volgt. Je wordt dan direct getoetst en krijgt direct uitleg over zaken die je niet begrijpt. Roadmasters Rijopleidingen biedt voor het rijbewijs B (auto) en A (motor) en AM (scooter/bromfiets) de volgende cursussen aan.

THEORIECURSUS AUTORIJBEWIJS B: DAG  OPLEIDING

Assendelft:

De eerst volgende klassikale auto theorie cursussen staat gepland op:

  • Zaterdag 6 April van 08:00 tot 13:00 Klassikale theorie cursus op de rijschool inclusief examen training.

 

  • Zaterdag 4 Mei van 08:00 tot 13:00 Klassikale theorie cursus op de rijschool inclusief examen training.

 

  • Zaterdag 1 Juni van 08:00 tot 13:00 Klassikale theorie cursus op de rijschool inclusief examen training.

 

  • Zaterdag 6 Juli van 08:00 tot 13:00 Klassikale theorie cursus op de rijschool inclusief examen training.

 

  • Zaterdag 3 Augustus van 08:00 tot 13:00 Klassikale theorie cursus op de rijschool inclusief examen training.

 

De cursus wordt gegeven door een ervaren theorie docent.

De cursus is exclusief het theorie examen. Een theorie examen kun je zelf reserveren via mijn.cbr.nl. Uiteraard kan Roadmasters Rijopleidingen ook een theorie examen voor jou reserveren, neem dan contact op met ons.

Nadat je een theorie examen hebt gereserveerd kan je contact opnemen met Roadmasters Rijopleidingen om je in te schrijven voor de cursus. Roadmasters Rijopleidingen schrijft jou dan in bij een cursus die het beste aansluit op jouw theorie examen.

Kosten: € 99,-  Exclusief theorie-examen

 

MOTORRIJBEWIJS THEORIE – EXAMENTRAINING

Omdat de meeste leerlingen al een auto- of brommerrijbewijs hebben, is een thuisstudiepakket voor de motortheorie ruim voldoende. Wij verkopen in onze webshop uitstekende theorieboeken en online oefenexamens. Mocht je nog even bijgespijkerd willen worden, dan kan je een uur inplannen met 1 van onze motorinstructeurs om je theorievragen te stellen en meer uitleg te krijgen (a €52,50 per uur)

Voor het aanvragen van een theorie-examen helpen wij u uiteraard graag!

Theorie zelfstudie

Liever zelfstandig theorie leren? Geen probleem via onze uitgebreide webshop beschik je over de nieuwste boeken en examenvragen. Het is ook mogelijk om online alles te leren. Kijk voor de mogelijkheden op onze webshop.

Mocht je vragen hebben over onze theoriecursus of het theorie-examen kom gerust langs op onze rijschool in Assendelft of stuur een email naar info@roadmasters.nl of bel naar 0752340555.

Reserveren voor een theoriecursus is noodzakelijk. Voor reserveringen, informatie of direct inschrijven kan je je gegevens achterlaten op deze site. We bellen je dan zo snel mogelijk terug. Je kan ook zelf even bellen met de receptie van Roadmasters Rijopleidingen op 075 234 0 555.

Voordelige theorie boeken en oefenexamens kopen? Klik hier! 

Direct inschrijven

Wil je je direct inschrijven bij ons? Dat kan via het onderstaand invulformulier! Zodra we je inschrijving hebben ontvangen zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. In overleg zullen we afstemmen welke theorie cursus je het beste kunt volgen die aansluit bij je theorie-examen.

CAPTCHA
Een moment geduld aub.

6 sterren rijschool

Uitstekent begeleid van A tot Z. Michael zijn stijl van lesgeven is opbouwend en aangepast per leerling. Lukt een oefening de eerste keer niet? Geen probleem, Michael doorloopt de oefening stap voor stap zodat een complexe oefening ineens makkelijk geworden is. Ik raad iedereen aan om samen met Roadmasters een rijbewijs te halen!
- Wormer - 16/05/2024

Fijne rijschool!

Top Rijsschool en Barry, ik wil je graag bedanken voor de geweldige rijlessen. Ik waardeer je geduld, professionaliteit en de tijd die je hebt genomen om me te helpen een zelfverzekerde bestuurder te worden. Dankzij jou voel ik me nu klaar om de weg op te gaan. Nogmaals bedankt!
- Zaandam - 15/05/2024

Geweldige ervaring bij deze rijschool

Na overstappen van rijschool naar deze heb ik geen moment spijt gehad toen ik bij Marcel in de auto stapte. Enorm fijne instructeur die zijn tijd neemt voor de leerling om alles op diegene zijn tempo alles uit te leggen. Altijd gezellige ritten gehad, naast dat het enorm leerzaam was! Geen moment spijt, bedankt Roadmasters en Marcel de rij-instructeur!!
- Assendelft - 14/05/2024

Geweldig

Rijschool is heel vriendelijk geweldige instructeurs en als er iets geregeld moet worden zijn ze heel meedenkend! Een echte aanrader !
- Grootschermer - 04/05/2024

soms wat strikt en het heeft me helpen slagen!

In 35 uur goed leren autorijden. Alleen bij de eerste keer de auto in de avond was ik vergeten mijn licht aan te doen. Want ik had nooit een les in de avond gehad!
- Westzaan - 03/05/2024

Vriendelijk en deskundig.

Door verschillende omstandigheden met meerdere instructeurs te maken gehad. En hoewel ze allemaal vriendelijk en deskundig zijn leek een overdracht niet altijd gedaan te zijn. Verder niks dan lof.
- Koog aan de Zaan - 03/05/2024

Super!

Fijne rijschool, duidelijke instructie en een geslaagde afronding.
- Krommenie - 29/04/2024

Prettige rijschool

Een prettige rijschool, die de tijd neemt om verkeerssituaties die zich voordoen tijdens de lessen verder toe te lichten. En die jou leert dat auto rijden serieus is, maar vooral ook leuk is.
- Wormer - 28/04/2024

Super fijn!

Bromfiets (AM) rijbewijs gehaald bij Michael. Ik was super nerveus (faalangst) en had nog nooit een meter op een scooter gereden, maar dankzij de kalmheid en vriendelijkheid heb ik het in 1x gehaald! Wat ook erg prettig was, is dat ik goed geholpen werd aan de telefoon van te voren. Ik ben namelijk niet zo groot (1.53m) en pas niet op elke scooter, maar dat werd allemaal uitgezocht en ik werd netjes teruggebeld. Ik mocht eventueel ook eerst langskomen om te "passen", maar dat had ik niet nodig dankzij hun inzet! Als ik eenmaal de motivatie en het geld heb voor mijn autorijbewijs, kom ik zeker terug!
- Zaandijk - 23/04/2024

Super fijn!

Motor A rijbewijs bij Michael, Onwijs fijne maanden gehad bij Michael. In het begin was ik erg onzeker, Michael heeft mij hier heel fijn en prettig bij geholpen. Hij heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik instaat was om motor te rijden. Hierdoor zowel avb als avd is één keer gehaald. Michael, onwijs bedankt voor de fijne lessen, en tot ziens op de weg!
- Assendelft - 11/04/2024

Hele goede ervaring bij deze rijschool!

Hele fijne instructeuren die je goed helpen en zorgen dat de les ook gezellig blijft!
- Assendelft - 09/04/2024

Top!

Een goede uitleg en veel vertrouwen meegekregen voor het examen en het daadwerkelijk rijden met de eigen caravan. Heel fijn!
- Assendelft - 06/04/2024

Fijn, informeel en deskundig

In kortste keren aanhanger rijbewijs gehaald. Goed voorbereid en gelijk geslaagd. Communicatie was goed en duidelijk. Aan te raden!
- Assendelft - 29/03/2024

Leerzaam

Bij instructeur Richard mijn B+E rijbewijs gehaald. Ontzettend aardige en professionele instructeur. Tijdens de eendaagse cursus omzettend veel geleerd wat betreft het rijden met een aanhanger. Duidelijke uitleg en behulpzame tips tijden de oefeningen en altijd opbouwende kritiek. Super blij met de rijschool en instructeur. Zeker een aanrader!! Nogmaals ontzettend bedankt!!
- Zaandam - 27/03/2024

Vakmensen team Roadmasters!

Echte vakmensen waardoor binnen 1 dag mijn E achter B gehaald! Grote dank!
- Assendelft - 26/03/2024

Dank zij de opfriscursus zit ik nu met zelfvertrouwen en overzicht achter het stuur

Ik had m'n rijbewijs 30 jaar geleden gehaald, en daarna nooit gereden. Ik wilde nu graag gaan rijden, maar ik vond het eng. De instructeur liet me in een rustige sfeer alles oefenen van voertuigbeheersing tot invoegen en inhalen op de snelweg. Hij legde alles heel duidelijk, en rustig uit, en gaf opbouwende tips. Hij bouwde de lessen goed op en zorgde dat alles aan bod kwam. Zo kreeg steeds meer vertrouwen en het ging steeds beter. En nu rijd ik gewoon heen waar ik wil, zonder bang te zijn, haha, echt geweldig! Deze opfriscursus was fantastisch!
- Assendelft - 26/03/2024

Fijne tijd , waarin ik op een professionele en leuke manier klaar werd gestoomd voor het rij-examen

Ik heb vanaf het begin af aan meteen het gevoel gehad dat ik te maken had met een fijn bedrijf. Met mijn aandoening werd ook rekening gehouden waardoor het erg vertrouwd aanvoelde . Nogmaals mijn dank voor alles !
- Zaandam - 21/03/2024

Rust, geduld, gezellig met een resultaat als succes

In twee blokken van 3 uur voorbereid op E achter B. Aandacht voor alle belangrijke zaken, zowel theorie als praktijk. Steeds geduldig herhalen en zoeken naar het punt waar het beter kan in een goede, positieve sfeer. Maar zeker ook gezellig en vooral steeds weer op je gemak stellen wanneer het niet lukt. Na al het oefenen en herhalen met vertrouwen naar het examen en dan (natuurlijk) ook halen. Bedankt voor de uitstekende uitleg, het vertrouwen en de rust! Echt een aanrader!
- Assendelft - 20/03/2024

Super gezellig en leerzame les gehad!

Super tevreden over de rijschool! Super gezellig maar ook zeer leerzame dag gehad. Dankzij alle goede tips en geduld van Inge ben ik in 1x geslaagd!
- Middenbeemster - 19/03/2024

Gedegen opleiding prettige leraar

Alles wordt meerdere keren uitgelegd. De focus op wat belangrijk is . Ik heb een paar leuke dagen gehad met positieve afsluiting. Dus ik ben blij
- Akersloot - 19/03/2024

Zeker een aanrader!

Super fijne rijschool en mega goeie instructeur! (Fayence) Echt zeker een aanrader!
- Koog aan de Zaan - 18/03/2024

professionele rijschool, instructrice onvoldoende

Het bedrijf zelf is zeer professioneel en werkt veel digitaal. Dit is erg fijn. Er is duidelijke communicatie. Mijn instructrice kan wel een cursus situationeel begeleiden gebruiken. Zij begrijpt totaal niet dat niet elk persoon hetzelfde is en daarom ook anders begeleid dient te worden. De ene cursist heeft schouderklopjes nodig, de ander een directe aanpak. Ik ben menig keer flink uitgefoeterd en was hierdoor enorm van slag. Ook is het meerdere keren voorgekomen dat een persoon die voor mij les had geheel van slag was. Ik merkte dus dat ik niet de enige cursist was die moeite had met haar stijl van rijles geven was. Tevens was zij niet altijd consequent in haar uitleg bij bepaalde situaties. Wanneer ik dit aankaartte dan zei zij dat dit absoluut niet waar was. Hierdoor werd ik erg onzeker. Ook toen ik haar vertelde dat ik graag een faalexamen wilde aanvragen begreep zij dit niet. Dit was wederom een teken dat zij geen inlevingsvermogen heeft bij haar cursisten. Een ander voorval was tijdens mijn examen. Op weg naar het examen vroeg zei of ik het zelfreflexieformulier ook bij mij had. Deze had ik nooit van haar gekregen. Toen de examinator dit zelfreflexieformulier aan mij vroeg antwoorde mijn rij-instructrice al voor ik iets kon zeggen Zij zei dat ik deze vergeten was. Dit was dus volkomen gelogen. Kortom; Rijschool prima, de rij-instructrice een dikke onvoldoende
- De Rijp - 17/03/2024

Top rijschool

Vriendelijk en behulpzaam
- Purmerend - 12/03/2024

binnen 35 uur leren rijden bij richard van roadmasters

goede begeleiding. Heel fijn les gehad
- Westzaan - 12/03/2024

Erg fijne rijschool

Geen enkele negatieve ervaring gehad in de afgelopen maanden, elke les weer gelachen! Ook erg fijne communicatie!
- Assendelft - 28/02/2024

Super fijn bedrijf

Menno is een zeer ervaren instructeur die je op je gemaakt stelt. Fijne dag gehad met een super eind.
- Assendelft - 26/02/2024

Gezellige rit.

Alles top geregeld. Duidelijk, en leerzaam
- Assendelft - 24/02/2024

Super

Ik werd super begeleid door de instructeur, vond t erg spannend en hij heeft mij super goed geholpen!
- Wormerveer - 23/02/2024

Fijn

Ik had af en toe een beetje moeite met dingen en dat werd dan kritisch bekeken wat mij goed hielp
- Krommenie - 23/02/2024

Goede rijschool

De rijlessen waren gezellig met Shad. Op een rustige en duidelijke manier werd ik voorbereid op het examen. Ook was de instructeur flexibel bij het inplannen van de rijlessen.
- Krommenie - 21/02/2024

Fantastisch!!

Wat een super leuke ervaring! Hele dag op pad geweest met de aanhanger en flink geoefend. Daarna helemaal klaar voor het examen en geslaagd! Nu lekker op pad met de paarden, dankjewel!❤️
- Krommenie - 20/02/2024

Helemaal top!

Goede begeleiding vanaf t begin tot het eind
- Koog aan de zaan - 15/02/2024

Lieve personeel en duidelijke uitleg

De rijles instructeurs zijn erg duidelijk met uitleggen, ook zijn ze logisch in de prijs en lessen schatten. Hele fijne ervaring gehad!
- Wormerveer - 15/02/2024

Top rijschool

Les gehad van Menno. Zowel mijn auto als motor rijbewijs bij hem gehaald. Is geduldig, neemt de tijd om iets goed uit te leggen. En duidelijke uit te leggen.
- Zaanstad - 09/02/2024

met een goeie gezellige zweer je rijbewijs halen

kon snel terecht
- krommenie - 05/02/2024

Super rijschool met goede instructeur

Ik heb mijn motor rijbewijs snel gehaald. Door begeleiding van een goede instructeur die precies weet wat je nodig hebt.
- KOOG AAN DE ZAAN - 05/02/2024

Super

Het was leerzaam met duidelijke uitleg. Super ervaring bij Roadmasters
- Assendelft - 01/02/2024

niet janken, gewoon doen.

Slim, attent, veilig en top geleerd. Dankjewel voor zo een leuke ervaring! 5 sterren
- Wormer - 22/01/2024

Top!

Ik heb erg fijne lessen gehad van Vinca! Ze legde goed uit gaf goede tips en had geduld. Als ik iets niet snapte legde ze het op een andere manier uit waardoor ik het wel snapte
- Assendelft - 20/01/2024

Duidelijke uitleg

De uitleg die ik heb gekregen tijdens het rijden was duidelijk en de communicatie voor het plannen van rijlessen was perfect.
- Assendelft - 17/01/2024

Dikke prima

Duidelijk heldere afspraken. Duidelijle en fijne instructeur, helemaal niets op aan te merken.
- De Rijp - 17/01/2024

Zeer fijne instructeur en een betrouwbare rijschool

Op mijn 47e heb ik besloten toch mijn rijbewijs te halen. Gelukkig had ik in Marcel een iets oudere, ervaren, rustige en zeer fijne instructeur. Mede door zijn goede begeleiding heb ik mijn tussentijdse toets én rijexamen in één keer gehaald.
- Zaandam - 03/01/2024

Helemaal top

Ik ben vandaag geweest voor mijn BE examen ik had Richard als instructeur en kan niet anders zeggen dat ik uiterst tevreden ben over hoe het ging
- Zaandijk - 14/12/2023

Het zijn echt masters

De meeste bedrijven met de naam master erin maken die naam niet waar, maar hier wel.
- Wormerveer - 13/12/2023

Op een hele prettige en duidelijke manier richting rijbewijs BE

Michael heeft mij in twee dagdelen, met een hele rustige en duidelijke werkwijze, uitstekend voorbereid op het rijexamen voor mijn rijbewijs BE. Goede tips, blijk van vertrouwen en vooral voldoende herhaling hebben er voor gezorgd dat ik aansluitend op de lessen mijn rijexamen heb gehaald. Ik kan Roadmasters dan ook van harte aanbevelen.
- Haarlem - 08/12/2023

Perfecte rijschool

Het was altijd gezellig om te rijden en heb beide examens in een keer gehaald. Alleen jammer dat ik 3 keer moest veranderen van rij instructeur dat was het enige nadeel
- Wormerveer - 07/12/2023

Super fijne en leerzame lessen

Ik had rijinstructeur Barry en ik heb hem als super fijne en geduldige instructeur ervaren. De gesprekken in de auto waren altijd leuk en Barry is ook in voor een geintje waardoor ik met plezier rijles had. Ik heb een super leuke tijd gehad! Barry bedankt, Groetjes Hil
- De Rijp - 07/12/2023

fijn en gezllig

Ik vond de rijlessen altijd zeer gezellig. Ook voelde ik geen druk tijdens het rijden, maar ik had het gevoel dat er mij echt wat werd geleerd, ipv dat mijn instructrice boos werd als ik een fout maakte. Ik heb een hele fijne ervaring gehad
- Krommenie - 06/12/2023

Super

Super fijne lessen heel duidelijk! Ik raad dit iedereen aan ik ben zelf in 1 dag geslaagd.
- Wormerveer - 05/12/2023

Super op mn gemak!

Wat een fijne rijschool, zenuwachtig als ik was voelde ik me onwijs op mn gemak bij Michael. Kon alles zeggen, hij luisterde en kreeg goede tips. Bekeek wat ik al kon en stak extra energie in de aandachtspunten en gaf mij vertrouwen! Uiteraard geslaagd voor mn E achter B
- Assendelft - 30/11/2023
468 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10