KLANTENVERTELLEN.NL

RECENSIES KLANTENVERTELLEN.NL

Super op mn gemak!

Wat een fijne rijschool, zenuwachtig als ik was voelde ik me onwijs op mn gemak bij Michael. Kon alles zeggen, hij luisterde en kreeg goede tips. Bekeek wat ik al kon en stak extra energie in de aandachtspunten en gaf mij vertrouwen! Uiteraard geslaagd voor mn E achter B
- Assendelft - 30/11/2023

Lekker relaxed

In één keer geslaagd
- Limmen - 27/11/2023

Roadmasters heeft mij echt geleerd om zelfstandig te rijden.

Toen ik bij roadmasters kwam had ik al veel lessen gehad bij een andere rijschool, waar ik niet de training kreeg die ik nodig had. Met Menno heb ik uiteindelijk wel echt geleerd hoe het moet. Ook heb ik nog een aantal lessen met Mariska gehad, bij haar ook geweldige begeleiding! Als iemand met ADHD raad ik zeker Roadmasters aan bij mensen zoals ik.
- De Rijp - 24/11/2023

Supper begeleiding

Voor mijn werk het aanhanger rijbewijs nodig. Supper Goede begeleiding gehad van mijn instructeur. Alles duidelijk uitgelegd op het mooie kantoor van Roadmasters. En keihard geslaagd natuurlijk! Supper!
- Ursem - 17/11/2023

Hele gezellige en veilige lessen gehad!

Echt een hele leuke tijd gehad tijdens mn lessen! Veel geleerd en echt een goeie aanrader:)
- koog aan de zaan - 17/11/2023

Geduldig

Gedulde rij instructeur
- Amsterdam - 16/11/2023

Perfect!

Vanwege de aanschaf van een caravan moest ik op zoek naar een rijschool waar ik mijn E achter B zou kunnen behalen. Ik heb bewust gezocht naar een goed aangeschreven rijschool die mij dat op een deskundige zou kunnen bijbrengen. Ik heb gekozen voor een hele dag lessen om er direct achter af te rijden. Gedurende de 6 uur lessen hebben we alla facetten veelvuldig kunnen oefenen en zijn mij de benodigde aanwijzingen en tips bijgebracht. Dat gebeurde in een prettige ontspannen sfeer. Voor mijn gevoel was het exact wat ik nodig had om mijn examen met een goed gevolg heb kunnen afleggen. Uiteraard had ik vooraf geen garantie en moest ik het zelf doen maar ik had voldoende vertrouwen opgedaan om de gevraagde proeven te kunnen uitvoeren.
- Wijngaerd - 14/11/2023

Goede begeleiding

Ik heb een goede ervaring bij Menno gehad. Hij is erg vriendelijk en legt het op een goede en rustige manier uit.
- Assendelft - 14/11/2023

Onwijs fijne rijschool

Ik heb les gehad bij Barry en het was super fijn! Heeft me altijd heel erg op mijn gemak gesteld en was super gezellig. De lessen waren altijd top en heb daardoor mijn rijbewijs in 1x gehaald!
- Wormer - 10/11/2023

Geweldig!

Ik heb een goede en leerzame ervaring gehad ! Voelde me erg op mijn gemak en zou iedereen aanraden hierheen te gaan.
- Krommenie - 05/11/2023

Geweldig, top rijschool!!

Ik heb les gehad van Inge Smit, de begeleiding die ze gaf was uitstekend en nuttig. Ik heb mijn B in één keer gehaald en binnen 8 maanden. De lessen waren altijd super gezellig, maar ook zeker heel erg leerzaam. Je krijgt goede individuele begeleiding als dat nodig is. Je kan alles nog een keer vragen als je dingen niet helemaal zeker weet hoe het moet en dan legt ze het gewoon weer opnieuw uit. Het was gewoon super goed. Ik raad iedereen deze rijschool aan!!
- Assendelft - 25/10/2023

Uitstekend! Alles goed geregeld vooraf!

Prima manier om je rijbewijs te halen. Alles van te voren prima geregeld , goed materiaal en fijne instructeur. Zeer tevreden en…geslaagd!
- Zuidschermer - 20/10/2023

Leuk en erg leerzaam

Ik heb heel veel geleerd met de bromfiets lessen met roadmasters en had een hele goede ervaring op de manier waarop er les werd gegeven.
- Krommenie - 03/10/2023

Prettige manier van lesgeven

Ik heb in 2 dagen de hoogst noodzakelijke handelingen voor het rijden met een aanhangwagen bij gebracht gekregen. De lessen waren zeer leerzaam en in een ontspannen sfeer.
- Assendelft - 29/09/2023

Prima instructie, goede en rustige voorbereiding op het BE examen

Uitstekende begeleiding vooraf aan BE examen
- Schellinkhout - 29/09/2023

Gelijk geslaagd

Goeie scooters en erg vriendelijke lesgever
- Zaandam - 27/09/2023

Top

Net mijn motorrijbewijs gehaald! De lessen waren altijd leerzaam en gezellig, en de instructeur was super geduldig en professioneel. Dankzij alle handige tips en trucs voelde ik me snel op mijn gemak op de motor en ging het examen uiteindelijk prima! Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede en betrouwbare rijschool. Bedankt Michael!
- Zaandam - 26/09/2023

E achter B in één dag.

Ik had Michael als instructeur. Michael heeft me goed beleid naar mijn examen. Goede uitleg en tips mee gekregen. En met resultaat E achter B in de pocket. Bedankt Roadmasters rijopleiding
- Assendelft - 20/09/2023

Prima voorbereiding op cbr examen

Prima geholpen om mijn cbr examen te halen. Leuke vakbekwame instructeur, handige tips, duidelijk en correct.
- Oostknollendam - 16/09/2023

Super goed

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met rijopleiding Roadmasters! Alles verliep erg soepel en was goed geregeld. Marcel als rijinstructeur is ook top! Erg fijn en je merkt dat hij veel ervaring heeft!
- Lensen - 13/09/2023

geweldig

perfect geregeld met 1 lesje en in 1 keer gehaald k kan niet blijer zijn dankjewel roadmasters
- Assendelft - 08/09/2023

Echte Roadmasters!

Goeie rijschool, van geen ervaring naar rijbewijs! Ik heb zeker een leuke tijd gehad bij Shad in de auto!
- Zaandam - 05/09/2023

Alles werd duidelijk gemaakt

Je rijd niet in een grote groep wat erg fijn is ook word alles wat je kan krijgen op het praktijk examen uitgelegd en ook geoefend waardoor je nier voor verassingen komt te staan en het examen ook haalt
- Assendelft - 29/08/2023

Perfecte rijschool.

Mijn rij instructrice was Inge ik heb ook in het begin bij Michael les gehad en beide zijn echt heel goed. Goede uitleg, stellen je op je gemak, als je zenuwachtig bent of gespannen, soms angstig weten ze precies de juiste dingen te zeggen zodat je weer rustig woord en zelfverzekerd. Ik heb echt hele fijne en duidelijke lessen gehad.
- Zaandam - 27/08/2023

Super fijne lessen en in 1x mijn rijbewijs

Vorig jaar oktober begonnen met mijn rijlessen en nu in 1x mijn rijbewijs gehaald. De instructeur (Inge) stelde mij op mijn gemak. Was altijd op tijd, en als er eens iets wat liet ze dat op tijd weten. Flexibel in afspraken, goede uitleg tijdens de lessen en stelde mij echt op mijn gemak. Ik raad Roadmasters iedereen aan en in de toekomst (motor) zien jullie mij zeker terug!
- Assendelft - 12/08/2023

Was perfect geregeld.

Het was helemaal goed geregeld. ‘S morgens nog oefenen daarna afrijden.
- Assendelft - 09/08/2023

Wat een top rijschool!

Ik heb ongeveer een half jaar bij Inge gelest voor mijn autorijbewijs, en dit deed zij als de beste! Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald en heb veel lol gehad tijdens het behalen hiervan. Ze heeft mij super veel geleerd en mij zelfvertrouwen op de weg gegeven. Roadmasters is een top rijschool om je rijbewijs bij te behalen!
- De Rijp - 27/07/2023

Uitstekend

Ik heb les gehad van Barry, kan niks anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben met hem als rij-instructeur. Altijd duidelijk en vriendelijk. Zeker een goede rijschool zeker een aanrader.
- Assendelft - 26/07/2023

Gewoon goed!

Fijne lessen gehad met goede uitleg. Wel werd bij mij vaak de afgesproken lesdag/tijd veranderd, som op het laatste moment; dat vond ik soms vervelend.....
- Starnmeer - 22/07/2023

Het was fijn, flexibel en goed geregeld.

De communicatie was fijn en de uren waren goed in te plannen. Mijn rij instructeur was ook erg fijn en gaf mij goed directe feedback over wat goed ging en wat nog beter moest.
- Krommenie - 21/07/2023

Superfijne rijschool!

Ik kan iedereen Roadmasters aanbevelen! Heel veel geduld en ze begeleiden je op je eigen tempo. Hele lieve en fijne mensen die er voor zorgen dat jij je fijn voelt in de auto. Heel blij dat ik bij en door hun mijn rijbewijs in 1x heb mogen behalen! Dankjewel Menno, Sylvia en Inge!
- Wormer - 20/07/2023

Goed

goede lessen, rustige coach met veel geduld haha
- Koog a/d Zaan - 18/07/2023

Het was erg leuk.

Het was erg leuk. Ik begon bij Shad in de schakelbak, maar uiteindelijk werd het mij teveel met prikkels. Toen ben ik overgegaan naar Automaat met Frans. Dat was leuk (en een aardige man (Shad ook)). Ik zal deze tijd nooit meer vergeten.
- De Rijp - 29/06/2023

Heel fijn

Word goed en duidelijk uitleg gegeven en hele aardige mensen. Nemen veel met je door en rijden ook op heel veel verschillende plekken zodat je meer en verschillende verkeerssituaties krijgt.
- Assendelft - 19/06/2023

Helemaal top!

Top instructeur en altijd alles op orde!
- Grootschermer - 06/06/2023

Super

Er werd alle tijd genomen goede uitleg heel aardig super
- Assendelft - 06/06/2023

Geweldig!

Geweldige rijschool, Raad iedereen aan om hier je auto rijbewijs of wat voor rijbewijs dan ook te halen, zijn enorm vriendelijk meegaand en leren je heel veel! Zijn geduldig en zijn altijd in voor en leuk gesprek tijdens het auto rijden! Hopelijk tot ooit als ik weer iets er bij wil halen! Dankjewel voor alles!!
- Zaandam - 02/06/2023

Goede en duidelijke begeleiding naar het examen

Goed te doen in een dag.
- Assendelft - 31/05/2023

Top instructeurs!

Ik heb mijn motor rijbewijs gehaald mede door de goede uitleg en instructies van Menno Meijland. Top bedrijf met leuke mensen waar je een hoop van kan leren op en leuke manier.
- De Rijp - 25/05/2023

Goede ervaring met de lessen

Mijn zoon van 17 heeft met de 2e keer afrijden zijn rijbewijs gehaald. Hij heeft goed les gekregen van zijn instructrice Vinca. Ik raad iedereen Roadmasters aan.
- Assendelft - 21/05/2023

motiverend

Heb mijn rijbewijs B gehaald bij Roadmasters. Mijn rijinstructeur was Shad Toofeek waar ik een hele goede ervaring mee heb gehad. Hij voelde mij feilloos aan en motiveerde mij enorm. Ben hem ook zeer dankbaar voor alles!
- Graft - 16/05/2023

Mijn ervaring was heel erg relaxed

Ik ben super vriendelijk ontvangen en goed begeleid Michael top bedankt
- Graft - 13/05/2023

Prima!

Ik heb de lessen als prettig en leerzaam ervaren. Ik ben in 1x geslaagd!
- Assendelft - 09/05/2023

Ontspannen, zeer leerzaam en in 1 keer geslaagd

Mijn motorrijbewijs in 1 keer gehaald bij rij-instructeur Menno Meijland. Ontspannen en leerzame lessen gehad. Hij weet je altijd vertrouwen te geven. Fouten worden niet afgestraft maar altijd op een humorvolle wijze aan je uitgelegd. Helemaal top en een aanrader!!
- Assendelft - 28/04/2023

Snel mijn E-Rijbewijs

Heel goede rijschool. Contact formulier ingevuld op de website en werd snel gebeld om een en ander door te nemen. Daarna een afspraak gemaakt voor twee dagdelen en in één keer geslaagd. Had minder tijd nodig als het standaard pakket, dit werd netjes in mindering gebracht op de factuur.
- Assendelft - 26/04/2023

Echt fantastisch!

In één keer geslaagd! Ik ben super blij met Inge, ze heeft er echt voor gezorgd dat ik meer op mezelf kan vertrouwen. Haar begeleiding was super fijn, rustig, geduldig, positief en gaf feedback en ontwikkelingspunten duidelijk mee. Ik heb deze tijd als gezellig en leerzaam ervaren. Kom hier zeker lessen!! 🙂
- Assendelft - 25/04/2023

Betrokken

Fijne instructeur met geduld en goede uitleg. Hartelijk dank.
- Landsmeer - 19/04/2023

Ik heb RoadMasters als zeer positief en deskundig ervaren.

Mijn eerste lessen verliepen nogal anders dan ik verwacht had. Toen ik dit had aangekaart, werd ik meteen serieus genomen. Het probleem werd meteen opgelost. Roadmasters beschikt over genoeg ervaren rijinstructeurs.
- Zaandam - 16/04/2023

Echt een aanrader

Veel geduld en goede ervaring
- Assendelft - 15/04/2023

Super!!

Waar ik heel blij mee was is dat ik heel snel terecht kon om mijn E achter B te halen Na een prettig kennis makingsgesprek zijn we aan de gang gegaan De instructies waren goed en duidelijk en aan het einde van de middag had ik mijn rijbewijs gehaald precies op tijd, die week erop haalde ik namelijk al onze caravan op nogmaals bedankt voor de leuke dag
- assendelft - 14/04/2023
419 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10

RECENSIES KLANTENVERTELLEN.NL

Super op mn gemak!

Wat een fijne rijschool, zenuwachtig als ik was voelde ik me onwijs op mn gemak bij Michael. Kon alles zeggen, hij luisterde en kreeg goede tips. Bekeek wat ik al kon en stak extra energie in de aandachtspunten en gaf mij vertrouwen! Uiteraard geslaagd voor mn E achter B
- Assendelft - 30/11/2023

Lekker relaxed

In één keer geslaagd
- Limmen - 27/11/2023

Roadmasters heeft mij echt geleerd om zelfstandig te rijden.

Toen ik bij roadmasters kwam had ik al veel lessen gehad bij een andere rijschool, waar ik niet de training kreeg die ik nodig had. Met Menno heb ik uiteindelijk wel echt geleerd hoe het moet. Ook heb ik nog een aantal lessen met Mariska gehad, bij haar ook geweldige begeleiding! Als iemand met ADHD raad ik zeker Roadmasters aan bij mensen zoals ik.
- De Rijp - 24/11/2023

Supper begeleiding

Voor mijn werk het aanhanger rijbewijs nodig. Supper Goede begeleiding gehad van mijn instructeur. Alles duidelijk uitgelegd op het mooie kantoor van Roadmasters. En keihard geslaagd natuurlijk! Supper!
- Ursem - 17/11/2023

Hele gezellige en veilige lessen gehad!

Echt een hele leuke tijd gehad tijdens mn lessen! Veel geleerd en echt een goeie aanrader:)
- koog aan de zaan - 17/11/2023

Geduldig

Gedulde rij instructeur
- Amsterdam - 16/11/2023

Perfect!

Vanwege de aanschaf van een caravan moest ik op zoek naar een rijschool waar ik mijn E achter B zou kunnen behalen. Ik heb bewust gezocht naar een goed aangeschreven rijschool die mij dat op een deskundige zou kunnen bijbrengen. Ik heb gekozen voor een hele dag lessen om er direct achter af te rijden. Gedurende de 6 uur lessen hebben we alla facetten veelvuldig kunnen oefenen en zijn mij de benodigde aanwijzingen en tips bijgebracht. Dat gebeurde in een prettige ontspannen sfeer. Voor mijn gevoel was het exact wat ik nodig had om mijn examen met een goed gevolg heb kunnen afleggen. Uiteraard had ik vooraf geen garantie en moest ik het zelf doen maar ik had voldoende vertrouwen opgedaan om de gevraagde proeven te kunnen uitvoeren.
- Wijngaerd - 14/11/2023

Goede begeleiding

Ik heb een goede ervaring bij Menno gehad. Hij is erg vriendelijk en legt het op een goede en rustige manier uit.
- Assendelft - 14/11/2023

Onwijs fijne rijschool

Ik heb les gehad bij Barry en het was super fijn! Heeft me altijd heel erg op mijn gemak gesteld en was super gezellig. De lessen waren altijd top en heb daardoor mijn rijbewijs in 1x gehaald!
- Wormer - 10/11/2023

Geweldig!

Ik heb een goede en leerzame ervaring gehad ! Voelde me erg op mijn gemak en zou iedereen aanraden hierheen te gaan.
- Krommenie - 05/11/2023

Geweldig, top rijschool!!

Ik heb les gehad van Inge Smit, de begeleiding die ze gaf was uitstekend en nuttig. Ik heb mijn B in één keer gehaald en binnen 8 maanden. De lessen waren altijd super gezellig, maar ook zeker heel erg leerzaam. Je krijgt goede individuele begeleiding als dat nodig is. Je kan alles nog een keer vragen als je dingen niet helemaal zeker weet hoe het moet en dan legt ze het gewoon weer opnieuw uit. Het was gewoon super goed. Ik raad iedereen deze rijschool aan!!
- Assendelft - 25/10/2023

Uitstekend! Alles goed geregeld vooraf!

Prima manier om je rijbewijs te halen. Alles van te voren prima geregeld , goed materiaal en fijne instructeur. Zeer tevreden en…geslaagd!
- Zuidschermer - 20/10/2023

Leuk en erg leerzaam

Ik heb heel veel geleerd met de bromfiets lessen met roadmasters en had een hele goede ervaring op de manier waarop er les werd gegeven.
- Krommenie - 03/10/2023

Prettige manier van lesgeven

Ik heb in 2 dagen de hoogst noodzakelijke handelingen voor het rijden met een aanhangwagen bij gebracht gekregen. De lessen waren zeer leerzaam en in een ontspannen sfeer.
- Assendelft - 29/09/2023

Prima instructie, goede en rustige voorbereiding op het BE examen

Uitstekende begeleiding vooraf aan BE examen
- Schellinkhout - 29/09/2023

Gelijk geslaagd

Goeie scooters en erg vriendelijke lesgever
- Zaandam - 27/09/2023

Top

Net mijn motorrijbewijs gehaald! De lessen waren altijd leerzaam en gezellig, en de instructeur was super geduldig en professioneel. Dankzij alle handige tips en trucs voelde ik me snel op mijn gemak op de motor en ging het examen uiteindelijk prima! Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede en betrouwbare rijschool. Bedankt Michael!
- Zaandam - 26/09/2023

E achter B in één dag.

Ik had Michael als instructeur. Michael heeft me goed beleid naar mijn examen. Goede uitleg en tips mee gekregen. En met resultaat E achter B in de pocket. Bedankt Roadmasters rijopleiding
- Assendelft - 20/09/2023

Prima voorbereiding op cbr examen

Prima geholpen om mijn cbr examen te halen. Leuke vakbekwame instructeur, handige tips, duidelijk en correct.
- Oostknollendam - 16/09/2023

Super goed

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met rijopleiding Roadmasters! Alles verliep erg soepel en was goed geregeld. Marcel als rijinstructeur is ook top! Erg fijn en je merkt dat hij veel ervaring heeft!
- Lensen - 13/09/2023

geweldig

perfect geregeld met 1 lesje en in 1 keer gehaald k kan niet blijer zijn dankjewel roadmasters
- Assendelft - 08/09/2023

Echte Roadmasters!

Goeie rijschool, van geen ervaring naar rijbewijs! Ik heb zeker een leuke tijd gehad bij Shad in de auto!
- Zaandam - 05/09/2023

Alles werd duidelijk gemaakt

Je rijd niet in een grote groep wat erg fijn is ook word alles wat je kan krijgen op het praktijk examen uitgelegd en ook geoefend waardoor je nier voor verassingen komt te staan en het examen ook haalt
- Assendelft - 29/08/2023

Perfecte rijschool.

Mijn rij instructrice was Inge ik heb ook in het begin bij Michael les gehad en beide zijn echt heel goed. Goede uitleg, stellen je op je gemak, als je zenuwachtig bent of gespannen, soms angstig weten ze precies de juiste dingen te zeggen zodat je weer rustig woord en zelfverzekerd. Ik heb echt hele fijne en duidelijke lessen gehad.
- Zaandam - 27/08/2023

Super fijne lessen en in 1x mijn rijbewijs

Vorig jaar oktober begonnen met mijn rijlessen en nu in 1x mijn rijbewijs gehaald. De instructeur (Inge) stelde mij op mijn gemak. Was altijd op tijd, en als er eens iets wat liet ze dat op tijd weten. Flexibel in afspraken, goede uitleg tijdens de lessen en stelde mij echt op mijn gemak. Ik raad Roadmasters iedereen aan en in de toekomst (motor) zien jullie mij zeker terug!
- Assendelft - 12/08/2023

Was perfect geregeld.

Het was helemaal goed geregeld. ‘S morgens nog oefenen daarna afrijden.
- Assendelft - 09/08/2023

Wat een top rijschool!

Ik heb ongeveer een half jaar bij Inge gelest voor mijn autorijbewijs, en dit deed zij als de beste! Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald en heb veel lol gehad tijdens het behalen hiervan. Ze heeft mij super veel geleerd en mij zelfvertrouwen op de weg gegeven. Roadmasters is een top rijschool om je rijbewijs bij te behalen!
- De Rijp - 27/07/2023

Uitstekend

Ik heb les gehad van Barry, kan niks anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben met hem als rij-instructeur. Altijd duidelijk en vriendelijk. Zeker een goede rijschool zeker een aanrader.
- Assendelft - 26/07/2023

Gewoon goed!

Fijne lessen gehad met goede uitleg. Wel werd bij mij vaak de afgesproken lesdag/tijd veranderd, som op het laatste moment; dat vond ik soms vervelend.....
- Starnmeer - 22/07/2023

Het was fijn, flexibel en goed geregeld.

De communicatie was fijn en de uren waren goed in te plannen. Mijn rij instructeur was ook erg fijn en gaf mij goed directe feedback over wat goed ging en wat nog beter moest.
- Krommenie - 21/07/2023

Superfijne rijschool!

Ik kan iedereen Roadmasters aanbevelen! Heel veel geduld en ze begeleiden je op je eigen tempo. Hele lieve en fijne mensen die er voor zorgen dat jij je fijn voelt in de auto. Heel blij dat ik bij en door hun mijn rijbewijs in 1x heb mogen behalen! Dankjewel Menno, Sylvia en Inge!
- Wormer - 20/07/2023

Goed

goede lessen, rustige coach met veel geduld haha
- Koog a/d Zaan - 18/07/2023

Het was erg leuk.

Het was erg leuk. Ik begon bij Shad in de schakelbak, maar uiteindelijk werd het mij teveel met prikkels. Toen ben ik overgegaan naar Automaat met Frans. Dat was leuk (en een aardige man (Shad ook)). Ik zal deze tijd nooit meer vergeten.
- De Rijp - 29/06/2023

Heel fijn

Word goed en duidelijk uitleg gegeven en hele aardige mensen. Nemen veel met je door en rijden ook op heel veel verschillende plekken zodat je meer en verschillende verkeerssituaties krijgt.
- Assendelft - 19/06/2023

Helemaal top!

Top instructeur en altijd alles op orde!
- Grootschermer - 06/06/2023

Super

Er werd alle tijd genomen goede uitleg heel aardig super
- Assendelft - 06/06/2023

Geweldig!

Geweldige rijschool, Raad iedereen aan om hier je auto rijbewijs of wat voor rijbewijs dan ook te halen, zijn enorm vriendelijk meegaand en leren je heel veel! Zijn geduldig en zijn altijd in voor en leuk gesprek tijdens het auto rijden! Hopelijk tot ooit als ik weer iets er bij wil halen! Dankjewel voor alles!!
- Zaandam - 02/06/2023

Goede en duidelijke begeleiding naar het examen

Goed te doen in een dag.
- Assendelft - 31/05/2023

Top instructeurs!

Ik heb mijn motor rijbewijs gehaald mede door de goede uitleg en instructies van Menno Meijland. Top bedrijf met leuke mensen waar je een hoop van kan leren op en leuke manier.
- De Rijp - 25/05/2023

Goede ervaring met de lessen

Mijn zoon van 17 heeft met de 2e keer afrijden zijn rijbewijs gehaald. Hij heeft goed les gekregen van zijn instructrice Vinca. Ik raad iedereen Roadmasters aan.
- Assendelft - 21/05/2023

motiverend

Heb mijn rijbewijs B gehaald bij Roadmasters. Mijn rijinstructeur was Shad Toofeek waar ik een hele goede ervaring mee heb gehad. Hij voelde mij feilloos aan en motiveerde mij enorm. Ben hem ook zeer dankbaar voor alles!
- Graft - 16/05/2023

Mijn ervaring was heel erg relaxed

Ik ben super vriendelijk ontvangen en goed begeleid Michael top bedankt
- Graft - 13/05/2023

Prima!

Ik heb de lessen als prettig en leerzaam ervaren. Ik ben in 1x geslaagd!
- Assendelft - 09/05/2023

Ontspannen, zeer leerzaam en in 1 keer geslaagd

Mijn motorrijbewijs in 1 keer gehaald bij rij-instructeur Menno Meijland. Ontspannen en leerzame lessen gehad. Hij weet je altijd vertrouwen te geven. Fouten worden niet afgestraft maar altijd op een humorvolle wijze aan je uitgelegd. Helemaal top en een aanrader!!
- Assendelft - 28/04/2023

Snel mijn E-Rijbewijs

Heel goede rijschool. Contact formulier ingevuld op de website en werd snel gebeld om een en ander door te nemen. Daarna een afspraak gemaakt voor twee dagdelen en in één keer geslaagd. Had minder tijd nodig als het standaard pakket, dit werd netjes in mindering gebracht op de factuur.
- Assendelft - 26/04/2023

Echt fantastisch!

In één keer geslaagd! Ik ben super blij met Inge, ze heeft er echt voor gezorgd dat ik meer op mezelf kan vertrouwen. Haar begeleiding was super fijn, rustig, geduldig, positief en gaf feedback en ontwikkelingspunten duidelijk mee. Ik heb deze tijd als gezellig en leerzaam ervaren. Kom hier zeker lessen!! 🙂
- Assendelft - 25/04/2023

Betrokken

Fijne instructeur met geduld en goede uitleg. Hartelijk dank.
- Landsmeer - 19/04/2023

Ik heb RoadMasters als zeer positief en deskundig ervaren.

Mijn eerste lessen verliepen nogal anders dan ik verwacht had. Toen ik dit had aangekaart, werd ik meteen serieus genomen. Het probleem werd meteen opgelost. Roadmasters beschikt over genoeg ervaren rijinstructeurs.
- Zaandam - 16/04/2023

Echt een aanrader

Veel geduld en goede ervaring
- Assendelft - 15/04/2023

Super!!

Waar ik heel blij mee was is dat ik heel snel terecht kon om mijn E achter B te halen Na een prettig kennis makingsgesprek zijn we aan de gang gegaan De instructies waren goed en duidelijk en aan het einde van de middag had ik mijn rijbewijs gehaald precies op tijd, die week erop haalde ik namelijk al onze caravan op nogmaals bedankt voor de leuke dag
- assendelft - 14/04/2023
419 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
× Whatsapp met ons