LESPAKKETTEN & TARIEVEN BROMFIETS

Wil je weten welk pakket het beste bij jou past? Dan adviseren wij wanneer je geen ervaring hebt om pakket 6 af te nemen. Dit pakket wordt ook het meest afgenomen bij ons. Mocht je hier nog vragen over hebben neem dan gerust contact met ons op. Je krijgt altijd rijles van een vaste instructeur op een moderne bromfiets!
 • Aantal uren rijlesHet aantal uren dat je rijles krijgt van tenminste 60min.Aantal uren rijles
 • PraktijkexamenHet pakket is inclusief het CBR praktijkexamenPraktijkexamen
 • Pakket 4

 • 380

  Van €418 nu voor

 • Aantal uren rijles4 uur
 • Praktijkexamen
 • Her-examen pakket

 • 315

 • Aantal uren rijles2 uur
 • Praktijkexamen

 

Voordelige theorie boeken en oefenexamens kopen? Klik hier!

Algemene Tarieven

Losse les
Theorie-examen

60 minuten
Via CBR

€ 50,-
€ 62,-

Direct inschrijven

Wil je je direct inschrijven bij ons? Dat kan via het onderstaand invulformulier! Zodra we je inschrijving hebben ontvangen zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. In overleg zullen we zo snel mogelijk een planning maken voor je bromfiets opleiding. Wel is het belangrijk dat je al in het bezit bent van je bromfietscertificaat.

CAPTCHA
Een moment geduld aub.

Super fijn!

Motor A rijbewijs bij Michael, Onwijs fijne maanden gehad bij Michael. In het begin was ik erg onzeker, Michael heeft mij hier heel fijn en prettig bij geholpen. Hij heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik instaat was om motor te rijden. Hierdoor zowel avb als avd is één keer gehaald. Michael, onwijs bedankt voor de fijne lessen, en tot ziens op de weg!
- Assendelft - 11/04/2024

Hele goede ervaring bij deze rijschool!

Hele fijne instructeuren die je goed helpen en zorgen dat de les ook gezellig blijft!
- Assendelft - 09/04/2024

Top!

Een goede uitleg en veel vertrouwen meegekregen voor het examen en het daadwerkelijk rijden met de eigen caravan. Heel fijn!
- Assendelft - 06/04/2024

Fijn, informeel en deskundig

In kortste keren aanhanger rijbewijs gehaald. Goed voorbereid en gelijk geslaagd. Communicatie was goed en duidelijk. Aan te raden!
- Assendelft - 29/03/2024

Leerzaam

Bij instructeur Richard mijn B+E rijbewijs gehaald. Ontzettend aardige en professionele instructeur. Tijdens de eendaagse cursus omzettend veel geleerd wat betreft het rijden met een aanhanger. Duidelijke uitleg en behulpzame tips tijden de oefeningen en altijd opbouwende kritiek. Super blij met de rijschool en instructeur. Zeker een aanrader!! Nogmaals ontzettend bedankt!!
- Zaandam - 27/03/2024

Vakmensen team Roadmasters!

Echte vakmensen waardoor binnen 1 dag mijn E achter B gehaald! Grote dank!
- Assendelft - 26/03/2024

Dank zij de opfriscursus zit ik nu met zelfvertrouwen en overzicht achter het stuur

Ik had m'n rijbewijs 30 jaar geleden gehaald, en daarna nooit gereden. Ik wilde nu graag gaan rijden, maar ik vond het eng. De instructeur liet me in een rustige sfeer alles oefenen van voertuigbeheersing tot invoegen en inhalen op de snelweg. Hij legde alles heel duidelijk, en rustig uit, en gaf opbouwende tips. Hij bouwde de lessen goed op en zorgde dat alles aan bod kwam. Zo kreeg steeds meer vertrouwen en het ging steeds beter. En nu rijd ik gewoon heen waar ik wil, zonder bang te zijn, haha, echt geweldig! Deze opfriscursus was fantastisch!
- Assendelft - 26/03/2024

Fijne tijd , waarin ik op een professionele en leuke manier klaar werd gestoomd voor het rij-examen

Ik heb vanaf het begin af aan meteen het gevoel gehad dat ik te maken had met een fijn bedrijf. Met mijn aandoening werd ook rekening gehouden waardoor het erg vertrouwd aanvoelde . Nogmaals mijn dank voor alles !
- Zaandam - 21/03/2024

Rust, geduld, gezellig met een resultaat als succes

In twee blokken van 3 uur voorbereid op E achter B. Aandacht voor alle belangrijke zaken, zowel theorie als praktijk. Steeds geduldig herhalen en zoeken naar het punt waar het beter kan in een goede, positieve sfeer. Maar zeker ook gezellig en vooral steeds weer op je gemak stellen wanneer het niet lukt. Na al het oefenen en herhalen met vertrouwen naar het examen en dan (natuurlijk) ook halen. Bedankt voor de uitstekende uitleg, het vertrouwen en de rust! Echt een aanrader!
- Assendelft - 20/03/2024

Super gezellig en leerzame les gehad!

Super tevreden over de rijschool! Super gezellig maar ook zeer leerzame dag gehad. Dankzij alle goede tips en geduld van Inge ben ik in 1x geslaagd!
- Middenbeemster - 19/03/2024

Gedegen opleiding prettige leraar

Alles wordt meerdere keren uitgelegd. De focus op wat belangrijk is . Ik heb een paar leuke dagen gehad met positieve afsluiting. Dus ik ben blij
- Akersloot - 19/03/2024

Zeker een aanrader!

Super fijne rijschool en mega goeie instructeur! (Fayence) Echt zeker een aanrader!
- Koog aan de Zaan - 18/03/2024

professionele rijschool, instructrice onvoldoende

Het bedrijf zelf is zeer professioneel en werkt veel digitaal. Dit is erg fijn. Er is duidelijke communicatie. Mijn instructrice kan wel een cursus situationeel begeleiden gebruiken. Zij begrijpt totaal niet dat niet elk persoon hetzelfde is en daarom ook anders begeleid dient te worden. De ene cursist heeft schouderklopjes nodig, de ander een directe aanpak. Ik ben menig keer flink uitgefoeterd en was hierdoor enorm van slag. Ook is het meerdere keren voorgekomen dat een persoon die voor mij les had geheel van slag was. Ik merkte dus dat ik niet de enige cursist was die moeite had met haar stijl van rijles geven was. Tevens was zij niet altijd consequent in haar uitleg bij bepaalde situaties. Wanneer ik dit aankaartte dan zei zij dat dit absoluut niet waar was. Hierdoor werd ik erg onzeker. Ook toen ik haar vertelde dat ik graag een faalexamen wilde aanvragen begreep zij dit niet. Dit was wederom een teken dat zij geen inlevingsvermogen heeft bij haar cursisten. Een ander voorval was tijdens mijn examen. Op weg naar het examen vroeg zei of ik het zelfreflexieformulier ook bij mij had. Deze had ik nooit van haar gekregen. Toen de examinator dit zelfreflexieformulier aan mij vroeg antwoorde mijn rij-instructrice al voor ik iets kon zeggen Zij zei dat ik deze vergeten was. Dit was dus volkomen gelogen. Kortom; Rijschool prima, de rij-instructrice een dikke onvoldoende
- De Rijp - 17/03/2024

Top rijschool

Vriendelijk en behulpzaam
- Purmerend - 12/03/2024

binnen 35 uur leren rijden bij richard van roadmasters

goede begeleiding. Heel fijn les gehad
- Westzaan - 12/03/2024

Erg fijne rijschool

Geen enkele negatieve ervaring gehad in de afgelopen maanden, elke les weer gelachen! Ook erg fijne communicatie!
- Assendelft - 28/02/2024

Super fijn bedrijf

Menno is een zeer ervaren instructeur die je op je gemaakt stelt. Fijne dag gehad met een super eind.
- Assendelft - 26/02/2024

Gezellige rit.

Alles top geregeld. Duidelijk, en leerzaam
- Assendelft - 24/02/2024

Super

Ik werd super begeleid door de instructeur, vond t erg spannend en hij heeft mij super goed geholpen!
- Wormerveer - 23/02/2024

Fijn

Ik had af en toe een beetje moeite met dingen en dat werd dan kritisch bekeken wat mij goed hielp
- Krommenie - 23/02/2024

Goede rijschool

De rijlessen waren gezellig met Shad. Op een rustige en duidelijke manier werd ik voorbereid op het examen. Ook was de instructeur flexibel bij het inplannen van de rijlessen.
- Krommenie - 21/02/2024

Fantastisch!!

Wat een super leuke ervaring! Hele dag op pad geweest met de aanhanger en flink geoefend. Daarna helemaal klaar voor het examen en geslaagd! Nu lekker op pad met de paarden, dankjewel!❤️
- Krommenie - 20/02/2024

Helemaal top!

Goede begeleiding vanaf t begin tot het eind
- Koog aan de zaan - 15/02/2024

Lieve personeel en duidelijke uitleg

De rijles instructeurs zijn erg duidelijk met uitleggen, ook zijn ze logisch in de prijs en lessen schatten. Hele fijne ervaring gehad!
- Wormerveer - 15/02/2024

Top rijschool

Les gehad van Menno. Zowel mijn auto als motor rijbewijs bij hem gehaald. Is geduldig, neemt de tijd om iets goed uit te leggen. En duidelijke uit te leggen.
- Zaanstad - 09/02/2024

met een goeie gezellige zweer je rijbewijs halen

kon snel terecht
- krommenie - 05/02/2024

Super rijschool met goede instructeur

Ik heb mijn motor rijbewijs snel gehaald. Door begeleiding van een goede instructeur die precies weet wat je nodig hebt.
- KOOG AAN DE ZAAN - 05/02/2024

Super

Het was leerzaam met duidelijke uitleg. Super ervaring bij Roadmasters
- Assendelft - 01/02/2024

niet janken, gewoon doen.

Slim, attent, veilig en top geleerd. Dankjewel voor zo een leuke ervaring! 5 sterren
- Wormer - 22/01/2024

Top!

Ik heb erg fijne lessen gehad van Vinca! Ze legde goed uit gaf goede tips en had geduld. Als ik iets niet snapte legde ze het op een andere manier uit waardoor ik het wel snapte
- Assendelft - 20/01/2024

Duidelijke uitleg

De uitleg die ik heb gekregen tijdens het rijden was duidelijk en de communicatie voor het plannen van rijlessen was perfect.
- Assendelft - 17/01/2024

Dikke prima

Duidelijk heldere afspraken. Duidelijle en fijne instructeur, helemaal niets op aan te merken.
- De Rijp - 17/01/2024

Zeer fijne instructeur en een betrouwbare rijschool

Op mijn 47e heb ik besloten toch mijn rijbewijs te halen. Gelukkig had ik in Marcel een iets oudere, ervaren, rustige en zeer fijne instructeur. Mede door zijn goede begeleiding heb ik mijn tussentijdse toets én rijexamen in één keer gehaald.
- Zaandam - 03/01/2024

Helemaal top

Ik ben vandaag geweest voor mijn BE examen ik had Richard als instructeur en kan niet anders zeggen dat ik uiterst tevreden ben over hoe het ging
- Zaandijk - 14/12/2023

Het zijn echt masters

De meeste bedrijven met de naam master erin maken die naam niet waar, maar hier wel.
- Wormerveer - 13/12/2023

Op een hele prettige en duidelijke manier richting rijbewijs BE

Michael heeft mij in twee dagdelen, met een hele rustige en duidelijke werkwijze, uitstekend voorbereid op het rijexamen voor mijn rijbewijs BE. Goede tips, blijk van vertrouwen en vooral voldoende herhaling hebben er voor gezorgd dat ik aansluitend op de lessen mijn rijexamen heb gehaald. Ik kan Roadmasters dan ook van harte aanbevelen.
- Haarlem - 08/12/2023

Perfecte rijschool

Het was altijd gezellig om te rijden en heb beide examens in een keer gehaald. Alleen jammer dat ik 3 keer moest veranderen van rij instructeur dat was het enige nadeel
- Wormerveer - 07/12/2023

Super fijne en leerzame lessen

Ik had rijinstructeur Barry en ik heb hem als super fijne en geduldige instructeur ervaren. De gesprekken in de auto waren altijd leuk en Barry is ook in voor een geintje waardoor ik met plezier rijles had. Ik heb een super leuke tijd gehad! Barry bedankt, Groetjes Hil
- De Rijp - 07/12/2023

fijn en gezllig

Ik vond de rijlessen altijd zeer gezellig. Ook voelde ik geen druk tijdens het rijden, maar ik had het gevoel dat er mij echt wat werd geleerd, ipv dat mijn instructrice boos werd als ik een fout maakte. Ik heb een hele fijne ervaring gehad
- Krommenie - 06/12/2023

Super

Super fijne lessen heel duidelijk! Ik raad dit iedereen aan ik ben zelf in 1 dag geslaagd.
- Wormerveer - 05/12/2023

Super op mn gemak!

Wat een fijne rijschool, zenuwachtig als ik was voelde ik me onwijs op mn gemak bij Michael. Kon alles zeggen, hij luisterde en kreeg goede tips. Bekeek wat ik al kon en stak extra energie in de aandachtspunten en gaf mij vertrouwen! Uiteraard geslaagd voor mn E achter B
- Assendelft - 30/11/2023

Lekker relaxed

In één keer geslaagd
- Limmen - 27/11/2023

Roadmasters heeft mij echt geleerd om zelfstandig te rijden.

Toen ik bij roadmasters kwam had ik al veel lessen gehad bij een andere rijschool, waar ik niet de training kreeg die ik nodig had. Met Menno heb ik uiteindelijk wel echt geleerd hoe het moet. Ook heb ik nog een aantal lessen met Mariska gehad, bij haar ook geweldige begeleiding! Als iemand met ADHD raad ik zeker Roadmasters aan bij mensen zoals ik.
- De Rijp - 24/11/2023

Supper begeleiding

Voor mijn werk het aanhanger rijbewijs nodig. Supper Goede begeleiding gehad van mijn instructeur. Alles duidelijk uitgelegd op het mooie kantoor van Roadmasters. En keihard geslaagd natuurlijk! Supper!
- Ursem - 17/11/2023

Hele gezellige en veilige lessen gehad!

Echt een hele leuke tijd gehad tijdens mn lessen! Veel geleerd en echt een goeie aanrader:)
- koog aan de zaan - 17/11/2023

Geduldig

Gedulde rij instructeur
- Amsterdam - 16/11/2023

Perfect!

Vanwege de aanschaf van een caravan moest ik op zoek naar een rijschool waar ik mijn E achter B zou kunnen behalen. Ik heb bewust gezocht naar een goed aangeschreven rijschool die mij dat op een deskundige zou kunnen bijbrengen. Ik heb gekozen voor een hele dag lessen om er direct achter af te rijden. Gedurende de 6 uur lessen hebben we alla facetten veelvuldig kunnen oefenen en zijn mij de benodigde aanwijzingen en tips bijgebracht. Dat gebeurde in een prettige ontspannen sfeer. Voor mijn gevoel was het exact wat ik nodig had om mijn examen met een goed gevolg heb kunnen afleggen. Uiteraard had ik vooraf geen garantie en moest ik het zelf doen maar ik had voldoende vertrouwen opgedaan om de gevraagde proeven te kunnen uitvoeren.
- Wijngaerd - 14/11/2023

Goede begeleiding

Ik heb een goede ervaring bij Menno gehad. Hij is erg vriendelijk en legt het op een goede en rustige manier uit.
- Assendelft - 14/11/2023

Onwijs fijne rijschool

Ik heb les gehad bij Barry en het was super fijn! Heeft me altijd heel erg op mijn gemak gesteld en was super gezellig. De lessen waren altijd top en heb daardoor mijn rijbewijs in 1x gehaald!
- Wormer - 10/11/2023

Geweldig!

Ik heb een goede en leerzame ervaring gehad ! Voelde me erg op mijn gemak en zou iedereen aanraden hierheen te gaan.
- Krommenie - 05/11/2023
459 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10

LESPAKKETTEN & TARIEVEN BROMFIETS

Wil je weten welk pakket het beste bij jou past? Dan adviseren wij wanneer je geen ervaring hebt om pakket 6 af te nemen. Dit pakket wordt ook het meest afgenomen bij ons. Mocht je hier nog vragen over hebben neem dan gerust contact met ons op. Je krijgt altijd rijles van een vaste instructeur op een moderne bromfiets!
 • Aantal uren rijlesHet aantal uren dat je rijles krijgt van tenminste 60min.Aantal uren rijles
 • PraktijkexamenHet pakket is inclusief het CBR praktijkexamenPraktijkexamen
 • Pakket 4

 • 380

  Van €418 nu voor

 • Aantal uren rijles4 uur
 • Praktijkexamen
 • Her-examen pakket

 • 315

 • Aantal uren rijles2 uur
 • Praktijkexamen

 

Voordelige theorie boeken en oefenexamens kopen? Klik hier!

Algemene Tarieven

Losse les 60 minuten €50,-
Theorie-examen Via CBR €62,-

Direct inschrijven

Wil je je direct inschrijven bij ons? Dat kan via het onderstaand invulformulier! Zodra we je inschrijving hebben ontvangen zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. In overleg zullen we zo snel mogelijk een planning maken voor je bromfiets opleiding. Wel is het belangrijk dat je al in het bezit bent van je bromfietscertificaat.

CAPTCHA
Een moment geduld aub.

Super fijn!

Motor A rijbewijs bij Michael, Onwijs fijne maanden gehad bij Michael. In het begin was ik erg onzeker, Michael heeft mij hier heel fijn en prettig bij geholpen. Hij heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik instaat was om motor te rijden. Hierdoor zowel avb als avd is één keer gehaald. Michael, onwijs bedankt voor de fijne lessen, en tot ziens op de weg!
- Assendelft - 11/04/2024

Hele goede ervaring bij deze rijschool!

Hele fijne instructeuren die je goed helpen en zorgen dat de les ook gezellig blijft!
- Assendelft - 09/04/2024

Top!

Een goede uitleg en veel vertrouwen meegekregen voor het examen en het daadwerkelijk rijden met de eigen caravan. Heel fijn!
- Assendelft - 06/04/2024

Fijn, informeel en deskundig

In kortste keren aanhanger rijbewijs gehaald. Goed voorbereid en gelijk geslaagd. Communicatie was goed en duidelijk. Aan te raden!
- Assendelft - 29/03/2024

Leerzaam

Bij instructeur Richard mijn B+E rijbewijs gehaald. Ontzettend aardige en professionele instructeur. Tijdens de eendaagse cursus omzettend veel geleerd wat betreft het rijden met een aanhanger. Duidelijke uitleg en behulpzame tips tijden de oefeningen en altijd opbouwende kritiek. Super blij met de rijschool en instructeur. Zeker een aanrader!! Nogmaals ontzettend bedankt!!
- Zaandam - 27/03/2024

Vakmensen team Roadmasters!

Echte vakmensen waardoor binnen 1 dag mijn E achter B gehaald! Grote dank!
- Assendelft - 26/03/2024

Dank zij de opfriscursus zit ik nu met zelfvertrouwen en overzicht achter het stuur

Ik had m'n rijbewijs 30 jaar geleden gehaald, en daarna nooit gereden. Ik wilde nu graag gaan rijden, maar ik vond het eng. De instructeur liet me in een rustige sfeer alles oefenen van voertuigbeheersing tot invoegen en inhalen op de snelweg. Hij legde alles heel duidelijk, en rustig uit, en gaf opbouwende tips. Hij bouwde de lessen goed op en zorgde dat alles aan bod kwam. Zo kreeg steeds meer vertrouwen en het ging steeds beter. En nu rijd ik gewoon heen waar ik wil, zonder bang te zijn, haha, echt geweldig! Deze opfriscursus was fantastisch!
- Assendelft - 26/03/2024

Fijne tijd , waarin ik op een professionele en leuke manier klaar werd gestoomd voor het rij-examen

Ik heb vanaf het begin af aan meteen het gevoel gehad dat ik te maken had met een fijn bedrijf. Met mijn aandoening werd ook rekening gehouden waardoor het erg vertrouwd aanvoelde . Nogmaals mijn dank voor alles !
- Zaandam - 21/03/2024

Rust, geduld, gezellig met een resultaat als succes

In twee blokken van 3 uur voorbereid op E achter B. Aandacht voor alle belangrijke zaken, zowel theorie als praktijk. Steeds geduldig herhalen en zoeken naar het punt waar het beter kan in een goede, positieve sfeer. Maar zeker ook gezellig en vooral steeds weer op je gemak stellen wanneer het niet lukt. Na al het oefenen en herhalen met vertrouwen naar het examen en dan (natuurlijk) ook halen. Bedankt voor de uitstekende uitleg, het vertrouwen en de rust! Echt een aanrader!
- Assendelft - 20/03/2024

Super gezellig en leerzame les gehad!

Super tevreden over de rijschool! Super gezellig maar ook zeer leerzame dag gehad. Dankzij alle goede tips en geduld van Inge ben ik in 1x geslaagd!
- Middenbeemster - 19/03/2024

Gedegen opleiding prettige leraar

Alles wordt meerdere keren uitgelegd. De focus op wat belangrijk is . Ik heb een paar leuke dagen gehad met positieve afsluiting. Dus ik ben blij
- Akersloot - 19/03/2024

Zeker een aanrader!

Super fijne rijschool en mega goeie instructeur! (Fayence) Echt zeker een aanrader!
- Koog aan de Zaan - 18/03/2024

professionele rijschool, instructrice onvoldoende

Het bedrijf zelf is zeer professioneel en werkt veel digitaal. Dit is erg fijn. Er is duidelijke communicatie. Mijn instructrice kan wel een cursus situationeel begeleiden gebruiken. Zij begrijpt totaal niet dat niet elk persoon hetzelfde is en daarom ook anders begeleid dient te worden. De ene cursist heeft schouderklopjes nodig, de ander een directe aanpak. Ik ben menig keer flink uitgefoeterd en was hierdoor enorm van slag. Ook is het meerdere keren voorgekomen dat een persoon die voor mij les had geheel van slag was. Ik merkte dus dat ik niet de enige cursist was die moeite had met haar stijl van rijles geven was. Tevens was zij niet altijd consequent in haar uitleg bij bepaalde situaties. Wanneer ik dit aankaartte dan zei zij dat dit absoluut niet waar was. Hierdoor werd ik erg onzeker. Ook toen ik haar vertelde dat ik graag een faalexamen wilde aanvragen begreep zij dit niet. Dit was wederom een teken dat zij geen inlevingsvermogen heeft bij haar cursisten. Een ander voorval was tijdens mijn examen. Op weg naar het examen vroeg zei of ik het zelfreflexieformulier ook bij mij had. Deze had ik nooit van haar gekregen. Toen de examinator dit zelfreflexieformulier aan mij vroeg antwoorde mijn rij-instructrice al voor ik iets kon zeggen Zij zei dat ik deze vergeten was. Dit was dus volkomen gelogen. Kortom; Rijschool prima, de rij-instructrice een dikke onvoldoende
- De Rijp - 17/03/2024

Top rijschool

Vriendelijk en behulpzaam
- Purmerend - 12/03/2024

binnen 35 uur leren rijden bij richard van roadmasters

goede begeleiding. Heel fijn les gehad
- Westzaan - 12/03/2024

Erg fijne rijschool

Geen enkele negatieve ervaring gehad in de afgelopen maanden, elke les weer gelachen! Ook erg fijne communicatie!
- Assendelft - 28/02/2024

Super fijn bedrijf

Menno is een zeer ervaren instructeur die je op je gemaakt stelt. Fijne dag gehad met een super eind.
- Assendelft - 26/02/2024

Gezellige rit.

Alles top geregeld. Duidelijk, en leerzaam
- Assendelft - 24/02/2024

Super

Ik werd super begeleid door de instructeur, vond t erg spannend en hij heeft mij super goed geholpen!
- Wormerveer - 23/02/2024

Fijn

Ik had af en toe een beetje moeite met dingen en dat werd dan kritisch bekeken wat mij goed hielp
- Krommenie - 23/02/2024

Goede rijschool

De rijlessen waren gezellig met Shad. Op een rustige en duidelijke manier werd ik voorbereid op het examen. Ook was de instructeur flexibel bij het inplannen van de rijlessen.
- Krommenie - 21/02/2024

Fantastisch!!

Wat een super leuke ervaring! Hele dag op pad geweest met de aanhanger en flink geoefend. Daarna helemaal klaar voor het examen en geslaagd! Nu lekker op pad met de paarden, dankjewel!❤️
- Krommenie - 20/02/2024

Helemaal top!

Goede begeleiding vanaf t begin tot het eind
- Koog aan de zaan - 15/02/2024

Lieve personeel en duidelijke uitleg

De rijles instructeurs zijn erg duidelijk met uitleggen, ook zijn ze logisch in de prijs en lessen schatten. Hele fijne ervaring gehad!
- Wormerveer - 15/02/2024

Top rijschool

Les gehad van Menno. Zowel mijn auto als motor rijbewijs bij hem gehaald. Is geduldig, neemt de tijd om iets goed uit te leggen. En duidelijke uit te leggen.
- Zaanstad - 09/02/2024

met een goeie gezellige zweer je rijbewijs halen

kon snel terecht
- krommenie - 05/02/2024

Super rijschool met goede instructeur

Ik heb mijn motor rijbewijs snel gehaald. Door begeleiding van een goede instructeur die precies weet wat je nodig hebt.
- KOOG AAN DE ZAAN - 05/02/2024

Super

Het was leerzaam met duidelijke uitleg. Super ervaring bij Roadmasters
- Assendelft - 01/02/2024

niet janken, gewoon doen.

Slim, attent, veilig en top geleerd. Dankjewel voor zo een leuke ervaring! 5 sterren
- Wormer - 22/01/2024

Top!

Ik heb erg fijne lessen gehad van Vinca! Ze legde goed uit gaf goede tips en had geduld. Als ik iets niet snapte legde ze het op een andere manier uit waardoor ik het wel snapte
- Assendelft - 20/01/2024

Duidelijke uitleg

De uitleg die ik heb gekregen tijdens het rijden was duidelijk en de communicatie voor het plannen van rijlessen was perfect.
- Assendelft - 17/01/2024

Dikke prima

Duidelijk heldere afspraken. Duidelijle en fijne instructeur, helemaal niets op aan te merken.
- De Rijp - 17/01/2024

Zeer fijne instructeur en een betrouwbare rijschool

Op mijn 47e heb ik besloten toch mijn rijbewijs te halen. Gelukkig had ik in Marcel een iets oudere, ervaren, rustige en zeer fijne instructeur. Mede door zijn goede begeleiding heb ik mijn tussentijdse toets én rijexamen in één keer gehaald.
- Zaandam - 03/01/2024

Helemaal top

Ik ben vandaag geweest voor mijn BE examen ik had Richard als instructeur en kan niet anders zeggen dat ik uiterst tevreden ben over hoe het ging
- Zaandijk - 14/12/2023

Het zijn echt masters

De meeste bedrijven met de naam master erin maken die naam niet waar, maar hier wel.
- Wormerveer - 13/12/2023

Op een hele prettige en duidelijke manier richting rijbewijs BE

Michael heeft mij in twee dagdelen, met een hele rustige en duidelijke werkwijze, uitstekend voorbereid op het rijexamen voor mijn rijbewijs BE. Goede tips, blijk van vertrouwen en vooral voldoende herhaling hebben er voor gezorgd dat ik aansluitend op de lessen mijn rijexamen heb gehaald. Ik kan Roadmasters dan ook van harte aanbevelen.
- Haarlem - 08/12/2023

Perfecte rijschool

Het was altijd gezellig om te rijden en heb beide examens in een keer gehaald. Alleen jammer dat ik 3 keer moest veranderen van rij instructeur dat was het enige nadeel
- Wormerveer - 07/12/2023

Super fijne en leerzame lessen

Ik had rijinstructeur Barry en ik heb hem als super fijne en geduldige instructeur ervaren. De gesprekken in de auto waren altijd leuk en Barry is ook in voor een geintje waardoor ik met plezier rijles had. Ik heb een super leuke tijd gehad! Barry bedankt, Groetjes Hil
- De Rijp - 07/12/2023

fijn en gezllig

Ik vond de rijlessen altijd zeer gezellig. Ook voelde ik geen druk tijdens het rijden, maar ik had het gevoel dat er mij echt wat werd geleerd, ipv dat mijn instructrice boos werd als ik een fout maakte. Ik heb een hele fijne ervaring gehad
- Krommenie - 06/12/2023

Super

Super fijne lessen heel duidelijk! Ik raad dit iedereen aan ik ben zelf in 1 dag geslaagd.
- Wormerveer - 05/12/2023

Super op mn gemak!

Wat een fijne rijschool, zenuwachtig als ik was voelde ik me onwijs op mn gemak bij Michael. Kon alles zeggen, hij luisterde en kreeg goede tips. Bekeek wat ik al kon en stak extra energie in de aandachtspunten en gaf mij vertrouwen! Uiteraard geslaagd voor mn E achter B
- Assendelft - 30/11/2023

Lekker relaxed

In één keer geslaagd
- Limmen - 27/11/2023

Roadmasters heeft mij echt geleerd om zelfstandig te rijden.

Toen ik bij roadmasters kwam had ik al veel lessen gehad bij een andere rijschool, waar ik niet de training kreeg die ik nodig had. Met Menno heb ik uiteindelijk wel echt geleerd hoe het moet. Ook heb ik nog een aantal lessen met Mariska gehad, bij haar ook geweldige begeleiding! Als iemand met ADHD raad ik zeker Roadmasters aan bij mensen zoals ik.
- De Rijp - 24/11/2023

Supper begeleiding

Voor mijn werk het aanhanger rijbewijs nodig. Supper Goede begeleiding gehad van mijn instructeur. Alles duidelijk uitgelegd op het mooie kantoor van Roadmasters. En keihard geslaagd natuurlijk! Supper!
- Ursem - 17/11/2023

Hele gezellige en veilige lessen gehad!

Echt een hele leuke tijd gehad tijdens mn lessen! Veel geleerd en echt een goeie aanrader:)
- koog aan de zaan - 17/11/2023

Geduldig

Gedulde rij instructeur
- Amsterdam - 16/11/2023

Perfect!

Vanwege de aanschaf van een caravan moest ik op zoek naar een rijschool waar ik mijn E achter B zou kunnen behalen. Ik heb bewust gezocht naar een goed aangeschreven rijschool die mij dat op een deskundige zou kunnen bijbrengen. Ik heb gekozen voor een hele dag lessen om er direct achter af te rijden. Gedurende de 6 uur lessen hebben we alla facetten veelvuldig kunnen oefenen en zijn mij de benodigde aanwijzingen en tips bijgebracht. Dat gebeurde in een prettige ontspannen sfeer. Voor mijn gevoel was het exact wat ik nodig had om mijn examen met een goed gevolg heb kunnen afleggen. Uiteraard had ik vooraf geen garantie en moest ik het zelf doen maar ik had voldoende vertrouwen opgedaan om de gevraagde proeven te kunnen uitvoeren.
- Wijngaerd - 14/11/2023

Goede begeleiding

Ik heb een goede ervaring bij Menno gehad. Hij is erg vriendelijk en legt het op een goede en rustige manier uit.
- Assendelft - 14/11/2023

Onwijs fijne rijschool

Ik heb les gehad bij Barry en het was super fijn! Heeft me altijd heel erg op mijn gemak gesteld en was super gezellig. De lessen waren altijd top en heb daardoor mijn rijbewijs in 1x gehaald!
- Wormer - 10/11/2023

Geweldig!

Ik heb een goede en leerzame ervaring gehad ! Voelde me erg op mijn gemak en zou iedereen aanraden hierheen te gaan.
- Krommenie - 05/11/2023
459 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10