Auto BE Aanhangwagen

LESPAKKETTEN & TARIEVEN AANHANGWAGEN

Wil je weten welk pakket het beste bij jou past? Dan adviseren wij een geheel vrijblijvende intake-les. De instructeur heeft na een intake-les een goed beeld van jouw rijvaardigheid, aanleg en inzicht. Hij zal je dan adviseren welk pakket het beste bij jou past. Je krijgt altijd les van een vaste instructeur op een moderne combinatie!
 • Aantal uren rijlesHet aantal uren dat je rijles krijgt van tenminste 60min.Aantal uren rijles
 • PraktijkexamenHet pakket is inclusief het CBR praktijkexamen!Praktijkexamen
 • Pakket 6

 • 650

  Van €720 nu voor

 • Aantal uren rijles6 uur
 • Praktijkexamen
 • Her-examenpakket

 • 435

  Van €460 nu voor

 • Aantal uren rijles
 • Praktijkexamen

 

Voor een E achter B rijbewijs is geen theorie-examen nodig!

 

Algemene Tarieven

Intake les                                       90 min                              €97,50,-

Losse les                                        60 min                               €65,-

Praktijkexamen                            Via CBR                              €330,-

Direct inschrijven

Wil je je direct inschrijven bij ons? Dat kan via het onderstaand invulformulier! Zodra we je inschrijving hebben ontvangen zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. In overleg zullen we zo snel mogelijk een planning maken voor je E achter B opleiding. Voor een E achter B rijbewijs is geen theorie nodig.

CAPTCHA
Een moment geduld aub.

Top rijschool!

Geen klachten, alleen maar complimenten voor de rij-instructeuren! Er wordt helder uitgelegd en vaak een leuk praatje in de auto.
- ASSENDELFT - 01/03/2023

Fantastische rijschool!!!!!

Ontzettend vriendelijk en professioneel contact gehad. Mijn dochter voelde zich erg op haar gemak gesteld!! En daardoor in ene geslaagd, bedankt!!
- Assendelft - 13/02/2023

Alles goed uit rustig uitgelegd

Alles werd op een hele rustige en duidelijke manier uitgelegd, waardoor de lessen zelf erg leuk waren.
- Assendelft - 10/02/2023

Aanrader!

Top ervaring gehad met de rijlessen. Het leertempo is erg fijn en er wordt goed gekeken naar je niveau. Daarnaast ook altijd gezellig gehad in de auto met mijn rij-instructeur Shad!
- Assendelft - 07/02/2023

Top

Super goed begeleid in het halen van E achter B Michael neemt de tijd en legt alles duidelijk en rustig uit
- Assendelft - 07/02/2023

Leuk, leerzaam maar ook gezellig

Top lessen gehad van Sylvia en Shad. Met als resultaat: in 1x geslaagd yeahh 😉
- Assendelft - 05/02/2023

Top

Alles goed geregeld in twee dagen achter elkaar . Waren twee leuke en ook leerzame dagen met het E rijbewijs als resultaat , wat wil je nog meer .... Bedankt Roadmasters !!!
- Koog a/d zaan - 02/02/2023

Alle aandacht

Wat me opviel was de rust en aandacht. En natuurlijk blij met het in 1 keer halen van het rijbewijs.
- Zaandam - 02/02/2023

Geweldig

Zeer goeie rij ervaring met een goeie Rijinstructeur
- De rijp - 27/01/2023

Super leuke rijlessen

Altijd een fijne sfeer tijdens de rijlessen met Shad. Naast de gezelligheid ook nog eens effectief en leerzaam en daardoor in een keer mijn theorie- en praktijkexamen gehaald!
- Zaandam - 11/01/2023

Er wordt super goed les gegeven!

Inge is heel aardig en legt alles stap voor stap uit, ze let ook goed op alles en houdt alles heel comfortabel. Heb het daarnaast super gezellig gehad in de rijlessen! Goede rijschool, alles is heel goed geregeld, ook met de theorielessen die door de rijschool worden aangeboden.
- Wormerveer - 10/01/2023

Super goed!

Dankzij Inge alles in 1 keer kunnen halen! Mega blij mee!
- De Rijp - 06/01/2023

Fijne rijschool

Fijne en vlotte communicatie. Prettige instructeur. Leuke lesdag gehad en uiteindelijk geslaagd!
- Krommenie - 06/01/2023

Heel fijn & leerzaam!

De lessen waren erg leerzaam. Blij met m’n keuze om voor RoadMasters te gaan.
- Amsterdam - 04/01/2023

Gezellig, leerzaam en motiverend

Mijn ervaring bij rondmaaiend is heel goed. Ik heb met 3 instructeurs gereden aangezien ik een beperkte beschikbaarheid heb omdat ik in het buitenland studeer. Alles werd altijd heel soepel geregeld en was altijd snel een oplossing. Bij alle drie was het gezellig in de auto. En het is altijd fijn om van meerdere verschillende tips te horen zo leer je het snel! Ik vind roadmasters helemaal Top!
- Zaandam - 04/01/2023

Goede en leuke rijschool!

Top rijschool en top instructeur! Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd. Er wordt goed gekeken waar je moeite mee hebt om dit extra te oefenen. Daardoor heb ik ook beide motor examens in 1x gehaald! Dank voor de top lessen en fijne sfeer! Ik zou Rijschool Roadmasters zeker aanraden!
- Krommenie - 04/01/2023

Super top team en gezellig

Ik heb echt in een hele korte tijd veel geleerd en vooral meer zelfvertrouwen gekregen. Ik ga "Radio Menno" nog missen in mijn oor en ook zijn collega's op de zelfde frequentie soms, haha. Zal vaak zijn instructies in mijn hoofd nog herhalen. Super blij en trots dat ik samen met Roadmasters mijn motorrijbewijs heb gehaald.
- Assendelft - 04/01/2023

Geweldig, ik ben super begeleid!

Ik heb mijn rijopleiding gevolgd bij instructrice Inge. Dit is een super keuze geweest, want zij heeft mij veilig en zelfverzekerd laten voelen achter het stuur. Ik had een heel fijne klik met haar, omdat het altijd gezellig was en ze geeft de juiste feedback op een goede manier! Ik ben uiteindelijk in 1 keer geslaagd voor mijn theorie en praktijk mede dankzij haar natuurlijk. Ik kijk terug op een onwijs leuke tijd!
- Grootschermer - 26/11/2022

Professioneel en zeer behulpzaam

Wat een professionele, gedreven en enthousiastelingen bij RoadMaster. Los. Direct bij contact leggen heel vriendelijk en snel geïnformeerd. Waar door verschillende factoren bij ons de planning wijzigde waren de mannen van RoadMaster behulpzaam en oplossend. Een hele dikke aanrader
- De Rijp - 26/11/2022

Super!

Het was altijd gezellig en een goede begeleiding. Met veel plezier mijn motorrijbewijs gehaald! Top!
- Purmerend - 25/11/2022

Zonder Silvia had ik nooit me papiertje gehaald

Ik had dit jaar een doel na 30 jaar eindelijk me rijbewijs halen. De theorie was een ding maar ik zette door en na mondeling gehaald. Ik had nog een maand en dan praktijk examen silvia is een heerlijk mens ze is tot het laatst streng geweest ik had iets met intrappen koppeling inplaats van me rem dus heb heel vaak gehoord haal die voet van die koppeling hahaha Dat ik examen had zat ze zo in me hoofd haal die voet van die koppeling en het had gewerkt in 1 keer geslaagd . Nancy
- Assendelft - 24/11/2022

Ik vond het een fijne ervaring en een vertrouwt gevoel.

Heel erg fijn en vertrouwt
- Zaandam - 24/11/2022

Compleet

De rijopleiding E achter B heb ik echt als een feest ervaren. Zeer professionele duidelijke uitleg en daarbij de rust en ruimte om te leren maakt het compleet.
- Westzaan - 24/11/2022

Top professioneel en leuk tegelijkertijd

Helemaal top, prima prijs, hoge kwaliteit en professionaliteit. Ook perfect materiaal, niks meer aan doen!
- Wormerveer - 24/11/2022

Snelle maar goede ervaring bij menno in de auto

Ik heb weinig lessen gehad naar mijn idee, maar het waren wel goede lessen waar ik veel van geleerd heb in een korte tijd
- Zuidschermer - 24/11/2022

in een keer geslaagd

hij legt het goed uit en is gezellig in de auto dat is ook weleens lekker
- De Rijp - 23/11/2022

Top!

Ik vond de les erg goed georganiseerd, ook werden er duidelijk instructies gegeven waardoor ik met veel plezier het rijden onder die knie kreeg!
- Wormerveer - 21/11/2022

Fijne rijinstructeur bij professionele rijschool

Marcel is een fijne, bekwame rijinstructeur die jou goed leert rijden en tegelijkertijd je eigen rijstijl laat ontwikkelen. Hij blijft rustig, is nuchter en houdt je goed bij de les. Daarbij is er tijd voor een leuk kletspraatje als je dit wilt. Aan het einde van de les wordt er vaak even kort geëvalueerd, dit heb ik als zeer positief en nuttig ervaren. Tijdens de lessen geeft Marcel eerlijke maar altijd opbouwende feedback. Ook is er ruimte voor eigen inbreng, bijv. als je bepaalde facetten (snelweg/rotonde etc) extra zou willen oefenen. Ik ben uiteindelijk in één keer geslaagd:). Ik heb de lessen met veel plezier gevolgd en zou Marcel als instructeur aan een ieder van harte aanbevelen!
- Zaandam - 19/11/2022

Mega fijne ervaring

Ik heb een mega fijne ervaring gehad dankzij instructrice Inge! Ik ben haar heel dankbaar voor de fijne ervaring, de hulp & dat ze mij altijd gerust stelde. Ik heb een hele fijne & gezellige tijd gehad tijdens het lessen. Dankzij Inge kijk ik met een positief gevoel terug op de het behalen van mijn autorijbewijs!
- oostknollendam - 11/11/2022

Top rijschool met een top instructrice

Super vriendelijke rij instructrice gehad (Inge) die door haar goede vaardigheden mij zo aan het rijden heeft gekregen en ben ik in 1x geslaagd!!!
- Assendelft - 09/11/2022

Aanrader!

Ik heb het heel leuk gehad met Shad in de auto, hij is echt een topper en kon alles goed uitleggen. Daardoor ben ik in 1 keer geslaagd!! Ik ga onze gezellige wekelijkse ritjes nog missen. Bedankt Shad!
- Wormer - 02/11/2022

Hop Hop Gas Erop!

Vandaag mijn rijbewijs gehaald en dat in 1 keer!! Wat was ik nerveus en zenuwachtig maar door mijn instructrice Inge Smit die mij er doorheen heeft gesleept heb ik dit toch maar even geflikt. Wat een bijzondere vrouw is Inge en wat heeft ze een geduld met mij moeten hebben… deze instructrice gaf mij de kracht en het doorzettingsvermogen waardoor ik mijn rijbewijs heb gehaald. Bedankt voor deze mooie ervaring. Ik ben je dankbaar Inge! Liefs Cindy
- Krommenie - 28/10/2022

SUPER GEZELLIG!

Ik heb les gehad van Richard. Ik heb super fijne lessen gehad! Dankzij Richard ben ik in 1x geslaagd 🙂
- Wormerveer - 27/10/2022

Mega blij! Super rijschool!

Ik had les van Richard, ik wil hem bedanken voor het geduld en doorzetten wat bij mij soms nodig was! Heb mijn rijbewijs gehaald en ben helemaal happy!
- Zaandam - 20/10/2022

Prettig, professioneel en positief.

Professionele goed georganiseerde rijschool. Fijn lesklimaat door positieve en ontspannen sfeer voor, tijdens en na de lessen. Aanbevelenswaardig!
- Krommenie - 17/10/2022

Super

Les van Marcel. Hij deed het super en heeft mij helpen slagen in 1 keer. Ook altijd gezellig met Marcel
- Zaandam - 06/10/2022

Gezellig en goede rijopleiding

Goede begeleiding tijdens de rijlessen, waar eerst de basis wordt aangeleerd en daarna de rest waardoor alles als vanzelf gaat.
- krommenie - 04/10/2022

Super fijn

Ik heb mijn rijlessen super fijn ervaren bij Inge. Ze heeft mij veel geleerd en veel vertrouwen gegeven.
- West-Knollendam - 30/09/2022

FANTASTISCH

Ik heb onwijs fijne lessen had van Richard. Hij is duidelijk en je leert snel. Heb het als top ervaren!’nn
- Oostknollendam - 30/09/2022

Geweldige rijschool!

Ik heb rijlessen gevolgd voor mijn motorrijbewijs. Super goede begeleiding en alles tot in de puntjes geregeld! Michael bedankt!
- Krommenie - 30/09/2022

Duidelijk in afspraken. Goede instructeur

Leuke en leerzame dag gehad met Menno. En ook nog geslaagd aan het einde van de dag.
- Assendelft - 28/09/2022

Prima verkeersschool. Leuke instructeurs.

In 1 keer geslaagd!!
- West-Graftdijk - 28/09/2022

Toppie

Het ging goed!
- Graft - 28/09/2022

Top

Heel erg goed geholpen en kon direct terecht.
- Zaandam - 23/09/2022

Ik had van Inge Smit les en het was gezellig en leerde op een opbouwende manier van haar

Ik was heel slecht met gevaren herkenning en inzicht. Maar Inge Smit heeft me echt door die die hele irritante fase heen geholpen en slaagde in één keer. Roadmasters is wel echt een aanrader
- Westzaan - 26/08/2022

Duidelijke en leuke instructies

In een keer geslaagd voor mijn aanhanger rijbewijs dankzij de duidelijke en leuke lessen.
- Graft - 12/08/2022

Super service en opleiding

De rijschool is super flexibel en snel in het maken van afspraken en doen wat nodig is om je te laten slagen! Menno is een goede trainer en heeft een prettige communicatie stijl. Ik kan hen iedereen aanraden!
- Amsterdam - 05/08/2022

Fijne rijschool

In een keer geslaagd en dat allemaal, omdat ik mijn lessen heb gevolgd bij deze rijschool. Hartelijk dank aan mijn rij-instructrice Inge. Zij is een rustige, relaxte, duidelijke instructrice die focust op het positieve.
- Zaandam - 01/08/2022

super prettige rijlessen gehad

Ik heb rijles gehad van rijinstructrice Inge, en heb dit als super fijn ervaren. Naast de duidelijke instructies en het fijne werktempo heb ik het ook gezellig gehad in de auto.
- Assendelft - 26/07/2022

Prettige sfeer en een top instructrice

Heb een fijne lestijd gehad bij roadmasters. Rijbewijs binnen 7 maanden gehaald, dankzij de gezellige en leerzame lessen van Sylvia 🙂 Ik raad roadmasters zeker aan!
- Zaandam - 25/07/2022
361 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

LESPAKKETTEN & TARIEVEN AANHANGWAGEN

Wil je weten welk pakket het beste bij jou past? Dan adviseren wij een geheel vrijblijvende intake-les. De instructeur heeft na een intake-les een goed beeld van jouw rijvaardigheid, aanleg en inzicht. Hij zal je dan adviseren welk pakket het beste bij jou past. Je krijgt altijd les van een vaste instructeur op een moderne combinatie!
 • Aantal uren rijlesHet aantal uren dat je rijles krijgt van tenminste 60min.Aantal uren rijles
 • PraktijkexamenHet pakket is inclusief het CBR praktijkexamen!Praktijkexamen
 • Pakket 6

 • 650

  Van €720 nu voor

 • Aantal uren rijles6 uur
 • Praktijkexamen
 • Her-examenpakket

 • 435

  Van €460 nu voor

 • Aantal uren rijles
 • Praktijkexamen

 

Voor een E achter B rijbewijs is geen theorie-examen nodig!

 

Algemene Tarieven

Intake les 90 minuten €97,50,-
Losse les  60 minuten €65,-
Praktijkexamen Via CBR €330,-

Direct inschrijven

Wil je je direct inschrijven bij ons? Dat kan via het onderstaand invulformulier! Zodra we je inschrijving hebben ontvangen zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. In overleg zullen we zo snel mogelijk een planning maken voor je E achter B opleiding. Voor een E achter B rijbewijs is geen theorie nodig.

CAPTCHA
Een moment geduld aub.

Top rijschool!

Geen klachten, alleen maar complimenten voor de rij-instructeuren! Er wordt helder uitgelegd en vaak een leuk praatje in de auto.
- ASSENDELFT - 01/03/2023

Fantastische rijschool!!!!!

Ontzettend vriendelijk en professioneel contact gehad. Mijn dochter voelde zich erg op haar gemak gesteld!! En daardoor in ene geslaagd, bedankt!!
- Assendelft - 13/02/2023

Alles goed uit rustig uitgelegd

Alles werd op een hele rustige en duidelijke manier uitgelegd, waardoor de lessen zelf erg leuk waren.
- Assendelft - 10/02/2023

Aanrader!

Top ervaring gehad met de rijlessen. Het leertempo is erg fijn en er wordt goed gekeken naar je niveau. Daarnaast ook altijd gezellig gehad in de auto met mijn rij-instructeur Shad!
- Assendelft - 07/02/2023

Top

Super goed begeleid in het halen van E achter B Michael neemt de tijd en legt alles duidelijk en rustig uit
- Assendelft - 07/02/2023

Leuk, leerzaam maar ook gezellig

Top lessen gehad van Sylvia en Shad. Met als resultaat: in 1x geslaagd yeahh 😉
- Assendelft - 05/02/2023

Top

Alles goed geregeld in twee dagen achter elkaar . Waren twee leuke en ook leerzame dagen met het E rijbewijs als resultaat , wat wil je nog meer .... Bedankt Roadmasters !!!
- Koog a/d zaan - 02/02/2023

Alle aandacht

Wat me opviel was de rust en aandacht. En natuurlijk blij met het in 1 keer halen van het rijbewijs.
- Zaandam - 02/02/2023

Geweldig

Zeer goeie rij ervaring met een goeie Rijinstructeur
- De rijp - 27/01/2023

Super leuke rijlessen

Altijd een fijne sfeer tijdens de rijlessen met Shad. Naast de gezelligheid ook nog eens effectief en leerzaam en daardoor in een keer mijn theorie- en praktijkexamen gehaald!
- Zaandam - 11/01/2023

Er wordt super goed les gegeven!

Inge is heel aardig en legt alles stap voor stap uit, ze let ook goed op alles en houdt alles heel comfortabel. Heb het daarnaast super gezellig gehad in de rijlessen! Goede rijschool, alles is heel goed geregeld, ook met de theorielessen die door de rijschool worden aangeboden.
- Wormerveer - 10/01/2023

Super goed!

Dankzij Inge alles in 1 keer kunnen halen! Mega blij mee!
- De Rijp - 06/01/2023

Fijne rijschool

Fijne en vlotte communicatie. Prettige instructeur. Leuke lesdag gehad en uiteindelijk geslaagd!
- Krommenie - 06/01/2023

Heel fijn & leerzaam!

De lessen waren erg leerzaam. Blij met m’n keuze om voor RoadMasters te gaan.
- Amsterdam - 04/01/2023

Gezellig, leerzaam en motiverend

Mijn ervaring bij rondmaaiend is heel goed. Ik heb met 3 instructeurs gereden aangezien ik een beperkte beschikbaarheid heb omdat ik in het buitenland studeer. Alles werd altijd heel soepel geregeld en was altijd snel een oplossing. Bij alle drie was het gezellig in de auto. En het is altijd fijn om van meerdere verschillende tips te horen zo leer je het snel! Ik vind roadmasters helemaal Top!
- Zaandam - 04/01/2023

Goede en leuke rijschool!

Top rijschool en top instructeur! Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd. Er wordt goed gekeken waar je moeite mee hebt om dit extra te oefenen. Daardoor heb ik ook beide motor examens in 1x gehaald! Dank voor de top lessen en fijne sfeer! Ik zou Rijschool Roadmasters zeker aanraden!
- Krommenie - 04/01/2023

Super top team en gezellig

Ik heb echt in een hele korte tijd veel geleerd en vooral meer zelfvertrouwen gekregen. Ik ga "Radio Menno" nog missen in mijn oor en ook zijn collega's op de zelfde frequentie soms, haha. Zal vaak zijn instructies in mijn hoofd nog herhalen. Super blij en trots dat ik samen met Roadmasters mijn motorrijbewijs heb gehaald.
- Assendelft - 04/01/2023

Geweldig, ik ben super begeleid!

Ik heb mijn rijopleiding gevolgd bij instructrice Inge. Dit is een super keuze geweest, want zij heeft mij veilig en zelfverzekerd laten voelen achter het stuur. Ik had een heel fijne klik met haar, omdat het altijd gezellig was en ze geeft de juiste feedback op een goede manier! Ik ben uiteindelijk in 1 keer geslaagd voor mijn theorie en praktijk mede dankzij haar natuurlijk. Ik kijk terug op een onwijs leuke tijd!
- Grootschermer - 26/11/2022

Professioneel en zeer behulpzaam

Wat een professionele, gedreven en enthousiastelingen bij RoadMaster. Los. Direct bij contact leggen heel vriendelijk en snel geïnformeerd. Waar door verschillende factoren bij ons de planning wijzigde waren de mannen van RoadMaster behulpzaam en oplossend. Een hele dikke aanrader
- De Rijp - 26/11/2022

Super!

Het was altijd gezellig en een goede begeleiding. Met veel plezier mijn motorrijbewijs gehaald! Top!
- Purmerend - 25/11/2022

Zonder Silvia had ik nooit me papiertje gehaald

Ik had dit jaar een doel na 30 jaar eindelijk me rijbewijs halen. De theorie was een ding maar ik zette door en na mondeling gehaald. Ik had nog een maand en dan praktijk examen silvia is een heerlijk mens ze is tot het laatst streng geweest ik had iets met intrappen koppeling inplaats van me rem dus heb heel vaak gehoord haal die voet van die koppeling hahaha Dat ik examen had zat ze zo in me hoofd haal die voet van die koppeling en het had gewerkt in 1 keer geslaagd . Nancy
- Assendelft - 24/11/2022

Ik vond het een fijne ervaring en een vertrouwt gevoel.

Heel erg fijn en vertrouwt
- Zaandam - 24/11/2022

Compleet

De rijopleiding E achter B heb ik echt als een feest ervaren. Zeer professionele duidelijke uitleg en daarbij de rust en ruimte om te leren maakt het compleet.
- Westzaan - 24/11/2022

Top professioneel en leuk tegelijkertijd

Helemaal top, prima prijs, hoge kwaliteit en professionaliteit. Ook perfect materiaal, niks meer aan doen!
- Wormerveer - 24/11/2022

Snelle maar goede ervaring bij menno in de auto

Ik heb weinig lessen gehad naar mijn idee, maar het waren wel goede lessen waar ik veel van geleerd heb in een korte tijd
- Zuidschermer - 24/11/2022

in een keer geslaagd

hij legt het goed uit en is gezellig in de auto dat is ook weleens lekker
- De Rijp - 23/11/2022

Top!

Ik vond de les erg goed georganiseerd, ook werden er duidelijk instructies gegeven waardoor ik met veel plezier het rijden onder die knie kreeg!
- Wormerveer - 21/11/2022

Fijne rijinstructeur bij professionele rijschool

Marcel is een fijne, bekwame rijinstructeur die jou goed leert rijden en tegelijkertijd je eigen rijstijl laat ontwikkelen. Hij blijft rustig, is nuchter en houdt je goed bij de les. Daarbij is er tijd voor een leuk kletspraatje als je dit wilt. Aan het einde van de les wordt er vaak even kort geëvalueerd, dit heb ik als zeer positief en nuttig ervaren. Tijdens de lessen geeft Marcel eerlijke maar altijd opbouwende feedback. Ook is er ruimte voor eigen inbreng, bijv. als je bepaalde facetten (snelweg/rotonde etc) extra zou willen oefenen. Ik ben uiteindelijk in één keer geslaagd:). Ik heb de lessen met veel plezier gevolgd en zou Marcel als instructeur aan een ieder van harte aanbevelen!
- Zaandam - 19/11/2022

Mega fijne ervaring

Ik heb een mega fijne ervaring gehad dankzij instructrice Inge! Ik ben haar heel dankbaar voor de fijne ervaring, de hulp & dat ze mij altijd gerust stelde. Ik heb een hele fijne & gezellige tijd gehad tijdens het lessen. Dankzij Inge kijk ik met een positief gevoel terug op de het behalen van mijn autorijbewijs!
- oostknollendam - 11/11/2022

Top rijschool met een top instructrice

Super vriendelijke rij instructrice gehad (Inge) die door haar goede vaardigheden mij zo aan het rijden heeft gekregen en ben ik in 1x geslaagd!!!
- Assendelft - 09/11/2022

Aanrader!

Ik heb het heel leuk gehad met Shad in de auto, hij is echt een topper en kon alles goed uitleggen. Daardoor ben ik in 1 keer geslaagd!! Ik ga onze gezellige wekelijkse ritjes nog missen. Bedankt Shad!
- Wormer - 02/11/2022

Hop Hop Gas Erop!

Vandaag mijn rijbewijs gehaald en dat in 1 keer!! Wat was ik nerveus en zenuwachtig maar door mijn instructrice Inge Smit die mij er doorheen heeft gesleept heb ik dit toch maar even geflikt. Wat een bijzondere vrouw is Inge en wat heeft ze een geduld met mij moeten hebben… deze instructrice gaf mij de kracht en het doorzettingsvermogen waardoor ik mijn rijbewijs heb gehaald. Bedankt voor deze mooie ervaring. Ik ben je dankbaar Inge! Liefs Cindy
- Krommenie - 28/10/2022

SUPER GEZELLIG!

Ik heb les gehad van Richard. Ik heb super fijne lessen gehad! Dankzij Richard ben ik in 1x geslaagd 🙂
- Wormerveer - 27/10/2022

Mega blij! Super rijschool!

Ik had les van Richard, ik wil hem bedanken voor het geduld en doorzetten wat bij mij soms nodig was! Heb mijn rijbewijs gehaald en ben helemaal happy!
- Zaandam - 20/10/2022

Prettig, professioneel en positief.

Professionele goed georganiseerde rijschool. Fijn lesklimaat door positieve en ontspannen sfeer voor, tijdens en na de lessen. Aanbevelenswaardig!
- Krommenie - 17/10/2022

Super

Les van Marcel. Hij deed het super en heeft mij helpen slagen in 1 keer. Ook altijd gezellig met Marcel
- Zaandam - 06/10/2022

Gezellig en goede rijopleiding

Goede begeleiding tijdens de rijlessen, waar eerst de basis wordt aangeleerd en daarna de rest waardoor alles als vanzelf gaat.
- krommenie - 04/10/2022

Super fijn

Ik heb mijn rijlessen super fijn ervaren bij Inge. Ze heeft mij veel geleerd en veel vertrouwen gegeven.
- West-Knollendam - 30/09/2022

FANTASTISCH

Ik heb onwijs fijne lessen had van Richard. Hij is duidelijk en je leert snel. Heb het als top ervaren!’nn
- Oostknollendam - 30/09/2022

Geweldige rijschool!

Ik heb rijlessen gevolgd voor mijn motorrijbewijs. Super goede begeleiding en alles tot in de puntjes geregeld! Michael bedankt!
- Krommenie - 30/09/2022

Duidelijk in afspraken. Goede instructeur

Leuke en leerzame dag gehad met Menno. En ook nog geslaagd aan het einde van de dag.
- Assendelft - 28/09/2022

Prima verkeersschool. Leuke instructeurs.

In 1 keer geslaagd!!
- West-Graftdijk - 28/09/2022

Toppie

Het ging goed!
- Graft - 28/09/2022

Top

Heel erg goed geholpen en kon direct terecht.
- Zaandam - 23/09/2022

Ik had van Inge Smit les en het was gezellig en leerde op een opbouwende manier van haar

Ik was heel slecht met gevaren herkenning en inzicht. Maar Inge Smit heeft me echt door die die hele irritante fase heen geholpen en slaagde in één keer. Roadmasters is wel echt een aanrader
- Westzaan - 26/08/2022

Duidelijke en leuke instructies

In een keer geslaagd voor mijn aanhanger rijbewijs dankzij de duidelijke en leuke lessen.
- Graft - 12/08/2022

Super service en opleiding

De rijschool is super flexibel en snel in het maken van afspraken en doen wat nodig is om je te laten slagen! Menno is een goede trainer en heeft een prettige communicatie stijl. Ik kan hen iedereen aanraden!
- Amsterdam - 05/08/2022

Fijne rijschool

In een keer geslaagd en dat allemaal, omdat ik mijn lessen heb gevolgd bij deze rijschool. Hartelijk dank aan mijn rij-instructrice Inge. Zij is een rustige, relaxte, duidelijke instructrice die focust op het positieve.
- Zaandam - 01/08/2022

super prettige rijlessen gehad

Ik heb rijles gehad van rijinstructrice Inge, en heb dit als super fijn ervaren. Naast de duidelijke instructies en het fijne werktempo heb ik het ook gezellig gehad in de auto.
- Assendelft - 26/07/2022

Prettige sfeer en een top instructrice

Heb een fijne lestijd gehad bij roadmasters. Rijbewijs binnen 7 maanden gehaald, dankzij de gezellige en leerzame lessen van Sylvia 🙂 Ik raad roadmasters zeker aan!
- Zaandam - 25/07/2022
361 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10
× Whatsapp met ons