KLANTENVERTELLEN.NL

RECENSIES KLANTENVERTELLEN.NL

Persoonlijk gerichte ontwikkeling

voor mijn motorrijbewijs (A) heb ik rijlessen gevolgd bij Roadmasters, zij nemen de tijd om samen met jou te kijken naar het best passende traject voor jouw persoonlijke ontwikkeling! Als dat betekent dat je iets meer tijd nodig hebt om met zekerheid je examen te kunnen halen zorgen zij ervoor dat die ruimte er is. door middel van positieve feedback en duidelijke terugkoppeling van de instructeurs maak je snel grote stappen en is slagen een eitje!
- Assendelft - 11/07/2024

Top geregeld

Super bedrijf duidelijke uitleg en zeer vriendelijk team .
- Purmerend - 10/07/2024

Uitstekende tips en rijinstructeur

Dankzij een ochtend lessen met Richard mijn e achter b gehaald. Goede en rustige instructeur die duidelijke uitleg geeft!
- 1506bt - 03/07/2024

Toffe instructeur, professioneel & in 2 maanden rijbewijs in de pocket!!!

Haal je motor rijbewijs bij Roadmaster! Les bij een relaxte toffe ervaren instructeur & deze man stoomt je klaar voor beide examens en in mijn geval heb ik ook mijn theorie gehaald via een digitale itheorie cursus op aanraden van mijn favoriete instructeur. Ik ben super blij met mijn motor rijbewijs & ga nu voor E achter B! Bedankt Mike!
- Assendelft - 03/07/2024

Geweldig

Super goed begeleid. Leuk en spontaan personeel en begripvol.
- Purmerend - 28/06/2024

Uitstekend ondersteund

Ik heb zelf een pakket van 35 uur genomen en ben in 1 keer geslaagd dankzij de uitstekende ondersteuning van mijn rijinstrutirise. Doordat ze er altijd gelijk boven opzat als er een fout werdt gemaakt groot of klein hebben slechte gewoontes niet eens een moment de kans gekregen om er in te kruipen. Ik ben ontzettend dankbaar voor de fantastische hulp en ik raad Road masters zeker aan.
- Assendelft - 28/06/2024

Uitstekend

Zowel het afspreken voor de rijles en examen met Inge ging erg goed. Makkelijk in de omgang en duidelijk met de uitleg met veel praktische tips die duidelijk het verschil hebben gemaakt met het examen dat met een goed resultaat is afgesloten!
- Amsterdam - 19/06/2024

Top rijschool

Zeer goede begeleiding
- Aalsmeer - 11/06/2024

Helemaal geweldig.

Deze ouwe knar kreeg van mijn vrouw als verassing een proefles bij Roadmasters. Iets waar ik altijd van droomde werd werkelijkheid, motorrijles. Les gekregen van Michael en eerlijk is eerlijk, wat een top instructeur is dat. Veel geduld, goede uitleg van alles en super gezellig ( maar dat geldt voor het hele team bij Roadmasters) Mocht je ooit van plan zijn om wat voor rijles dan ook te nemen, ze hebben van scooter, tot aanhanger, auto en motorrijles, zou ik zeker daar eens gaan informeren.
- Koog aan de Zaan - 11/06/2024

Top

Hele fijne rijschool. In 1x geslaagd.
- Westzaan - 10/06/2024

Veel geleerd!

Dagopleiding E achter B Goede indeling van de dag, goede instructies, voldoende tijd om te oefenen op verschillende locaties.
- H. - 06/06/2024

Prima rijsschool.

Prima rijschool. Fijne instructeurs. En flexibel. Ik kon last minute nog een gedeelte van mijn 1 daagse cursus op een andere dag doen. (op mijn verzoek).
- Heemskerk - 28/05/2024

Goede voorbereiding op BE examen

Bij Roadmasters mijn BE rijbewijs in 1x gehaald. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik heb veel kunnen oefenen. Ik had ervoor gekozen om 2x 3 uur te doen en op de 2e dag aansluitend examen. Ik vond dit zelf erg prettig. Ook fijn dat we veel gereden hebben in de omgeving van het CBR zodat je de omgeving al wat beter kent. Zo kun je vol vertrouwen het examen in.
- Heemskerk - 20/05/2024

Zeer tevreden, echt een aanrader!

Google? wat is de beste rij school van Nederland? Google: RoadMasters Rijopleidingen! Assendelft is voor mij niet om de hoek, maar ik kon daar snel terecht voor mijn E achter B, het was zeker de moeite waard! Van het begin tot het eind word je goed begeleid, vriendelijk personeel echt een aanrader! instructrice: Inge is echt een topper, ze is sociaal meedenkend, bewaard de rust, en streng wanneer het nodig is, (af en toe is het goed voor me, om even op de vingers getikt te worden) er is ruimte voor een pauze, ook de goodiebag is zeer attent, heb een leuke dag gehad. Bedankt! Groet, Onno Schaap Goedgroen Hoveniersbedrijf
- Huizen - 19/05/2024

6 sterren rijschool

Uitstekent begeleid van A tot Z. Michael zijn stijl van lesgeven is opbouwend en aangepast per leerling. Lukt een oefening de eerste keer niet? Geen probleem, Michael doorloopt de oefening stap voor stap zodat een complexe oefening ineens makkelijk geworden is. Ik raad iedereen aan om samen met Roadmasters een rijbewijs te halen!
- Wormer - 16/05/2024

Fijne rijschool!

Top Rijsschool en Barry, ik wil je graag bedanken voor de geweldige rijlessen. Ik waardeer je geduld, professionaliteit en de tijd die je hebt genomen om me te helpen een zelfverzekerde bestuurder te worden. Dankzij jou voel ik me nu klaar om de weg op te gaan. Nogmaals bedankt!
- Zaandam - 15/05/2024

Geweldige ervaring bij deze rijschool

Na overstappen van rijschool naar deze heb ik geen moment spijt gehad toen ik bij Marcel in de auto stapte. Enorm fijne instructeur die zijn tijd neemt voor de leerling om alles op diegene zijn tempo alles uit te leggen. Altijd gezellige ritten gehad, naast dat het enorm leerzaam was! Geen moment spijt, bedankt Roadmasters en Marcel de rij-instructeur!!
- Assendelft - 14/05/2024

Geweldig

Rijschool is heel vriendelijk geweldige instructeurs en als er iets geregeld moet worden zijn ze heel meedenkend! Een echte aanrader !
- Grootschermer - 04/05/2024

soms wat strikt en het heeft me helpen slagen!

In 35 uur goed leren autorijden. Alleen bij de eerste keer de auto in de avond was ik vergeten mijn licht aan te doen. Want ik had nooit een les in de avond gehad!
- Westzaan - 03/05/2024

Vriendelijk en deskundig.

Door verschillende omstandigheden met meerdere instructeurs te maken gehad. En hoewel ze allemaal vriendelijk en deskundig zijn leek een overdracht niet altijd gedaan te zijn. Verder niks dan lof.
- Koog aan de Zaan - 03/05/2024

Super!

Fijne rijschool, duidelijke instructie en een geslaagde afronding.
- Krommenie - 29/04/2024

Prettige rijschool

Een prettige rijschool, die de tijd neemt om verkeerssituaties die zich voordoen tijdens de lessen verder toe te lichten. En die jou leert dat auto rijden serieus is, maar vooral ook leuk is.
- Wormer - 28/04/2024

Super fijn!

Bromfiets (AM) rijbewijs gehaald bij Michael. Ik was super nerveus (faalangst) en had nog nooit een meter op een scooter gereden, maar dankzij de kalmheid en vriendelijkheid heb ik het in 1x gehaald! Wat ook erg prettig was, is dat ik goed geholpen werd aan de telefoon van te voren. Ik ben namelijk niet zo groot (1.53m) en pas niet op elke scooter, maar dat werd allemaal uitgezocht en ik werd netjes teruggebeld. Ik mocht eventueel ook eerst langskomen om te "passen", maar dat had ik niet nodig dankzij hun inzet! Als ik eenmaal de motivatie en het geld heb voor mijn autorijbewijs, kom ik zeker terug!
- Zaandijk - 23/04/2024

Super fijn!

Motor A rijbewijs bij Michael, Onwijs fijne maanden gehad bij Michael. In het begin was ik erg onzeker, Michael heeft mij hier heel fijn en prettig bij geholpen. Hij heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik instaat was om motor te rijden. Hierdoor zowel avb als avd is één keer gehaald. Michael, onwijs bedankt voor de fijne lessen, en tot ziens op de weg!
- Assendelft - 11/04/2024

Hele goede ervaring bij deze rijschool!

Hele fijne instructeuren die je goed helpen en zorgen dat de les ook gezellig blijft!
- Assendelft - 09/04/2024

Top!

Een goede uitleg en veel vertrouwen meegekregen voor het examen en het daadwerkelijk rijden met de eigen caravan. Heel fijn!
- Assendelft - 06/04/2024

Fijn, informeel en deskundig

In kortste keren aanhanger rijbewijs gehaald. Goed voorbereid en gelijk geslaagd. Communicatie was goed en duidelijk. Aan te raden!
- Assendelft - 29/03/2024

Leerzaam

Bij instructeur Richard mijn B+E rijbewijs gehaald. Ontzettend aardige en professionele instructeur. Tijdens de eendaagse cursus omzettend veel geleerd wat betreft het rijden met een aanhanger. Duidelijke uitleg en behulpzame tips tijden de oefeningen en altijd opbouwende kritiek. Super blij met de rijschool en instructeur. Zeker een aanrader!! Nogmaals ontzettend bedankt!!
- Zaandam - 27/03/2024

Vakmensen team Roadmasters!

Echte vakmensen waardoor binnen 1 dag mijn E achter B gehaald! Grote dank!
- Assendelft - 26/03/2024

Dank zij de opfriscursus zit ik nu met zelfvertrouwen en overzicht achter het stuur

Ik had m'n rijbewijs 30 jaar geleden gehaald, en daarna nooit gereden. Ik wilde nu graag gaan rijden, maar ik vond het eng. De instructeur liet me in een rustige sfeer alles oefenen van voertuigbeheersing tot invoegen en inhalen op de snelweg. Hij legde alles heel duidelijk, en rustig uit, en gaf opbouwende tips. Hij bouwde de lessen goed op en zorgde dat alles aan bod kwam. Zo kreeg steeds meer vertrouwen en het ging steeds beter. En nu rijd ik gewoon heen waar ik wil, zonder bang te zijn, haha, echt geweldig! Deze opfriscursus was fantastisch!
- Assendelft - 26/03/2024

Fijne tijd , waarin ik op een professionele en leuke manier klaar werd gestoomd voor het rij-examen

Ik heb vanaf het begin af aan meteen het gevoel gehad dat ik te maken had met een fijn bedrijf. Met mijn aandoening werd ook rekening gehouden waardoor het erg vertrouwd aanvoelde . Nogmaals mijn dank voor alles !
- Zaandam - 21/03/2024

Rust, geduld, gezellig met een resultaat als succes

In twee blokken van 3 uur voorbereid op E achter B. Aandacht voor alle belangrijke zaken, zowel theorie als praktijk. Steeds geduldig herhalen en zoeken naar het punt waar het beter kan in een goede, positieve sfeer. Maar zeker ook gezellig en vooral steeds weer op je gemak stellen wanneer het niet lukt. Na al het oefenen en herhalen met vertrouwen naar het examen en dan (natuurlijk) ook halen. Bedankt voor de uitstekende uitleg, het vertrouwen en de rust! Echt een aanrader!
- Assendelft - 20/03/2024

Super gezellig en leerzame les gehad!

Super tevreden over de rijschool! Super gezellig maar ook zeer leerzame dag gehad. Dankzij alle goede tips en geduld van Inge ben ik in 1x geslaagd!
- Middenbeemster - 19/03/2024

Gedegen opleiding prettige leraar

Alles wordt meerdere keren uitgelegd. De focus op wat belangrijk is . Ik heb een paar leuke dagen gehad met positieve afsluiting. Dus ik ben blij
- Akersloot - 19/03/2024

Zeker een aanrader!

Super fijne rijschool en mega goeie instructeur! (Fayence) Echt zeker een aanrader!
- Koog aan de Zaan - 18/03/2024

professionele rijschool, instructrice onvoldoende

Het bedrijf zelf is zeer professioneel en werkt veel digitaal. Dit is erg fijn. Er is duidelijke communicatie. Mijn instructrice kan wel een cursus situationeel begeleiden gebruiken. Zij begrijpt totaal niet dat niet elk persoon hetzelfde is en daarom ook anders begeleid dient te worden. De ene cursist heeft schouderklopjes nodig, de ander een directe aanpak. Ik ben menig keer flink uitgefoeterd en was hierdoor enorm van slag. Ook is het meerdere keren voorgekomen dat een persoon die voor mij les had geheel van slag was. Ik merkte dus dat ik niet de enige cursist was die moeite had met haar stijl van rijles geven was. Tevens was zij niet altijd consequent in haar uitleg bij bepaalde situaties. Wanneer ik dit aankaartte dan zei zij dat dit absoluut niet waar was. Hierdoor werd ik erg onzeker. Ook toen ik haar vertelde dat ik graag een faalexamen wilde aanvragen begreep zij dit niet. Dit was wederom een teken dat zij geen inlevingsvermogen heeft bij haar cursisten. Een ander voorval was tijdens mijn examen. Op weg naar het examen vroeg zei of ik het zelfreflexieformulier ook bij mij had. Deze had ik nooit van haar gekregen. Toen de examinator dit zelfreflexieformulier aan mij vroeg antwoorde mijn rij-instructrice al voor ik iets kon zeggen Zij zei dat ik deze vergeten was. Dit was dus volkomen gelogen. Kortom; Rijschool prima, de rij-instructrice een dikke onvoldoende
- De Rijp - 17/03/2024

Top rijschool

Vriendelijk en behulpzaam
- Purmerend - 12/03/2024

binnen 35 uur leren rijden bij richard van roadmasters

goede begeleiding. Heel fijn les gehad
- Westzaan - 12/03/2024

Erg fijne rijschool

Geen enkele negatieve ervaring gehad in de afgelopen maanden, elke les weer gelachen! Ook erg fijne communicatie!
- Assendelft - 28/02/2024

Super fijn bedrijf

Menno is een zeer ervaren instructeur die je op je gemaakt stelt. Fijne dag gehad met een super eind.
- Assendelft - 26/02/2024

Gezellige rit.

Alles top geregeld. Duidelijk, en leerzaam
- Assendelft - 24/02/2024

Super

Ik werd super begeleid door de instructeur, vond t erg spannend en hij heeft mij super goed geholpen!
- Wormerveer - 23/02/2024

Fijn

Ik had af en toe een beetje moeite met dingen en dat werd dan kritisch bekeken wat mij goed hielp
- Krommenie - 23/02/2024

Goede rijschool

De rijlessen waren gezellig met Shad. Op een rustige en duidelijke manier werd ik voorbereid op het examen. Ook was de instructeur flexibel bij het inplannen van de rijlessen.
- Krommenie - 21/02/2024

Fantastisch!!

Wat een super leuke ervaring! Hele dag op pad geweest met de aanhanger en flink geoefend. Daarna helemaal klaar voor het examen en geslaagd! Nu lekker op pad met de paarden, dankjewel!❤️
- Krommenie - 20/02/2024

Helemaal top!

Goede begeleiding vanaf t begin tot het eind
- Koog aan de zaan - 15/02/2024

Lieve personeel en duidelijke uitleg

De rijles instructeurs zijn erg duidelijk met uitleggen, ook zijn ze logisch in de prijs en lessen schatten. Hele fijne ervaring gehad!
- Wormerveer - 15/02/2024

Top rijschool

Les gehad van Menno. Zowel mijn auto als motor rijbewijs bij hem gehaald. Is geduldig, neemt de tijd om iets goed uit te leggen. En duidelijke uit te leggen.
- Zaanstad - 09/02/2024

met een goeie gezellige zweer je rijbewijs halen

kon snel terecht
- krommenie - 05/02/2024

Super rijschool met goede instructeur

Ik heb mijn motor rijbewijs snel gehaald. Door begeleiding van een goede instructeur die precies weet wat je nodig hebt.
- KOOG AAN DE ZAAN - 05/02/2024
482 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10

RECENSIES KLANTENVERTELLEN.NL

Persoonlijk gerichte ontwikkeling

voor mijn motorrijbewijs (A) heb ik rijlessen gevolgd bij Roadmasters, zij nemen de tijd om samen met jou te kijken naar het best passende traject voor jouw persoonlijke ontwikkeling! Als dat betekent dat je iets meer tijd nodig hebt om met zekerheid je examen te kunnen halen zorgen zij ervoor dat die ruimte er is. door middel van positieve feedback en duidelijke terugkoppeling van de instructeurs maak je snel grote stappen en is slagen een eitje!
- Assendelft - 11/07/2024

Top geregeld

Super bedrijf duidelijke uitleg en zeer vriendelijk team .
- Purmerend - 10/07/2024

Uitstekende tips en rijinstructeur

Dankzij een ochtend lessen met Richard mijn e achter b gehaald. Goede en rustige instructeur die duidelijke uitleg geeft!
- 1506bt - 03/07/2024

Toffe instructeur, professioneel & in 2 maanden rijbewijs in de pocket!!!

Haal je motor rijbewijs bij Roadmaster! Les bij een relaxte toffe ervaren instructeur & deze man stoomt je klaar voor beide examens en in mijn geval heb ik ook mijn theorie gehaald via een digitale itheorie cursus op aanraden van mijn favoriete instructeur. Ik ben super blij met mijn motor rijbewijs & ga nu voor E achter B! Bedankt Mike!
- Assendelft - 03/07/2024

Geweldig

Super goed begeleid. Leuk en spontaan personeel en begripvol.
- Purmerend - 28/06/2024

Uitstekend ondersteund

Ik heb zelf een pakket van 35 uur genomen en ben in 1 keer geslaagd dankzij de uitstekende ondersteuning van mijn rijinstrutirise. Doordat ze er altijd gelijk boven opzat als er een fout werdt gemaakt groot of klein hebben slechte gewoontes niet eens een moment de kans gekregen om er in te kruipen. Ik ben ontzettend dankbaar voor de fantastische hulp en ik raad Road masters zeker aan.
- Assendelft - 28/06/2024

Uitstekend

Zowel het afspreken voor de rijles en examen met Inge ging erg goed. Makkelijk in de omgang en duidelijk met de uitleg met veel praktische tips die duidelijk het verschil hebben gemaakt met het examen dat met een goed resultaat is afgesloten!
- Amsterdam - 19/06/2024

Top rijschool

Zeer goede begeleiding
- Aalsmeer - 11/06/2024

Helemaal geweldig.

Deze ouwe knar kreeg van mijn vrouw als verassing een proefles bij Roadmasters. Iets waar ik altijd van droomde werd werkelijkheid, motorrijles. Les gekregen van Michael en eerlijk is eerlijk, wat een top instructeur is dat. Veel geduld, goede uitleg van alles en super gezellig ( maar dat geldt voor het hele team bij Roadmasters) Mocht je ooit van plan zijn om wat voor rijles dan ook te nemen, ze hebben van scooter, tot aanhanger, auto en motorrijles, zou ik zeker daar eens gaan informeren.
- Koog aan de Zaan - 11/06/2024

Top

Hele fijne rijschool. In 1x geslaagd.
- Westzaan - 10/06/2024

Veel geleerd!

Dagopleiding E achter B Goede indeling van de dag, goede instructies, voldoende tijd om te oefenen op verschillende locaties.
- H. - 06/06/2024

Prima rijsschool.

Prima rijschool. Fijne instructeurs. En flexibel. Ik kon last minute nog een gedeelte van mijn 1 daagse cursus op een andere dag doen. (op mijn verzoek).
- Heemskerk - 28/05/2024

Goede voorbereiding op BE examen

Bij Roadmasters mijn BE rijbewijs in 1x gehaald. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik heb veel kunnen oefenen. Ik had ervoor gekozen om 2x 3 uur te doen en op de 2e dag aansluitend examen. Ik vond dit zelf erg prettig. Ook fijn dat we veel gereden hebben in de omgeving van het CBR zodat je de omgeving al wat beter kent. Zo kun je vol vertrouwen het examen in.
- Heemskerk - 20/05/2024

Zeer tevreden, echt een aanrader!

Google? wat is de beste rij school van Nederland? Google: RoadMasters Rijopleidingen! Assendelft is voor mij niet om de hoek, maar ik kon daar snel terecht voor mijn E achter B, het was zeker de moeite waard! Van het begin tot het eind word je goed begeleid, vriendelijk personeel echt een aanrader! instructrice: Inge is echt een topper, ze is sociaal meedenkend, bewaard de rust, en streng wanneer het nodig is, (af en toe is het goed voor me, om even op de vingers getikt te worden) er is ruimte voor een pauze, ook de goodiebag is zeer attent, heb een leuke dag gehad. Bedankt! Groet, Onno Schaap Goedgroen Hoveniersbedrijf
- Huizen - 19/05/2024

6 sterren rijschool

Uitstekent begeleid van A tot Z. Michael zijn stijl van lesgeven is opbouwend en aangepast per leerling. Lukt een oefening de eerste keer niet? Geen probleem, Michael doorloopt de oefening stap voor stap zodat een complexe oefening ineens makkelijk geworden is. Ik raad iedereen aan om samen met Roadmasters een rijbewijs te halen!
- Wormer - 16/05/2024

Fijne rijschool!

Top Rijsschool en Barry, ik wil je graag bedanken voor de geweldige rijlessen. Ik waardeer je geduld, professionaliteit en de tijd die je hebt genomen om me te helpen een zelfverzekerde bestuurder te worden. Dankzij jou voel ik me nu klaar om de weg op te gaan. Nogmaals bedankt!
- Zaandam - 15/05/2024

Geweldige ervaring bij deze rijschool

Na overstappen van rijschool naar deze heb ik geen moment spijt gehad toen ik bij Marcel in de auto stapte. Enorm fijne instructeur die zijn tijd neemt voor de leerling om alles op diegene zijn tempo alles uit te leggen. Altijd gezellige ritten gehad, naast dat het enorm leerzaam was! Geen moment spijt, bedankt Roadmasters en Marcel de rij-instructeur!!
- Assendelft - 14/05/2024

Geweldig

Rijschool is heel vriendelijk geweldige instructeurs en als er iets geregeld moet worden zijn ze heel meedenkend! Een echte aanrader !
- Grootschermer - 04/05/2024

soms wat strikt en het heeft me helpen slagen!

In 35 uur goed leren autorijden. Alleen bij de eerste keer de auto in de avond was ik vergeten mijn licht aan te doen. Want ik had nooit een les in de avond gehad!
- Westzaan - 03/05/2024

Vriendelijk en deskundig.

Door verschillende omstandigheden met meerdere instructeurs te maken gehad. En hoewel ze allemaal vriendelijk en deskundig zijn leek een overdracht niet altijd gedaan te zijn. Verder niks dan lof.
- Koog aan de Zaan - 03/05/2024

Super!

Fijne rijschool, duidelijke instructie en een geslaagde afronding.
- Krommenie - 29/04/2024

Prettige rijschool

Een prettige rijschool, die de tijd neemt om verkeerssituaties die zich voordoen tijdens de lessen verder toe te lichten. En die jou leert dat auto rijden serieus is, maar vooral ook leuk is.
- Wormer - 28/04/2024

Super fijn!

Bromfiets (AM) rijbewijs gehaald bij Michael. Ik was super nerveus (faalangst) en had nog nooit een meter op een scooter gereden, maar dankzij de kalmheid en vriendelijkheid heb ik het in 1x gehaald! Wat ook erg prettig was, is dat ik goed geholpen werd aan de telefoon van te voren. Ik ben namelijk niet zo groot (1.53m) en pas niet op elke scooter, maar dat werd allemaal uitgezocht en ik werd netjes teruggebeld. Ik mocht eventueel ook eerst langskomen om te "passen", maar dat had ik niet nodig dankzij hun inzet! Als ik eenmaal de motivatie en het geld heb voor mijn autorijbewijs, kom ik zeker terug!
- Zaandijk - 23/04/2024

Super fijn!

Motor A rijbewijs bij Michael, Onwijs fijne maanden gehad bij Michael. In het begin was ik erg onzeker, Michael heeft mij hier heel fijn en prettig bij geholpen. Hij heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik instaat was om motor te rijden. Hierdoor zowel avb als avd is één keer gehaald. Michael, onwijs bedankt voor de fijne lessen, en tot ziens op de weg!
- Assendelft - 11/04/2024

Hele goede ervaring bij deze rijschool!

Hele fijne instructeuren die je goed helpen en zorgen dat de les ook gezellig blijft!
- Assendelft - 09/04/2024

Top!

Een goede uitleg en veel vertrouwen meegekregen voor het examen en het daadwerkelijk rijden met de eigen caravan. Heel fijn!
- Assendelft - 06/04/2024

Fijn, informeel en deskundig

In kortste keren aanhanger rijbewijs gehaald. Goed voorbereid en gelijk geslaagd. Communicatie was goed en duidelijk. Aan te raden!
- Assendelft - 29/03/2024

Leerzaam

Bij instructeur Richard mijn B+E rijbewijs gehaald. Ontzettend aardige en professionele instructeur. Tijdens de eendaagse cursus omzettend veel geleerd wat betreft het rijden met een aanhanger. Duidelijke uitleg en behulpzame tips tijden de oefeningen en altijd opbouwende kritiek. Super blij met de rijschool en instructeur. Zeker een aanrader!! Nogmaals ontzettend bedankt!!
- Zaandam - 27/03/2024

Vakmensen team Roadmasters!

Echte vakmensen waardoor binnen 1 dag mijn E achter B gehaald! Grote dank!
- Assendelft - 26/03/2024

Dank zij de opfriscursus zit ik nu met zelfvertrouwen en overzicht achter het stuur

Ik had m'n rijbewijs 30 jaar geleden gehaald, en daarna nooit gereden. Ik wilde nu graag gaan rijden, maar ik vond het eng. De instructeur liet me in een rustige sfeer alles oefenen van voertuigbeheersing tot invoegen en inhalen op de snelweg. Hij legde alles heel duidelijk, en rustig uit, en gaf opbouwende tips. Hij bouwde de lessen goed op en zorgde dat alles aan bod kwam. Zo kreeg steeds meer vertrouwen en het ging steeds beter. En nu rijd ik gewoon heen waar ik wil, zonder bang te zijn, haha, echt geweldig! Deze opfriscursus was fantastisch!
- Assendelft - 26/03/2024

Fijne tijd , waarin ik op een professionele en leuke manier klaar werd gestoomd voor het rij-examen

Ik heb vanaf het begin af aan meteen het gevoel gehad dat ik te maken had met een fijn bedrijf. Met mijn aandoening werd ook rekening gehouden waardoor het erg vertrouwd aanvoelde . Nogmaals mijn dank voor alles !
- Zaandam - 21/03/2024

Rust, geduld, gezellig met een resultaat als succes

In twee blokken van 3 uur voorbereid op E achter B. Aandacht voor alle belangrijke zaken, zowel theorie als praktijk. Steeds geduldig herhalen en zoeken naar het punt waar het beter kan in een goede, positieve sfeer. Maar zeker ook gezellig en vooral steeds weer op je gemak stellen wanneer het niet lukt. Na al het oefenen en herhalen met vertrouwen naar het examen en dan (natuurlijk) ook halen. Bedankt voor de uitstekende uitleg, het vertrouwen en de rust! Echt een aanrader!
- Assendelft - 20/03/2024

Super gezellig en leerzame les gehad!

Super tevreden over de rijschool! Super gezellig maar ook zeer leerzame dag gehad. Dankzij alle goede tips en geduld van Inge ben ik in 1x geslaagd!
- Middenbeemster - 19/03/2024

Gedegen opleiding prettige leraar

Alles wordt meerdere keren uitgelegd. De focus op wat belangrijk is . Ik heb een paar leuke dagen gehad met positieve afsluiting. Dus ik ben blij
- Akersloot - 19/03/2024

Zeker een aanrader!

Super fijne rijschool en mega goeie instructeur! (Fayence) Echt zeker een aanrader!
- Koog aan de Zaan - 18/03/2024

professionele rijschool, instructrice onvoldoende

Het bedrijf zelf is zeer professioneel en werkt veel digitaal. Dit is erg fijn. Er is duidelijke communicatie. Mijn instructrice kan wel een cursus situationeel begeleiden gebruiken. Zij begrijpt totaal niet dat niet elk persoon hetzelfde is en daarom ook anders begeleid dient te worden. De ene cursist heeft schouderklopjes nodig, de ander een directe aanpak. Ik ben menig keer flink uitgefoeterd en was hierdoor enorm van slag. Ook is het meerdere keren voorgekomen dat een persoon die voor mij les had geheel van slag was. Ik merkte dus dat ik niet de enige cursist was die moeite had met haar stijl van rijles geven was. Tevens was zij niet altijd consequent in haar uitleg bij bepaalde situaties. Wanneer ik dit aankaartte dan zei zij dat dit absoluut niet waar was. Hierdoor werd ik erg onzeker. Ook toen ik haar vertelde dat ik graag een faalexamen wilde aanvragen begreep zij dit niet. Dit was wederom een teken dat zij geen inlevingsvermogen heeft bij haar cursisten. Een ander voorval was tijdens mijn examen. Op weg naar het examen vroeg zei of ik het zelfreflexieformulier ook bij mij had. Deze had ik nooit van haar gekregen. Toen de examinator dit zelfreflexieformulier aan mij vroeg antwoorde mijn rij-instructrice al voor ik iets kon zeggen Zij zei dat ik deze vergeten was. Dit was dus volkomen gelogen. Kortom; Rijschool prima, de rij-instructrice een dikke onvoldoende
- De Rijp - 17/03/2024

Top rijschool

Vriendelijk en behulpzaam
- Purmerend - 12/03/2024

binnen 35 uur leren rijden bij richard van roadmasters

goede begeleiding. Heel fijn les gehad
- Westzaan - 12/03/2024

Erg fijne rijschool

Geen enkele negatieve ervaring gehad in de afgelopen maanden, elke les weer gelachen! Ook erg fijne communicatie!
- Assendelft - 28/02/2024

Super fijn bedrijf

Menno is een zeer ervaren instructeur die je op je gemaakt stelt. Fijne dag gehad met een super eind.
- Assendelft - 26/02/2024

Gezellige rit.

Alles top geregeld. Duidelijk, en leerzaam
- Assendelft - 24/02/2024

Super

Ik werd super begeleid door de instructeur, vond t erg spannend en hij heeft mij super goed geholpen!
- Wormerveer - 23/02/2024

Fijn

Ik had af en toe een beetje moeite met dingen en dat werd dan kritisch bekeken wat mij goed hielp
- Krommenie - 23/02/2024

Goede rijschool

De rijlessen waren gezellig met Shad. Op een rustige en duidelijke manier werd ik voorbereid op het examen. Ook was de instructeur flexibel bij het inplannen van de rijlessen.
- Krommenie - 21/02/2024

Fantastisch!!

Wat een super leuke ervaring! Hele dag op pad geweest met de aanhanger en flink geoefend. Daarna helemaal klaar voor het examen en geslaagd! Nu lekker op pad met de paarden, dankjewel!❤️
- Krommenie - 20/02/2024

Helemaal top!

Goede begeleiding vanaf t begin tot het eind
- Koog aan de zaan - 15/02/2024

Lieve personeel en duidelijke uitleg

De rijles instructeurs zijn erg duidelijk met uitleggen, ook zijn ze logisch in de prijs en lessen schatten. Hele fijne ervaring gehad!
- Wormerveer - 15/02/2024

Top rijschool

Les gehad van Menno. Zowel mijn auto als motor rijbewijs bij hem gehaald. Is geduldig, neemt de tijd om iets goed uit te leggen. En duidelijke uit te leggen.
- Zaanstad - 09/02/2024

met een goeie gezellige zweer je rijbewijs halen

kon snel terecht
- krommenie - 05/02/2024

Super rijschool met goede instructeur

Ik heb mijn motor rijbewijs snel gehaald. Door begeleiding van een goede instructeur die precies weet wat je nodig hebt.
- KOOG AAN DE ZAAN - 05/02/2024
482 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10